ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Judokan אמר:באמת שאני לא יכול לחשוב על סיבה טובה אחת לתת לסוף לשחק. לא זוכר פעולה חיובית ממשית שלו בכל הדקות שקיבל.
חייב לצאת להשאלה בהקדם.
מעדיף ששחקנים שבאמת יוכלו לתרום לנו בהמשך העונה יקבלו דקות וייכנסו לעניינים. כולל לתרגל את סייף בשמאל
רק מכבי אמר:Judokan אמר:באמת שאני לא יכול לחשוב על סיבה טובה אחת לתת לסוף לשחק. לא זוכר פעולה חיובית ממשית שלו בכל הדקות שקיבל.
חייב לצאת להשאלה בהקדם.
מעדיף ששחקנים שבאמת יוכלו לתרום לנו בהמשך העונה יקבלו דקות וייכנסו לעניינים. כולל לתרגל את סייף בשמאל
אין משמעות לתרגל את סייף בשמאל כשההרכב הוא הרכב טלאים ועם שפיץ שלא נראה כאן יותר, וכשמאחוריו ישחק רמי גרשון שסבירות גבוהה שגם אם סייף ישחק בשמאל, גרשון לא יהיה מתחתיו, ואמצע מגרש שאני מתקשה לראות אותו חוזר על עצמו במשחקים הבאים. שיתרגלו את סייף באימונים לצד שחקני הרכב, יהיה לזה יותר אפקטיביות.
סייף היה נראה גמור בגמר הטוטו. הוא הגיע לפה אחרי תקופה בלי כדורגל, ויש עליו עומס גדול, הוא השקיע ורץ המון, ולכן היה מובן לחלוטין אם היה מתחיל היום בספסל.
וזה לא קשור האם סוף עשה מהלך טוב או לא. חישוב דקות של שחקן כמו סייף שמקבל תפקיד חשוב לאור החיסורים לקראת המשחקים הקריטיים הקרובים, זה שיקול סופר משמעותי.
לגבי סוף, הוא לא ייצא להשאלה עד שיגיע עוד שחקן לקו שמאל, כי כרגע הוא השחקן היחיד שיכול לשחק שם, בטח כל עוד חג'ג' לא בתמונה.
לא סתם במשחקים האחרונים הוא עולה כל משחק כחילוף, פשוט כי אין שחקנים בסגל.
Judokan אמר:רק מכבי אמר:Judokan אמר:באמת שאני לא יכול לחשוב על סיבה טובה אחת לתת לסוף לשחק. לא זוכר פעולה חיובית ממשית שלו בכל הדקות שקיבל.
חייב לצאת להשאלה בהקדם.
אין משמעות לתרגל את סייף בשמאל כשההרכב הוא הרכב טלאים ועם שפיץ שלא נראה כאן יותר, וכשמאחוריו ישחק רמי גרשון שסבירות גבוהה שגם אם סייף ישחק בשמאל, גרשון לא יהיה מתחתיו, ואמצע מגרש שאני מתקשה לראות אותו חוזר על עצמו במשחקים הבאים. שיתרגלו את סייף באימונים לצד שחקני הרכב, יהיה לזה יותר אפקטיביות.
סייף היה נראה גמור בגמר הטוטו. הוא הגיע לפה אחרי תקופה בלי כדורגל, ויש עליו עומס גדול, הוא השקיע ורץ המון, ולכן היה מובן לחלוטין אם היה מתחיל היום בספסל.
וזה לא קשור האם סוף עשה מהלך טוב או לא. חישוב דקות של שחקן כמו סייף שמקבל תפקיד חשוב לאור החיסורים לקראת המשחקים הקריטיים הקרובים, זה שיקול סופר משמעותי.
לגבי סוף, הוא לא ייצא להשאלה עד שיגיע עוד שחקן לקו שמאל, כי כרגע הוא השחקן היחיד שיכול לשחק שם, בטח כל עוד חג'ג' לא בתמונה.
לא סתם במשחקים האחרונים הוא עולה כל משחק כחילוף, פשוט כי אין שחקנים בסגל.
יש הרבה טעם לתרגל את סייף שם. גם אם ההגנה שונה מהרגיל, המשחק הטקטי הוא עדיין אותו דבר. אנחנו לא נשחק בסגנון שונה ממה שנשחק עם הגנה אחרת.
וזה גם משחק שבו יש היגיון לשחקן שיודע לתת הגבהות וכדורים אפקטיביים להרחבה מהאגף (בדיוק כמו קנדיל מהצד השני).
סומך על דגו והצוות שרואים את סייף באימונים בשביל להגיד אם הוא מוכן או לא.
לגבי סוף - אפילו אם הוא עולה כחילוף של אין ברירה, זה לא אותו דבר כמו לפתוח איתו, ובטח בעמדה שדורשת הרבה אחריות כמו מגן.
על סמך כל מה שראיתי ממנו עד כה, ההחלטה לא לפתוח איתו מצוינת מבחינתי. שחקן למלם של כלום ושום דבר למעט מהירות