• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא משחק מחפשים בבון לאמצע שיטריף את הקהל - קהל של בבונים: סופר קאפ 2023

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Shocking4U אמר:
תחושה שאשכנזי מבקיע לנו היום ולא חוגג

התחלת? איך אני שמח שתקעתי אותך עם החתימה הזאת עונה שלמה

חחח אשכנזי נראה לי היו לו 8 משחקים מלאים מאז הקורונה

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:
תחושה שאשכנזי מבקיע לנו היום ולא חוגג

התחלת? איך אני שמח שתקעתי אותך עם החתימה הזאת עונה שלמה
תתעורר זה לא מה אתה רגיל זה לא ימי בכר פה

בכלל הרכב חלש מאוד של ביתר
הגנה מרגרינה, מיכה ושועה זה שתי פדלאות, בלאק פריידי אחלה שחקן אבל לא מהיר. אם אנחנו נופיע כמו שצריך אין סיבה לא לגמור את המשחק מוקדם, עלינו עם הרכב חזק .אפילו חזק מדי לטעמי

לדעתי טעות לפתוח עם סבע. הוא שיחק משחק שלם מול מלטה בבית והוציא המון אנרגיה. הייתי פותח עם פיירו ודין.

עלינו בהרכב חזק ובצדק
משחק על תואר (זניח ככל שיהיה) ועוד נגד הבבונים חובה לנצח

נראה שדגו מייחס הרבה חשיבות ללקיחת התואר היום, ולכן רוצה להתחיל עם ההרכב החזק וכנראה לכוון להכרעה מהירה שתאפשר להוציא את הכוכבים "בסיכון" בהמשך.

אני יכול להבין את המהלך, כצעד לבניית ביטחון לשחקנים (וגם עבורו באופן אישי בתור מאמן בצעדים הראשונים שלו, כולל מול הקהל) ושזה שווה מבחינתו את הסיכון למתוח שחקנים טיפה יותר בתחילת העונה.

מה שכן, אחרי שעולים בהרכב כזה, שאף אחד לא יצפה להנחות לגבי התוצאה

היות ולקורנו אין מחליף, הוא חייב להזהר היום. אם המשחק יתפתח כמו שאנחנו רוצים שווה לחשוב על לתת לו לנוח.

לא הבנתי למה כיוף לא מקבל הזדמנות, גביע הטוטו והגביע הרגיל זה הזמן של השוער השני לשחק

DelPiero אמר:
היות ולקורנו אין מחליף, הוא חייב להזהר היום. אם המשחק יתפתח כמו שאנחנו רוצים שווה לחשוב על לתת לו לנוח.

לא הבנתי למה כיוף לא מקבל הזדמנות, גביע הטוטו והגביע הרגיל זה הזמן של השוער השני לשחק

כי אנחנו בהרצה של תחילת עונה, וצריך שההגנה תפתח תיאום והבנה עם ניצן בתור השוער הראשון.

Judokan אמר:
DelPiero אמר:

כי אנחנו בהרצה של תחילת עונה, וצריך שההגנה תפתח תיאום והבנה עם ניצן בתור השוער הראשון.

השילוב של ניצן ושוער ראשון באותו משפט עדיין קשה לי לעיכול. אבל כן, מבין את ההגיון. בכל מקרה, גם כיוף יצטרך לקבל את ההזדמנות מתישהוא

הרכב טוב מאוד, מקווה שיכתשו אותם מההתחלה ויכריעו את המשחק מוקדם

SaTla אמר:
Jerry אמר:
עונה קודמת שיחק 13 משחקים

מלאים גבר. בדקתי עכשיו ויש לו 350 דקות בכל המסגרות. וואי וואי המצב יותר קשה ממה שחשבתי

Jerry אמר:
SaTla אמר:
Jerry אמר:

מלאים גבר. בדקתי עכשיו ויש לו 350 דקות בכל המסגרות. וואי וואי המצב יותר קשה ממה שחשבתי
בדקתי לך
יש לו 3 משחקים מלאים מאז שהוא נפצע בפלייאוף של 19/20

SaTla אמר:
Jerry אמר:
SaTla אמר:

בדקתי לך
וואלה החמאתי לו ממש אם ככה
ועדיין שוקינג מפחד ממנו. היחיד בהרכב של ביתר שאני חושש ממנו זה קורסיה וגם זה כי השם שלו מזכיר לי רקורסיה שזה משהו שגורם לי להתעורר בלילה עם זיעה קרה

SaTla אמר:
Jerry אמר:
SaTla אמר:

בדקתי לך
וואלה החמאתי לו אם ככה
ועדיין שוקינג מפחד ממנו. היחיד בהרכב של ביתר שאני חושש ממנו זה קורסיה וגם זה כי השם שלו מזכיר לי רקורסיה שזה משהו שגורם לי להתעורר בלילה עם זיעה קרה

איזה אובססיבים
מקללים את דיא סבע כאילו הוא מכיר אותם

חזרה
למעלה