• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן מחמוד ג'אבר

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
הוא יותר ורסטילי מאבו פאני לטעמי, לאבו פאני יש גם מניירות של כוכב שאני פחות אוהב

Liberman אמר:
הוא יותר ורסטילי מאבו פאני לטעמי, לאבו פאני יש גם מניירות של כוכב שאני פחות אוהב

מסכים לגמרי ולכן חייב בקיץ למכור כי עוד עונה שלו פה תעשה רק רע לטעמי עם כמה שזה אירוני להגיד את זה. גם נקבל אבו פאני שחושב שהוא מסי וגם נפספס את ג׳אבר שלדעת רבים לא נופל ממנו.

GKagelmacher אמר:
יש לי תחושה שאין לנו מושג מה מסתתר לנו מתחת לאף. לדעתי במצב כזה המועדון חייב לעשות קופה על פאני אחרת ג׳אבר יתפספס לנו. אני בטוח שמבחינת קצה פוטנציאל הוא יכול להגיע ליכולת פי 10 טובה משל פאני.
ג'אבר יהיה מהשחקנים שיעשו קריירה ארוכה בחו"ל וזה נדיר לישראלים

חייב לפתוח בגמר, לא הייתי מוותר עליו .
אולי על חשבון אבו פאני שרק מזיק לנו עם העצבים שלו .

קיבל זימון בכורה לנבחרת.

מצחיק שמאמן שלא זימן אותו לנבחרת הצעירה, נותן לו זימון בכורה לנבחרת הבוגרת. או שזה זימון של בניון

שחקן

שיעבוד קצת על המבנה הגופני ויתחזק קצת

שחקנים עם אח/ים בנבחרת אחרת: כריסטיאן ויירי, פול פוגבה, סטיב מנדנדה, גראניט צ'אקה, ז'רום בואטנג, מחמוד ג'אבר...

הוא צריך להיות בהרכב בעונה הבאה על חשבון אבו פאני .
הוא יותר טוב ממנו .

20 דרגות מעל אבו פאני האמסטף שלי על הדשא מתחילת העונה מבחינתי זה ג’אבר ועוד עשרה אמרתי את זה עוד בתחילת העונה ובכר ביצע את זה עד שבאה אותה פציעה מעצבנת מול אשדוד שחקן שעובד נון סטופ על הדשא לשנייה לא נח חולה על הילד הזה

עם כל הכבוד, הוא עדיין שחקן מאוד בוסרי.
לא מתקרב לאבו פאני.

חוץ מזה, הם אולי משחקים באותה עמדה, אבל הסגנונות שלהם שונים. אבו פאני זה שחקן שיותר בא לקבל כדור יודע לשמור עליו מצויין ולהניע את המשחק טוב וגם יש לו בעיטה טובה, ג'אבר יותר שחקן שעושה תנועה.
בסגנון שמשחקים מולנו בארץ, אבו פאני יותר מתאים.

ירוק זה אני אמר:
לא מתקרב לאבו פאני.

חוץ מזה, הם אולי משחקים באותה עמדה, אבל הסגנונות שלהם שונים. אבו פאני זה שחקן שיותר בא לקבל כדור יודע לשמור עליו מצויין ולהניע את המשחק טוב וגם יש לו בעיטה טובה, ג'אבר יותר שחקן שעושה תנועה.
בפחות משחקים ג’אבר סיפק לך תמספרים של אבו פאני שחקן בהרבה יותר איכותי ממנו ול ג’אבר האמת יש סיכויים יותר טובים בהרבה מאבו פאני באירופה מקווה שהעונה נמכור אותו לאירופה לא מתלהב בכלל מאבו פאני ועם יש פראיירים שישימו עליו כמה מליוני יורו מוכר אותו

ירוק זה אני אמר:
לא מתקרב לאבו פאני.

דווקא על הכדור הוא גם טוב. בגמר גביע מול ב״ש היו מלא מצבים שאמרתי הלך הכדור והוא יצא מהמצבים באחלה של דריבל.

