NOSFERATU ZODD
מכונת תארים
מעניין אם נטע היה חותם על חוזה דומה.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
NOSFERATU ZODD אמר:מעניין אם נטע היה חותם על חוזה דומה.
Daniel123 אמר:תגידו מה נסגר עם הנבחרת הזאת שהם מזמנים את גולדברג ולביא אחרי ששיחקו את כל המשחקים מתחילת העונה? הרי יודעים שיש עליהם עומס מטורף והם עם הלשון בחוץ.
למה במועדון אישרו להם בכלל במקום לתת להם חופש?
מי צריך את משחקי הידידות של הנבחרת הכושלת הזאת?
Judokan אמר:Daniel123 אמר:תגידו מה נסגר עם הנבחרת הזאת שהם מזמנים את גולדברג ולביא אחרי ששיחקו את כל המשחקים מתחילת העונה? הרי יודעים שיש עליהם עומס מטורף והם עם הלשון בחוץ.
כי גולדברג ונטע אמורים להיות עמודי תווך במשחקים של הנבחרת בהמשך הדרך, במשחקים הרשמיים - ומשחקי הידידות נועדו קודם כל להריץ את ההרכבים המיועדים.
ובשונה ממך, גולדברג ונטע כנראה מאוד מעוניינים להיות בנבחרת ולא בא להם לפרוש ממנה. מה גם שעבור נטע, משחקים בנבחרת הם תנאי לרישיון עבודה למדינות באירופה
Daniel123 אמר:Judokan אמר:Daniel123 אמר:תגידו מה נסגר עם הנבחרת הזאת שהם מזמנים את גולדברג ולביא אחרי ששיחקו את כל המשחקים מתחילת העונה? הרי יודעים שיש עליהם עומס מטורף והם עם הלשון בחוץ.
כי גולדברג ונטע אמורים להיות עמודי תווך במשחקים של הנבחרת בהמשך הדרך, במשחקים הרשמיים - ומשחקי הידידות נועדו קודם כל להריץ את ההרכבים המיועדים.
ובשונה ממך, גולדברג ונטע כנראה מאוד מעוניינים להיות בנבחרת ולא בא להם לפרוש ממנה. מה גם שעבור נטע, משחקים בנבחרת הם תנאי לרישיון עבודה למדינות באירופה
איפה כתבתי שנטע וגולדברג צריכים לפרוש מהנבחרת?
לדעתי היו יכולים לוותר עליהם בשני משחקי הידידות האלה ולא לזמן אותם יש עליהם עומס מטורף.
שילמדו מסלטיק שלא שיחררה את עבדה למשחקים האלה ובכלל אף שחקן שזומן למשחקי ידידות, אלא רק שחקנים שקיבלו זימון למונדיאל.
מצד שני אם לא היה מונדיאל לא היינו מסיימים סיבוב + שלב בתים בצ'מפיונס כל כך מהרAmit Green אמר:איזה הקלה יש לי מהפגרה הזאת, כל היום הסתובבתי בתחושת נינוחות
לא יגיע אף שחקן משמעותי, בוא נגיד ככה לא כאלה שבאמת ישדרגו אותנו.DelPiero אמר:לא יודע מה אתכם, אבל הרספקט שיש לי לשחקנים המובילים שלנו ולבכר יחד עם הצוות הוא עצום
הם נתנו את המקסימום והצליחו לתת את התוצאות, לדעתי למרות ההנהלה ולא בזכות
ינואר הולך לדעתי לחדד את זה - המנטליות לא תשתנה בקודקוד ויהיה מעניין לראות אם ואיזה רכש יגיע / איזה שינויים ורענונים יעשו
באמת שאני סומך על הצוות והשחקנים, אבל היריבות יתחזקו, דברים ישתנו, שחקנים יפצעו ואולי אפילו יעזבו
Shocking4U אמר:מה הסיפור של כדורגלנים עם דובאי?
مصاريlemmacantor אמר:Shocking4U אמר:מה הסיפור של כדורגלנים עם דובאי?
ערבים זה ברור. יהודים - שופוני.
Nadav אמר:לא יגיע אף שחקן משמעותי, בוא נגיד ככה לא כאלה שבאמת ישדרגו אותנו.DelPiero אמר:לא יודע מה אתכם, אבל הרספקט שיש לי לשחקנים המובילים שלנו ולבכר יחד עם הצוות הוא עצום
הם נתנו את המקסימום והצליחו לתת את התוצאות, לדעתי למרות ההנהלה ולא בזכות
ינואר הולך לדעתי לחדד את זה - המנטליות לא תשתנה בקודקוד ויהיה מעניין לראות אם ואיזה רכש יגיע / איזה שינויים ורענונים יעשו
באמת שאני סומך על הצוות והשחקנים, אבל היריבות יתחזקו, דברים ישתנו, שחקנים יפצעו ואולי אפילו יעזבו