• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא משחק מחפשים בבון לאמצע שיטריף את הקהל - קהל של בבונים: סופר קאפ 2023

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Jerry אמר:
SaTla אמר:
Jerry אמר:
מלאים גבר. בדקתי עכשיו ויש לו 350 דקות בכל המסגרות. וואי וואי המצב יותר קשה ממה שחשבתי
בדקתי לך
יש לו 3 משחקים מלאים מאז שהוא נפצע בפלייאוף של 19/20
וואלה החמאתי לו אם ככה
ועדיין שוקינג מפחד ממנו. היחיד בהרכב של ביתר שאני חושש ממנו זה קורסיה וגם זה כי השם שלו מזכיר לי רקורסיה שזה משהו שגורם לי להתעורר בלילה עם זיעה קרה

אני לא חושש ממנו פשוט קלאסי שחקן כזה לתת גול נגדנו עם ההצטרפות מקו שני. נראה לי הגול היחיד שלו מאז שעזב אותנו זה נגדנו בפנדל כששיחק בנתניה כשרואים אותו לוחש לעצמו ״בביטחון בביטחון״

Shocking4U אמר:
Jerry אמר:
SaTla אמר:
בדקתי לך
יש לו 3 משחקים מלאים מאז שהוא נפצע בפלייאוף של 19/20
וואלה החמאתי לו אם ככה
ועדיין שוקינג מפחד ממנו. היחיד בהרכב של ביתר שאני חושש ממנו זה קורסיה וגם זה כי השם שלו מזכיר לי רקורסיה שזה משהו שגורם לי להתעורר בלילה עם זיעה קרה

אני לא חושש ממנו פשוט קלאסי שחקן כזה לתת גול נגדנו עם ההצטרפות מקו שני. נראה לי הגול היחיד שלו מאז שעזב אותנו זה נגדנו בפנדל כששיחק בנתניה כשרואים אותו לוחש לעצמו ״בביטחון בביטחון״

כל אחד יכול להבקיע בפנדל

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:
Jerry אמר:
וואלה החמאתי לו אם ככה

כל אחד יכול להבקיע בפנדל

תגיד את זה לחזיזה

Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
Shocking4U אמר:

כל אחד יכול להבקיע בפנדל

תגיד את זה לחזיזה

חזיזה השחקן הראשון שהחטיא פנדל?
אשכנזי הוא בועט הפנדלים הטוב בהיסטוריה כי הכניס פנדל?
בוא ננחת

מקווה מאוד שסבע יתן להם בפרצוף על כל הקללות של הגזענים המטונפים האלה. יאללה לתת בראש לבבונים ולשלוח אותם עם הראש נפול בחזרה לקריית שמונה

אני לא הייתי עושה מראה לביתר. לא מבין למה אנחנו מתאימים את עצמנו אליהם במקום לשחק את המשחק שלנו

ג׳אבר כל כך חלש מביך לראות אותו
ופיירו חייב להפסיק עם העקבים הטיפשיים האלה

לראות את פיירו מקבל כדור עומק לשטח זה מחזה מכמיר לב

פיירו עם 0 שליטה בכדור
לא מאמין שהבן אדם שחקן כדורגל מקצועי

צד ימין שלנו לא קיים החיסרון של אצילי מורגש ממש
סבע כל הזמן חותך לאמצע זה נראה שחסר לנו שחקן בהתקפה

נראים סביר והשתלטנו על המשחק שזה גם תוצר של ה פאסיבית של ביתר. צריך יותר דיוק ופחות כדורים סתמיים

הנה האבוקות כמובן. הם לא ירגעו עד שיפחיתו לנו נקודות בפועל

חזרה
למעלה