תחושה שאשכנזי מבקיע לנו היום ולא חוגג
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:תחושה שאשכנזי מבקיע לנו היום ולא חוגג
תתעורר זה לא מה אתה רגיל זה לא ימי בכר פהApoc אמר:Shocking4U אמר:תחושה שאשכנזי מבקיע לנו היום ולא חוגג
התחלת? איך אני שמח שתקעתי אותך עם החתימה הזאת עונה שלמה
DelPiero אמר:היות ולקורנו אין מחליף, הוא חייב להזהר היום. אם המשחק יתפתח כמו שאנחנו רוצים שווה לחשוב על לתת לו לנוח.
לא הבנתי למה כיוף לא מקבל הזדמנות, גביע הטוטו והגביע הרגיל זה הזמן של השוער השני לשחק
Judokan אמר:DelPiero אמר:היות ולקורנו אין מחליף, הוא חייב להזהר היום. אם המשחק יתפתח כמו שאנחנו רוצים שווה לחשוב על לתת לו לנוח.
לא הבנתי למה כיוף לא מקבל הזדמנות, גביע הטוטו והגביע הרגיל זה הזמן של השוער השני לשחק
כי אנחנו בהרצה של תחילת עונה, וצריך שההגנה תפתח תיאום והבנה עם ניצן בתור השוער הראשון.
עונה קודמת שיחק 13 משחקיםJerry אמר:חחח אשכנזי נראה לי היו לו 8 משחקים מלאים מאז הקורונה
SaTla אמר:עונה קודמת שיחק 13 משחקיםJerry אמר:חחח אשכנזי נראה לי היו לו 8 משחקים מלאים מאז הקורונה
בדקתי לךJerry אמר:SaTla אמר:עונה קודמת שיחק 13 משחקיםJerry אמר:חחח אשכנזי נראה לי היו לו 8 משחקים מלאים מאז הקורונה
מלאים גבר. בדקתי עכשיו ויש לו 350 דקות בכל המסגרות. וואי וואי המצב יותר קשה ממה שחשבתי
וואלה החמאתי לו ממש אם ככהSaTla אמר:בדקתי לךJerry אמר:SaTla אמר:עונה קודמת שיחק 13 משחקים
מלאים גבר. בדקתי עכשיו ויש לו 350 דקות בכל המסגרות. וואי וואי המצב יותר קשה ממה שחשבתי
יש לו 3 משחקים מלאים מאז שהוא נפצע בפלייאוף של 19/20
וואלה החמאתי לו אם ככהSaTla אמר:בדקתי לךJerry אמר:SaTla אמר:עונה קודמת שיחק 13 משחקים
יש לו 3 משחקים מלאים מאז שהוא נפצע בפלייאוף של 19/20