ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Hulk אמר:שיבלי עם דריבל אדיר, חייב ללמד אותו לשחרר כדור.
יש המון כישרון בקבוצה הזו מקווה לראות את רובם בעפולה בשנה הבאה.
זערורה וחגג?ברק.י אמר:Hulk אמר:שיבלי עם דריבל אדיר, חייב ללמד אותו לשחרר כדור.
להוציא את שיבלי, כל שחקני ההרכב היום הם בשנתון הבוגר או חריגי גיל. סביר להניח שרובם יושאלו לקבוצות בלאומית.
אם אני צריך להמר כרגע, כל המושאלים שלנו לעפולה יעזבו בקיץ לקבוצות אחרות, מלבד אולי קטרי, אזרואל וארבל.
Shocking4U אמר:זערורה וחגג?ברק.י אמר:Hulk אמר:שיבלי עם דריבל אדיר, חייב ללמד אותו לשחרר כדור.
להוציא את שיבלי, כל שחקני ההרכב היום הם בשנתון הבוגר או חריגי גיל. סביר להניח שרובם יושאלו לקבוצות בלאומית.
אם אני צריך להמר כרגע, כל המושאלים שלנו לעפולה יעזבו בקיץ לקבוצות אחרות, מלבד אולי קטרי, אזרואל וארבל.
ברק.י אמר:Shocking4U אמר:זערורה וחגג?ברק.י אמר:להוציא את שיבלי, כל שחקני ההרכב היום הם בשנתון הבוגר או חריגי גיל. סביר להניח שרובם יושאלו לקבוצות בלאומית.
צריכים להתקדם. כמוהם, גם כיוף שתופס את המקום של גרייס, אלימלך שתופס את המקום של פיינגולד ולאופר שתופס את המקום של ליש. אם אחד מהם לא יראה התקדמות, שיושאל לקבוצה אחרת בלאומית. כהכללה, אין טעם ששחקן יתפוס למשך 3 שנים מקום בעפולה.
ג'אבר ונטע לביא היו קפטנים בנוער? מענייןlemmacantor אמר:זה מה שמצאתי
2005/06 אמיר אדרי
2006/07 לוהב כיאל
2007/08 לוהב כיאל/ליעד אלמליח
2008/09 ליעד אלמליח
2009/10 שלומי אזולאי הקשר
2010/11 גיא ליפקה/סארי פלאח
2011/12 גבריאל גרינר
2012/13 רון שושן
2013/14 מיכה לאוטה/יובל יוסיפוביץ'
2014/15 נטע לביא
2015/16 נטע לביא/ערן ביטון
2016/17 איתן וולבלום/מיכאל בן ברוך
2017/18 ים כהן
2018/19 מחמוד ג'אבר
2019/20 מאור לוי
2020/21 רוי קטרי
2021/22 עדן אוטאצ'י
בדיוק, בגלל זה אני אומר שזה לא רלוונטי, זה לא שבוחרים את הכישרון הגדול בנוער ונותנים לו קפטן, הגיוני שחריג גיל (כמו מאור לוי) יהיה קפטןlemmacantor אמר:קפטן לאו דווקא אמור להיות הכישרון הכי גדול. חוץ מזה אתה בטח יודע מה רמת המאמנים שם.
נטע היה שחקן מוביל בנוער. בכל אופן יש פה ים חריגי גיל שכנראה קיבלו את הסרט גם כי היו פשוט מנוסים יותר.
זכור לך נכון. ים כהן שהיה שחקן בינוני במקרה הטוב שקודם בגלל שהוא הבן של מנהל מחלקת הנוער בזמנו יניב כהן (שהיה גם סיפורים שקידמו שחקנים שההורים שלהם שילמו כסף כדי שיתקדמו)Ramos אמר:היה סיפור כזה עם שחקן נוער בשם ים כהן אם זכור לי נכון..