• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מחלקת הנוער הירוקה - עונת 2022-23

• יוצר הנושא יוצר הנושא רונן22
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Judokan אמר:
ToniKroos אמר:
Judokan אמר:
אגב, מסימני הניהול המוצלח בנוער של העונה - השחרור של סאלי פחימה לצהבת.
זה בדיוק סוג השחקנים שבשנים גרועות שלנו היו מקבלים טונה של קרדיט מוגזם כי הם יודעים להעביר שחקנים (ולא סתם שחר הכתיר אותו כ-"שחקן הכי מוכשר בנוער").

אבל בפועל הוא שחקן פשוט חלש, שתופסים ממנו איזה כוכב על. מאז שהוא נהיה שחקן הרכב בצהבת הם חוטפים תבוסות משפילות על ימין ועל שמאל.
אצלנו לעומת זאת שחקן של עבודה קשה כמו זיו בן שימול מקבל את אותו קרדיט. רואים שמי שלא מוכן לעבוד, עף מהקבוצה.

דווקא הוא מאלו שהיה דיבור ממש חזק שהוא מוכשר בצורה יוצאת דופן עוד מלפני שנתיים. בפועל, כנראה שהוא באמת לא מתאים

אגב, מה דעתך על ירין לוי, דיסטלפלד וחרמש? פוטנציאל לעתיד אחד מהם?

על זה בדיוק אני מדבר, שלא הולכים לפי מי שיש עליו "דיבור" של שחקן מאוד מוכשר, אלא על שחקנים שיש להם אופי ויכולת להיות שחקני בוגרים טובים. לפני שנתיים ושלוש בניהול העבר, פחימה היה מקבל מלא דקות כי הוא "מוכשר".

ירין לוי - בינתיים מתקשה מאוד להתרשם. דיסטלפלד שחקן עם הרבה ניצוצות שאני אוהב, אבל הוא צריך עוד שנה בנוער.

חרמש בעיניי אחד מ3 השחקנים הכי מוכנים לשחק בבוגרים מתוך המחזור הנוכחי - יחד עם פיינגולד וגרייס. מתרשם ממנו נורא כקשר אחורי ורסטילי.

לוי קצת מפוזר, אבל נראה שחקן לא רע. כמו דיסטלפלד, גם הוא בוסרי. נראה שהמועדון משקיע בהם ושבעונה הבאה נראה את שניהם בולטים ודומיננטיים יותר.
חרמש מרגיש לי שחקן כבד מאד. בעונה הבאה צריך להגיע עם שאר השנתון שלו לעפולה ולהראות שהוא לא בלט בנוער בגלל יתרון ״התפתחותי״.

Judokan אמר:
Nirgreen אמר:
הפסד לנתניה שבדרכה לאליפות

מרוב שהיא בדרכה לאליפות, אנחנו עדיין במקום הראשון.

סתם הפסד שטותי של ספסל קצר והחלטות גרועות. לא עלו לשחק במחצית השנייה

מסכים ומוסיף - השחקנים היו נראים סחוטים בסוף.

במקרה יצא לי לראות חלקים מהמשחק.
נראה שלא מעט שחקנים שלנו חולים במחלה של הכדורגלן הישראלי הטיפוסי שלא מוכן לשחרר כדור מהרגל.
כמה כשרון שלא יהיה להם, אם לא ילמדו אותם לשחק מהר ולא להיות אגואיסטים לא יצא מהם כלום והם יגמרו כמו כל המוחמד עוואדים והעמית זנטים למיניהם.

dsgreen4 אמר:
נראה שלא מעט שחקנים שלנו חולים במחלה של הכדורגלן הישראלי הטיפוסי שלא מוכן לשחרר כדור מהרגל.
כמה כשרון שלא יהיה להם, אם לא ילמדו אותם לשחק מהר ולא להיות אגואיסטים לא יצא מהם כלום והם יגמרו כמו כל המוחמד עוואדים והעמית זנטים למיניהם.

לזכותו של דגו, ניכר שיפור משמעותי בהקשר הזה ביחס לתחילת העונה וזה הרווח העיקרי של השחקנים הבולטים והבוגרים מההישארות בנוער לעונה הזו.

אגב, קאחביץ נראה הרבה יותר טוב בתקופה האחרונה ולגמרי גורם לי לנטות לכך שכדאי לשלם עליו. אם בהתחלה הוא היה נראה בעיקר חלוץ גדול, היום הוא כבר תורם הרבה להנעת הכדור ומראה יכולות טכניות יפות לחלוץ גדול פיזית.

ברק.י אמר:
dsgreen4 אמר:

לזכותו של דגו, ניכר שיפור משמעותי בהקשר הזה ביחס לתחילת העונה וזה הרווח העיקרי של השחקנים הבולטים והבוגרים מההישארות בנוער לעונה הזו.

