הם לא באמת נתנו איום אחד משמעותי על השער וניצחו מ2 נייחים לא קשורים לחיים. מתסכל רצח
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
כל הדיון הזה מתבסס על "אם".Smurk אמר:אם זאת מילה יפה.ירוק זה אני אמר:Smurk אמר:תרצה או לא אנחנו צריכים את זה. זה שאנחנו צריכים לנצח זה מובן מאליו, אם נשמות טובות בדרך יעזרו לנו זה מבורך.
זה לא משנה מה אני רוצה, אלה העובדות- אם ננצח, זה לא מעניין מה קבוצות אחרות יעשו. לא צריכים כלום מאף אחד.
Shocking4U אמר:הם לא באמת נתנו איום אחד משמעותי על השער וניצחו מ2 נייחים לא קשורים לחיים. מתסכל רצח
nirm1234 אמר:מישהו הצליח להבין מכל הבלאגן מי בסכנת הרחקה אצלנו אחרי האירוע בסוף? חוץ מזערורה
nirm1234 אמר:מישהו הצליח להבין מכל הבלאגן מי בסכנת הרחקה אצלנו אחרי האירוע בסוף? חוץ מזערורה
Shocking4U אמר:הנפתח נפתח נפתח של עמיחי בסוף יבוא לי בסיוטים. אלוהים שישמור
Shocking4U אמר:הנפתח נפתח נפתח של עמיחי בסוף יבוא לי בסיוטים. אלוהים שישמור
אם לא ניקח אליפות אני לא אהיה מסוגל לצפות באף תקציר מהעונה הזאת. עונה הכי טמאה בהיסטוריהdsgreen4 אמר:Shocking4U אמר:הנפתח נפתח נפתח של עמיחי בסוף יבוא לי בסיוטים. אלוהים שישמור
הרגשתי שהפסדנו את האליפות באותו רגע.
זה הכה בי חזק יותר מאשר הגול של אמנגה במשחק ההוא בק''ש.
hezildo אמר:Shocking4U אמר:הנפתח נפתח נפתח של עמיחי בסוף יבוא לי בסיוטים. אלוהים שישמור
כמו "הרוש הודף" אתה אומר?
Shocking4U אמר:אם לא ניקח אליפות אני לא אהיה מסוגל לצפות באף תקציר מהעונה הזאת. עונה הכי טמאה בהיסטוריהdsgreen4 אמר:Shocking4U אמר:הנפתח נפתח נפתח של עמיחי בסוף יבוא לי בסיוטים. אלוהים שישמור
הרגשתי שהפסדנו את האליפות באותו רגע.
מסכים. זה כתם שיהיה קשה להוריד. ברמה שזה מרסק קבוצה לשנים קדימהdsgreen4 אמר:Shocking4U אמר:אם לא ניקח אליפות אני לא אהיה מסוגל לצפות באף תקציר מהעונה הזאת. עונה הכי טמאה בהיסטוריהdsgreen4 אמר:הרגשתי שהפסדנו את האליפות באותו רגע.
אם לא ניקח אליפות זאת תהיה מכה שאני לא רואה אותנו מתאוששים ממנה בהתחשב בזה שהצוות המקצועי ויתכן שגם שחקני מפתח יעזבו את הקבוצה.
זה פשוט יהיה יותר מדי.
לא נקבל אליפות שמוכרעת באופן לא ספורטיבי. נצא על זה גם לרחוב מול המשרדים של מדושני העונג אם צריך.Jerry אמר:כמו שרשמתי לכם דקה אחרי הבלאגן הם הולכים לכיוון של הורדת נקודות כי אין יותר מדי שחקנים להאשים ולתלות בכיכר העיר. לא להאמין
לשבות ולסרב מילואים אם זה קורהShocking4U אמר:לא נקבל אליפות שמוכרעת באופן לא ספורטיבי. נצא על זה גם לרחוב מול המשרדים של מדושני העונג אם צריך.Jerry אמר:כמו שרשמתי לכם דקה אחרי הבלאגן הם הולכים לכיוון של הורדת נקודות כי אין יותר מדי שחקנים להאשים ולתלות בכיכר העיר. לא להאמין
מוקדם לדעת... הכל תלוי רק במכבי חיפה!Ganjot אמר:אז כנראה שבכל זאת לא תהיה קבוצה שתיקח אליפות בעונה של אלופות.