כרגע ג'אבר ופאני הם שני הקשרים הכי טובים שלנו, הכי אמינים נקרא לזה. שניהם קשרי 50-50 אבל הסגנון שלהם שונה
שניהם צריכים לידם קשר אחורי טוב שיתן להם חופש לצאת קדימה. נצטרך לקוות שלביא יחזור לעצמו ושמוחמד יגלה יותר יציבות.
אני לא רגוע לגבי הקישור שלנו. אני חושב שמוחמד מאוד חלש מנטלית, ואני לא בטוח שלביא יחזור להיות השחקן שהוא היה.

David אמר:
ירוק זה אני אמר:
לא מתקרב לאבו פאני.

בפחות משחקים ג’אבר סיפק לך תמספרים של אבו פאני שחקן בהרבה יותר איכותי ממנו ול ג’אבר האמת יש סיכויים יותר טובים בהרבה מאבו פאני באירופה מקווה שהעונה נמכור אותו לאירופה לא מתלהב בכלל מאבו פאני ועם יש פראיירים שישימו עליו כמה מליוני יורו מוכר אותו
אתה יכול להסתכל על מספרים. אני מסתכל על שטף משחק, לדעת מתי להעביר את כובד המשחק ולאן, ייצור מצבים וכו'.
אלה דברים חשובים יותר שיהיה לשחקן בעמדה הזאת מאשר מספרים.

לא סתם התקופה הטובה שלנו הייתה שאבו פאני ועלי רצו יחד- המשחק זרם מדהים עם קצב גבוה והגענו להמון מצבים.

ירוק זה אני אמר:
David אמר:
ירוק זה אני אמר:
לא מתקרב לאבו פאני.

אתה יכול להסתכל על מספרים. אני מסתכל על שטף משחק, לדעת מתי להעביר את כובד המשחק ולאן, ייצור מצבים וכו'.

לא סתם התקופה הטובה שלנו הייתה שאבו פאני ועלי רצו יחד- המשחק זרם מדהים עם קצב גבוה והגענו להמון מצבים.
גם בזה אני עם מחמוד ג’אבר שני המשחקים שהיה לנו קצב טוב בפלייאוף זה שגאבר היה בהרכב בהפסד 3-1 לגרמניה וב4-0 על נתניה ועם בכר היה שם אותו בהרכב לפניכן ומרענן קצת הנפילה שלנו לא הייתה כזאת חזקה עם 3 הפסדים והיינו שומרים על קצב משחק רצחני ששיחקנו בעשרה ניצחונות

David אמר:
ירוק זה אני אמר:
David אמר:

גם בזה אני עם מחמוד ג’אבר שני המשחקים שהיה לנו קצב טוב בפלייאוף זה שגאבר היה בהרכב בהפסד 3-1 לגרמניה וב4-0 על נתניה ועם בכר היה שם אותו בהרכב לפניכן ומרענן קצת הנפילה שלנו לא הייתה כזאת חזקה עם 3 הפסדים והיינו שומרים על קצב משחק רצחני ששיחקנו בעשרה ניצחונות

זה לא רציני להתעסק ב"אם", וזה לא רציני להביא הפסד כדוגמא למשהו חיובי.
כל הפלייאוף לא שיחקנו טוב, כולל בניצחונות. ואני לא לוקח בחשבון משחק חסר חשיבות מול נתניה, שבו אפילו נטע היה נראה כמו שחקן כדורגל.

ברצף שעשינו, שיחקנו כדורגל מצויין ופירקנו קבוצות תוך דקות ספורות בעיקר בגלל קצב ברמה אחרת והגעה לים מצבים.
יש סיבה שזה היה בלי נטע, שרוב הזמן עסוק בלהתחבא ולהרגיע את המשחק, וג'אבר, שבעיקר עושה תנועה לרחבה וכמעט לא פעיל בהנעת כדור, אלא עם עלי, אבו פאני ושרי שתמיד זמינים לקבל כדור וכמעט ולא מתמהמהים איתו.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה