KevinDurant
נשיא המועדון
אני מסכים. במדבר כל קוץ הוא פרח.Apoc אמר:הוא עם שער אחד ובישול אחד עד כה העונה אחרי 10 מחזורים
יש לו המון כישרון אבל הוא מפוזר וצריך שיכוונו אותו, זה ממש לא שחקן של 2.5 מיליון יורו
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אני מסכים. במדבר כל קוץ הוא פרח.Apoc אמר:הוא עם שער אחד ובישול אחד עד כה העונה אחרי 10 מחזורים
הוא התחיל לשחק רק במחזור הרביעי או החמישי בגלל פציעה. וזה לא נתון שמשקף את העובדה שכמעט כל משחק הוא נותן שם 2 כדורים לגול והשחקנים באשדוד פשוט לא מסיימים את המצבים. מאמין שאם היה נתון זמין של expected assists הוא היה צריך להיות עם 5 בישולים כבר. הוא גבוה מאוד ברשימת המסירות מפתח המדוייקות ואחד מהיחידים שעושה את זה בקבוצה קטנה ולא ב״ש/צהבת/אנחנו.Apoc אמר:הוא עם שער אחד ובישול אחד עד כה העונה אחרי 10 מחזורים
lemmacantor אמר:מסיימים את כל שלושת הקמפיינים באלופות כשאנחנו בראש הטבלה בליגה. הבעיה זה אחר כך.
Smurk אמר:בן דור עם כתבה מעודדת. בכר רוצה 3 שחקנים בינואר, שני קשרים וחלוץ מטרה. שני קשרים סופר הכרחי, חלוץ? קצת לא מובן לי שיש לנו בעמדה הזאת את פיירו ודין.
זה שהוא רוצה זה כבר מעודד. אתמול וייס כתב לנו שבמועדון חוששים ממרמור בסגל לאחר הפגרהShocking4U אמר:Smurk אמר:בן דור עם כתבה מעודדת. בכר רוצה 3 שחקנים בינואר, שני קשרים וחלוץ מטרה. שני קשרים סופר הכרחי, חלוץ? קצת לא מובן לי שיש לנו בעמדה הזאת את פיירו ודין.
כן כתבה מעודדת
״אם יתפשרו במחיר על כנעאן״
״אם יורידו במחיר של שבירו״
בקיצור: נשאר שפויים. לא נשתולל. לא יגיע כלום
צריך קשר 5050 אחד וקשר התקפי שיכול לשחק בכנף. עם חלוץ אפשר לחכות לקיץApoc אמר:מקווה שיגיעו 2 קשרים אחד לאמצע אחד להתקפה.
איזה חלוץ בראש שלהם.
בכר רצה גם שלושה שחקנים בספטמבר, הרצון שלו לא השתנה.Smurk אמר:בן דור עם כתבה מעודדת. בכר רוצה 3 שחקנים בינואר, שני קשרים וחלוץ מטרה. שני קשרים סופר הכרחי, חלוץ? קצת לא מובן לי שיש לנו בעמדה הזאת את פיירו ודין.
לא תודהitaybenji אמר:מה חושבים על דיא סבע?
itaybenji אמר:מה חושבים על דיא סבע?