Judokan פסל מחוץ לאיצטדיון 28/1/24 #103 יאללה, הדחה מרגשת. כפיים לדגו על עוד ניהול משחק מחפיר ומזלזל.
Shocking4U מנהל הבורד איש צוות 28/1/24 #105 אל תתבלבלו: זה משבר. הפסד בגביע הטוטו לצהבת ועכשיו גם זה. תהיה לזה השפעה נגד ב״ש
ר רק מכבי חבר בבורד 28/1/24 #107 אם זה פנדלים אנחנו מודחים. חייבים לנצח בהארכה. שלא לדבר על זה שאנחנו נגיע ברביעי סחוטים למשחק בטרנר. איזה שטות. לא להאמין. דגו במופע הזוי.
אם זה פנדלים אנחנו מודחים. חייבים לנצח בהארכה. שלא לדבר על זה שאנחנו נגיע ברביעי סחוטים למשחק בטרנר. איזה שטות. לא להאמין. דגו במופע הזוי.
G greenguy אהוב הקהל 28/1/24 #108 אני מצטער מאוד ניהול משחק שני מזעזע של דגו וזה מאוד מדאיג כי אלו משחקי נוק אווט ואם ככה הוא מכין את הקבוצה,אני לא אופטימי
אני מצטער מאוד ניהול משחק שני מזעזע של דגו וזה מאוד מדאיג כי אלו משחקי נוק אווט ואם ככה הוא מכין את הקבוצה,אני לא אופטימי
Shocking4U מנהל הבורד איש צוות 28/1/24 #109 ספגנו 3 שערים ב9 משחקים וספגנו 3 שערים היום אפקט איתמר ניצן
H HaifaWave חבר בבורד 28/1/24 #118 ניצן מוריד את הרמה של כל הקבוצה לרמה של לאומית וברור שסוף זו ליגה לאומית. במקרה הטוב הוא יהיה מחליף בחדרה עוד שנתיים.
ניצן מוריד את הרמה של כל הקבוצה לרמה של לאומית וברור שסוף זו ליגה לאומית. במקרה הטוב הוא יהיה מחליף בחדרה עוד שנתיים.
G greenguy אהוב הקהל 28/1/24 #119 ניצן האפס הזה. איך בשניה אנחנו נראים הקבוצה של תחילת שנה. מביך מביך