אגב, קאחביץ נראה הרבה יותר טוב בתקופה האחרונה ולגמרי גורם לי לנטות לכך שכדאי לשלם עליו. אם בהתחלה הוא היה נראה בעיקר חלוץ גדול, היום הוא כבר תורם הרבה להנעת הכדור ומראה יכולות טכניות יפות לחלוץ גדול פיזית.

מצטרף לשני החלקים ומחזק

מסתבר שגרייס פצוע ביד כבר חודש ואף אחד לא טרח לעדכן, למדו מהבוגרים

כובע קש אמר:

בכל מה שנוגע לנוער, המועדון לא טורח לעדכן כלום מעבר להרכבים ותוצאות של משחקים ספציפיים. לא מדובר רק בפציעות. מדובר בתיווך מזעזע של מחלקת הנוער לאוהדים.
אם אני אוהד שרוצה להתרשם לראשונה משחקני הנוער, אין לי מאיפה להשיג מידע על המחלקה וסגל השחקנים (עמדות ומספרים, למשל), כדי להבין איך הקבוצה מתפקדת וממי כדאי להתרשם.

למעשה, המקום היחיד שיש בו שיח מרוכז בנוגע לקבוצת הנוער עם אוהדים שמכירים קצת את מה שקורה, זה כאן.

ברק.י אמר:
כובע קש אמר:

בכל מה שנוגע לנוער, המועדון לא טורח לעדכן כלום מעבר להרכבים ותוצאות של משחקים ספציפיים. לא מדובר רק בפציעות. מדובר בתיווך מזעזע של מחלקת הנוער לאוהדים.
אם אני אוהד שרוצה להתרשם לראשונה משחקני הנוער, אין לי מאיפה להשיג מידע על המחלקה וסגל השחקנים (עמדות ומספרים, למשל), כדי להבין איך הקבוצה מתפקדת וממי כדאי להתרשם.

למעשה, המקום היחיד שיש בו שיח מרוכז בנוגע לקבוצת הנוער עם אוהדים שמכירים קצת את מה שקורה, זה כאן.

ביזיון מה שהולך במכבי בקטעים האלה

GKagelmacher אמר:
ברק.י אמר:
כובע קש אמר:

ביזיון מה שהולך במכבי בקטעים האלה

זה פשוט טמטום. במקום להגביר את החיבור למועדון ולהביא אוהדים להתעניין גם בנוער, פשוט מעלימים אותם ומדווחים על מה שקורה שם רק באופן מצומצם ולקוני.

לא ברור למה פודקאסטים לא מרימים את הכפפה ומבקשים ראיון עם אחד מראשי המחלקה, כדי שיספר קצת ויחבר את הקהל לעשייה.

תודה לגורמי המועדון שקוראים בפורום

https://www.instagram.com/reel/Co-BjLGK1QP/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

כמו הבוגרים, גם הנוער משחק היום נגד בית"ר, אם כי בחוץ.
ההפתעה בהרכב - איתי זעירא, בן 16.5 (משחק השנה בנערים א').

6 על הצהובים המטונפים !!
ענאן חלאיילי חלוץ גדול וזה פשוט פשע לא לתת לו צ׳אנס בבוגרים עוד העונה על חשבון פיירו או לפחות שיעלה מחליף ל20/30 דקות.
בכר תתעורר כבר.

Daniel123 אמר:
6 על הצהובים המטונפים !!
ענאן חלאיילי חלוץ גדול וזה פשוט פשע לא לתת לו צ׳אנס בבוגרים עוד העונה על חשבון פיירו או לפחות שיעלה מחליף ל20/30 דקות.
בכר תתעורר כבר.
אמרו את זה גם על גוזלן
איפה הוא היום?
שילך יושאל ויחזור כמו אבו פאני וארד

הנוער של הצהובים השנה מביך. חטפו לא מזמן חמישייה מאשדוד ושביעייה מראשל"צ

Undertheknife אמר:
בלי קשר להצגה של היום,חלאילי ושיבלי כשרונות על.

מי יותר טוב ובאיזה עמדות הם?

Smurk אמר:
Undertheknife אמר:

חלאיילי כנפיים במקור ומשחק חלוץ (שני) ב-3 בלמים.
שיבלי כנפיים במקור ומשחק ויינגבק שמאל ב-3 בלמים.
שחקנים מאד שונים. חלאיילי מהיר ופיזי ושיבלי טכני מאד. מניח שהרוב יגידו שחלאיילי יותר בשל ושיבלי יותר כשרוני, אבל מוקדם לדעת לאן הם יתפתחו.

ברק.י אמר:
Smurk אמר:
Undertheknife אמר:

חלאיילי כנפיים במקור ומשחק חלוץ (שני) ב-3 בלמים.
שיבלי כנפיים במקור ומשחק ויינגבק שמאל ב-3 בלמים.
שחקנים מאד שונים. חלאיילי מהיר ופיזי ושיבלי טכני מאד. מניח שהרוב יגידו שחלאיילי יותר בשל ושיבלי יותר כשרוני, אבל מוקדם לדעת לאן הם יתפתחו.
תודה רבה. נעקוב

חזרה
למעלה