• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי חיפה 2022/23 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Apoc אמר:
הוא עם שער אחד ובישול אחד עד כה העונה אחרי 10 מחזורים
אני מסכים. במדבר כל קוץ הוא פרח.

יש לו המון כישרון אבל הוא מפוזר וצריך שיכוונו אותו, זה ממש לא שחקן של 2.5 מיליון יורו

Apoc אמר:
הוא עם שער אחד ובישול אחד עד כה העונה אחרי 10 מחזורים
הוא התחיל לשחק רק במחזור הרביעי או החמישי בגלל פציעה. וזה לא נתון שמשקף את העובדה שכמעט כל משחק הוא נותן שם 2 כדורים לגול והשחקנים באשדוד פשוט לא מסיימים את המצבים. מאמין שאם היה נתון זמין של expected assists הוא היה צריך להיות עם 5 בישולים כבר. הוא גבוה מאוד ברשימת המסירות מפתח המדוייקות ואחד מהיחידים שעושה את זה בקבוצה קטנה ולא ב״ש/צהבת/אנחנו.

מסיימים את כל שלושת הקמפיינים באלופות כשאנחנו בראש הטבלה בליגה. הבעיה זה אחר כך.

lemmacantor אמר:
מסיימים את כל שלושת הקמפיינים באלופות כשאנחנו בראש הטבלה בליגה. הבעיה זה אחר כך.

העונה יש פגרת מונדיאל + קצת רכש בינואר ואפשר להיות אופטימיים.

זה הגיוני שניקח, בפועל יש בעיות שצריך לפתור. גם בפעמיים הקודמות היה הגיוני שניקח.

האליפות תלויה לחלוטין בחזרה של סונדגרן מהפציעה ואיזה וכמה רכש יגיע בינואר

בן דור עם כתבה מעודדת. בכר רוצה 3 שחקנים בינואר, שני קשרים וחלוץ מטרה. שני קשרים סופר הכרחי, חלוץ? קצת לא מובן לי שיש לנו בעמדה הזאת את פיירו ודין.

Smurk אמר:
בן דור עם כתבה מעודדת. בכר רוצה 3 שחקנים בינואר, שני קשרים וחלוץ מטרה. שני קשרים סופר הכרחי, חלוץ? קצת לא מובן לי שיש לנו בעמדה הזאת את פיירו ודין.

כן כתבה מעודדת

״אם יתפשרו במחיר על כנעאן״

״אם יורידו במחיר של שבירו״

בקיצור: נשאר שפויים. לא נשתולל. לא יגיע כלום

מקווה שיגיעו 2 קשרים אחד לאמצע אחד להתקפה.
איזה חלוץ בראש שלהם.

Shocking4U אמר:
Smurk אמר:

כן כתבה מעודדת

״אם יתפשרו במחיר על כנעאן״

״אם יורידו במחיר של שבירו״

בקיצור: נשאר שפויים. לא נשתולל. לא יגיע כלום
זה שהוא רוצה זה כבר מעודד. אתמול וייס כתב לנו שבמועדון חוששים ממרמור בסגל לאחר הפגרה

Apoc אמר:
מקווה שיגיעו 2 קשרים אחד לאמצע אחד להתקפה.
איזה חלוץ בראש שלהם.
צריך קשר 5050 אחד וקשר התקפי שיכול לשחק בכנף. עם חלוץ אפשר לחכות לקיץ

Smurk אמר:
בכר רצה גם שלושה שחקנים בספטמבר, הרצון שלו לא השתנה.
הרצון של הבוס הגדול צריך להשתנות

אני ארשום את זה פה כי אני לא רוצה להתייחס לכל שחקן בנפרד ולהציף את הפורום.

המשחקים האחרונים הרגישו לי בעיקר כמו סוף עונה שעברה מאזור פברואר שהיינו על אדי דלק וידענו להתעלות משחק פה, משחק שם אבל בעיקר סבלנו מעייפות מתמשכת ועומס וזה הוריד ופגע ברמה.

כולי תקווה שאחרי הפגרה יחזרו הפצועים והקבוצה תטען מחדש וגם תביא כמה שחקנים בינואר שידחפו קדימה

למרות עייפות החומר הבטחנו את אליפות החורף
בלי קשר למה יהיה ולהמנע מנאחס, ראוי לציין שכמעט בכל עונה הקבוצה שמסיימת כאלופת החורף היא גם זו שמסיימת במקום הראשון בסיום הליגה הסדירה.
וכידוע, הקבוצה שמסיימת מקום ראשון בליגה הסדירה ב100% מהמקרים גם מסיימת כקבוצה עם אחוזי ההצלחה הכי גבוהים של העונה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה