• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מחלקת הנוער הירוקה - עונת 2022-23

• יוצר הנושא יוצר הנושא רונן22
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
שיבלי עם דריבל אדיר, חייב ללמד אותו לשחרר כדור.
יש המון כישרון בקבוצה הזו מקווה לראות את רובם בעפולה בשנה הבאה.

גרייס לוקח פנדל, ההגנה חולמת ומחמיץ הפנדל מבקיע בבעיטה.
2-1 ליובה ברוח הגול של סונדגרן מול הכוכב. חבל

Hulk אמר:

להוציא את שיבלי, כל שחקני ההרכב היום הם בשנתון הבוגר או חריגי גיל. סביר להניח שרובם יושאלו לקבוצות בלאומית.
אם אני צריך להמר כרגע, כל המושאלים שלנו לעפולה יעזבו בקיץ לקבוצות אחרות, מלבד אולי קטרי, אזרואל וארבל.

ברק.י אמר:
Hulk אמר:

להוציא את שיבלי, כל שחקני ההרכב היום הם בשנתון הבוגר או חריגי גיל. סביר להניח שרובם יושאלו לקבוצות בלאומית.
אם אני צריך להמר כרגע, כל המושאלים שלנו לעפולה יעזבו בקיץ לקבוצות אחרות, מלבד אולי קטרי, אזרואל וארבל.
זערורה וחגג?

Shocking4U אמר:
ברק.י אמר:
Hulk אמר:

זערורה וחגג?

צריכים להתקדם. כמוהם, גם כיוף שתופס את המקום של גרייס, אלימלך שתופס את המקום של פיינגולד ולאופר שתופס את המקום של ליש. אם אחד מהם לא יראה התקדמות, שיושאל לקבוצה אחרת בלאומית. כהכללה, אין טעם ששחקן יתפוס למשך 3 שנים מקום בעפולה.

ברק.י אמר:
Shocking4U אמר:
ברק.י אמר:
זערורה וחגג?

צריכים להתקדם. כמוהם, גם כיוף שתופס את המקום של גרייס, אלימלך שתופס את המקום של פיינגולד ולאופר שתופס את המקום של ליש. אם אחד מהם לא יראה התקדמות, שיושאל לקבוצה אחרת בלאומית. כהכללה, אין טעם ששחקן יתפוס למשך 3 שנים מקום בעפולה.

לגמרי. אין לנו טעם שעפולה תהפוך להיות סוג של פח זבל לפליטים שלנו שלא מצליחים למצוא להם משהו יותר טוב. המושאלים שלנו לעפולה צריכים להיות רק שחקנים שאנחנו מאמינים שיכולים להתפתח ורוצים לתת להם דקות משחק מסודרות לשנה או שנתיים לפני שהם צריכים להתקדם לליגת העל.

כיוף, לאופר, אלימלך, זערורה וחג'ג' צריכים להמשיך בעונה הבאה לקבוצה בליגת העל, ואם לא שם - אז מכירה או קבוצה אחרת בלאומית.

יש לנו לא מעט שחקנים שצריכים לקבל הזדמנות בשנה הבאה ולכן חשוב לפנות את העמדות האלה בעפולה, כמו שכתבת

כשמאור לוי הוא הכוכב של מחלקת הנוער וקפטן של קבוצת הנוער כשמדובר בשחקן שאין בו כלום יש רק מסקנה אחת: צריך להרוס את כל מחלקת הנוער הזאת ולהתחיל מחדש.

קפטן נבחרת נוער זה החרטא הכי גדולה

זה בדר''כ חריגי הגיל והשחקנים עם הוותק שברור שלא מתקדמים לשום מקום.

