מוציא את עצמי לנבצרות לשבוע מכל החרא הזה
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Jerry אמר:עדיף שלא אגיד מה שאני חושב על צ'יבוטה כרגע, בקצרה תעיפו את הזבל הזה מהמועדון שלי
Shocking4U אמר:העיקר נמאס מהתגובות שלי. לא מבין מה עובר פה לאנשים בראש שחושבים שאחרי שלשול כמו היום אנחנו נתעלה דווקא נגד הצהבת בלי הצפוניdsgreen4 אמר:תגידו על מה אתם מדברים?
מתי בפעם האחרונה הגענו למשחק מול מכבי תל אביב בלי לשלשל בתחתונים?
גם ב-2 הנצחונות שלנו בבית ניצחנו בקושי.
Jerry אמר:ויש שמועות על הפחתת נקודות ושכבר התחילו להריץ את הרעיון הזה, אני מתנתק בשבוע הקרוב, הולך להיות גועל נפש כמו בדרבי קורונה
חזיזוש אמר:ראיתי עכשיו את הסרטון של המכה של זערורה, לא ברור למי זה היה. אבל פשוט בא שחקן לזערורה משום מקום נותן לו וואחד דריכה על הרגל משום מקום כמו איזה חולה נפש ואז חוטף אחת לעורף. זה מספר את הסיפור של הפועל בש כמועדון
פאון.חזיזוש אמר:ראיתי עכשיו את הסרטון של המכה של זערורה, לא ברור למי זה היה. אבל פשוט בא שחקן לזערורה משום מקום נותן לו וואחד דריכה על הרגל משום מקום כמו איזה חולה נפש ואז חוטף אחת לעורף. זה מספר את הסיפור של הפועל בש כמועדון
אני לא רושם סתם דברים, ממה שמעתי מי שמנסה לקדם את הרעיון זה שינו וכל המקורבים המסריחים שלו מוואן, הם מתים על עונשים גרנדיוזיים למען יראו ויראו ומבחינתם זאת מהומה ששוות ערך לבלאגן שהיה לבית"ר עם סכנין. לא נכנסתי עדיין לאתרי הספורט מאז שריקת הסיום אבל שמעתי שגם שמה מדבדרים על זהDaniel123 אמר:Jerry אמר:ויש שמועות על הפחתת נקודות ושכבר התחילו להריץ את הרעיון הזה, אני מתנתק בשבוע הקרוב, הולך להיות גועל נפש כמו בדרבי קורונה
אם יורידו נקודות אז אני עציץ.
חלאס נו.
לגמרי. התגובה שלו עוד מאופקתSmurk אמר:זערורה גבר על ואני גאה בו. אם מישהו דופק לי דריכה עם הפקקים בכוונה שאני על אזרחי אני מתנהג אותו הדבר, גם אם אני שחקן מכבי חיפה. פאון הזה בן של זונה
Shocking4U אמר:ברור שהם רוצים ענישת נקודות כי אז אולי הקבוצה האהובה עליהם תחזור למאבק האליפות
Smurk אמר:טוב, אנחנו צריכים שאשדוד מחר תפסיד לנתניה ויהיה לה על מה לשחק בשני נגד באר שבע.
הורג אותי לשמוע אותם עם פרצופים של תשעה באב מגנים כאילו הם לא הולכים לחגוג על זה שבוע עכשיו כמו שעשו בדרבי אז. צבועים ושקרנים.חזיזוש אמר:Shocking4U אמר:ברור שהם רוצים ענישת נקודות כי אז אולי הקבוצה האהובה עליהם תחזור למאבק האליפות
ככה הם תופסים את ענף הכדורגל. אלו המלחמות שהם מתאמנים עליהם
תרצה או לא אנחנו צריכים את זה. זה שאנחנו צריכים לנצח זה מובן מאליו, אם נשמות טובות בדרך יעזרו לנו זה מבורך.ירוק זה אני אמר:Smurk אמר:טוב, אנחנו צריכים שאשדוד מחר תפסיד לנתניה ויהיה לה על מה לשחק בשני נגד באר שבע.
לא.
אנחנו צריכים לנצח וזהו.
באר שבע צריכה את החישובים האלה, היא תלויה בנסיבות, לא אנחנו.
Smurk אמר:תרצה או לא אנחנו צריכים את זה. זה שאנחנו צריכים לנצח זה מובן מאליו, אם נשמות טובות בדרך יעזרו לנו זה מבורך.ירוק זה אני אמר:Smurk אמר:טוב, אנחנו צריכים שאשדוד מחר תפסיד לנתניה ויהיה לה על מה לשחק בשני נגד באר שבע.
לא.
אנחנו צריכים לנצח וזהו.
אם זאת מילה יפה.ירוק זה אני אמר:Smurk אמר:תרצה או לא אנחנו צריכים את זה. זה שאנחנו צריכים לנצח זה מובן מאליו, אם נשמות טובות בדרך יעזרו לנו זה מבורך.ירוק זה אני אמר:לא.
אנחנו צריכים לנצח וזהו.
זה לא משנה מה אני רוצה, אלה העובדות- אם ננצח, זה לא מעניין מה קבוצות אחרות יעשו. לא צריכים כלום מאף אחד.