ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Liberman אמר:הוא יותר ורסטילי מאבו פאני לטעמי, לאבו פאני יש גם מניירות של כוכב שאני פחות אוהב
ג'אבר יהיה מהשחקנים שיעשו קריירה ארוכה בחו"ל וזה נדיר לישראליםGKagelmacher אמר:יש לי תחושה שאין לנו מושג מה מסתתר לנו מתחת לאף. לדעתי במצב כזה המועדון חייב לעשות קופה על פאני אחרת ג׳אבר יתפספס לנו. אני בטוח שמבחינת קצה פוטנציאל הוא יכול להגיע ליכולת פי 10 טובה משל פאני.
הוא דווקא בנוי טוב יחסית לא?Liberman אמר:שחקן
שיעבוד קצת על המבנה הגופני ויתחזק קצת
ירוק לבן אמר:משחק טוב מאוד שלו אתמול. שחקן שחקן
בפחות משחקים ג’אבר סיפק לך תמספרים של אבו פאני שחקן בהרבה יותר איכותי ממנו ול ג’אבר האמת יש סיכויים יותר טובים בהרבה מאבו פאני באירופה מקווה שהעונה נמכור אותו לאירופה לא מתלהב בכלל מאבו פאני ועם יש פראיירים שישימו עליו כמה מליוני יורו מוכר אותוירוק זה אני אמר:עם כל הכבוד, הוא עדיין שחקן מאוד בוסרי.
לא מתקרב לאבו פאני.
חוץ מזה, הם אולי משחקים באותה עמדה, אבל הסגנונות שלהם שונים. אבו פאני זה שחקן שיותר בא לקבל כדור יודע לשמור עליו מצויין ולהניע את המשחק טוב וגם יש לו בעיטה טובה, ג'אבר יותר שחקן שעושה תנועה.
בסגנון שמשחקים מולנו בארץ, אבו פאני יותר מתאים.
ירוק זה אני אמר:עם כל הכבוד, הוא עדיין שחקן מאוד בוסרי.
לא מתקרב לאבו פאני.
חוץ מזה, הם אולי משחקים באותה עמדה, אבל הסגנונות שלהם שונים. אבו פאני זה שחקן שיותר בא לקבל כדור יודע לשמור עליו מצויין ולהניע את המשחק טוב וגם יש לו בעיטה טובה, ג'אבר יותר שחקן שעושה תנועה.
אתה יכול להסתכל על מספרים. אני מסתכל על שטף משחק, לדעת מתי להעביר את כובד המשחק ולאן, ייצור מצבים וכו'.David אמר:בפחות משחקים ג’אבר סיפק לך תמספרים של אבו פאני שחקן בהרבה יותר איכותי ממנו ול ג’אבר האמת יש סיכויים יותר טובים בהרבה מאבו פאני באירופה מקווה שהעונה נמכור אותו לאירופה לא מתלהב בכלל מאבו פאני ועם יש פראיירים שישימו עליו כמה מליוני יורו מוכר אותוירוק זה אני אמר:עם כל הכבוד, הוא עדיין שחקן מאוד בוסרי.
לא מתקרב לאבו פאני.
גם בזה אני עם מחמוד ג’אבר שני המשחקים שהיה לנו קצב טוב בפלייאוף זה שגאבר היה בהרכב בהפסד 3-1 לגרמניה וב4-0 על נתניה ועם בכר היה שם אותו בהרכב לפניכן ומרענן קצת הנפילה שלנו לא הייתה כזאת חזקה עם 3 הפסדים והיינו שומרים על קצב משחק רצחני ששיחקנו בעשרה ניצחונותירוק זה אני אמר:אתה יכול להסתכל על מספרים. אני מסתכל על שטף משחק, לדעת מתי להעביר את כובד המשחק ולאן, ייצור מצבים וכו'.David אמר:בפחות משחקים ג’אבר סיפק לך תמספרים של אבו פאני שחקן בהרבה יותר איכותי ממנו ול ג’אבר האמת יש סיכויים יותר טובים בהרבה מאבו פאני באירופה מקווה שהעונה נמכור אותו לאירופה לא מתלהב בכלל מאבו פאני ועם יש פראיירים שישימו עליו כמה מליוני יורו מוכר אותוירוק זה אני אמר:עם כל הכבוד, הוא עדיין שחקן מאוד בוסרי.
לא מתקרב לאבו פאני.
אלה דברים חשובים יותר שיהיה לשחקן בעמדה הזאת מאשר מספרים.
לא סתם התקופה הטובה שלנו הייתה שאבו פאני ועלי רצו יחד- המשחק זרם מדהים עם קצב גבוה והגענו להמון מצבים.
David אמר:גם בזה אני עם מחמוד ג’אבר שני המשחקים שהיה לנו קצב טוב בפלייאוף זה שגאבר היה בהרכב בהפסד 3-1 לגרמניה וב4-0 על נתניה ועם בכר היה שם אותו בהרכב לפניכן ומרענן קצת הנפילה שלנו לא הייתה כזאת חזקה עם 3 הפסדים והיינו שומרים על קצב משחק רצחני ששיחקנו בעשרה ניצחונותירוק זה אני אמר:אתה יכול להסתכל על מספרים. אני מסתכל על שטף משחק, לדעת מתי להעביר את כובד המשחק ולאן, ייצור מצבים וכו'.David אמר:בפחות משחקים ג’אבר סיפק לך תמספרים של אבו פאני שחקן בהרבה יותר איכותי ממנו ול ג’אבר האמת יש סיכויים יותר טובים בהרבה מאבו פאני באירופה מקווה שהעונה נמכור אותו לאירופה לא מתלהב בכלל מאבו פאני ועם יש פראיירים שישימו עליו כמה מליוני יורו מוכר אותו
אלה דברים חשובים יותר שיהיה לשחקן בעמדה הזאת מאשר מספרים.
לא סתם התקופה הטובה שלנו הייתה שאבו פאני ועלי רצו יחד- המשחק זרם מדהים עם קצב גבוה והגענו להמון מצבים.