@אלכס תרים את הכפפה ותתן לנו את הקפטנים של המחלקה ב20 שנים האחרונות

זה מה שמצאתי

2005/06 אמיר אדרי
2006/07 לוהב כיאל
2007/08 לוהב כיאל/ליעד אלמליח
2008/09 ליעד אלמליח
2009/10 שלומי אזולאי הקשר
2010/11 גיא ליפקה/סארי פלאח
2011/12 גבריאל גרינר
2012/13 רון שושן
2013/14 מיכה לאוטה/יובל יוסיפוביץ'
2014/15 נטע לביא
2015/16 נטע לביא/ערן ביטון
2016/17 איתן וולבלום/מיכאל בן ברוך
2017/18 ים כהן
2018/19 מחמוד ג'אבר
2019/20 מאור לוי
2020/21 רוי קטרי
2021/22 עדן אוטאצ'י

lemmacantor אמר:
זה מה שמצאתי

2005/06 אמיר אדרי
2006/07 לוהב כיאל
2007/08 לוהב כיאל/ליעד אלמליח
2008/09 ליעד אלמליח
2009/10 שלומי אזולאי הקשר
2010/11 גיא ליפקה/סארי פלאח
2011/12 גבריאל גרינר
2012/13 רון שושן
2013/14 מיכה לאוטה/יובל יוסיפוביץ'
2014/15 נטע לביא
2015/16 נטע לביא/ערן ביטון
2016/17 איתן וולבלום/מיכאל בן ברוך
2017/18 ים כהן
2018/19 מחמוד ג'אבר
2019/20 מאור לוי
2020/21 רוי קטרי
2021/22 עדן אוטאצ'י
ג'אבר ונטע לביא היו קפטנים בנוער? מעניין

דווקא זכור לי שנטע לא היה מהמסומנים וגם ג'אבר עבר די בשקט מהרדאר.

בכל מקרה כל השמות האלה אומרים הכל

קפטן לאו דווקא אמור להיות הכישרון הכי גדול. חוץ מזה אתה בטח יודע מה רמת המאמנים שם.

נטע היה שחקן מוביל בנוער. בכל אופן יש פה ים חריגי גיל שכנראה קיבלו את הסרט גם כי היו פשוט מנוסים יותר.

lemmacantor אמר:
קפטן לאו דווקא אמור להיות הכישרון הכי גדול. חוץ מזה אתה בטח יודע מה רמת המאמנים שם.

נטע היה שחקן מוביל בנוער. בכל אופן יש פה ים חריגי גיל שכנראה קיבלו את הסרט גם כי היו פשוט מנוסים יותר.
בדיוק, בגלל זה אני אומר שזה לא רלוונטי, זה לא שבוחרים את הכישרון הגדול בנוער ונותנים לו קפטן, הגיוני שחריג גיל (כמו מאור לוי) יהיה קפטן

זה שיוצא שחקן כמו מאור לוי מהמחלקת נוער זה תעודת עניות למועדון כולו אבל זה לא מפתיע. בכל זאת מדובר במועדון שקידם ודחף שחקן חלש רק בגלל שהוא היה הבן של מנהל המחלקה

הנפוטיזם חוגג. פוכס חלק מהקבוצה גם כן כי הוא בן של מישהו חשוב בעיר.

היה סיפור כזה עם שחקן נוער בשם ים כהן אם זכור לי נכון..

Ramos אמר:
היה סיפור כזה עם שחקן נוער בשם ים כהן אם זכור לי נכון..
זכור לך נכון. ים כהן שהיה שחקן בינוני במקרה הטוב שקודם בגלל שהוא הבן של מנהל מחלקת הנוער בזמנו יניב כהן (שהיה גם סיפורים שקידמו שחקנים שההורים שלהם שילמו כסף כדי שיתקדמו)

שיבלי שחקן פשוט מדהים, גם במשחק הראשון בשבוע שעבר וגם היום.
אני מקווה שלא יפגעו בהתקדמות שלו, גם אם אין לו אבא מקושר.

שיבלי נהדר. אני במקום בכר "מנצל" את הפציעה של חזיזה ומתחיל לתת לו דקות בבוגרים

אם שיבלי הזה באמת כישרוני ומשחק על העמדה של חזיזה, אין מה לבזבז אותו שנה בנוער, ולהעלות אותו לבוגרים שישחק לפחות במשחקים מול הקטנות בליגה.

זה בדיוק הזמן לעבוד עם שחקים כאלה על פיזיות ולשפר אותם ברמה המקצועית שיגיעו שחקנים שלמים עוד שנה-שנתיים להרכב.

חזרה
למעלה