ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Nirgreen אמר:תם עידן בכר.
המועדון נמצא בתרדמת.
בירקי אמר:Nirgreen אמר:תם עידן בכר.
המועדון נמצא בתרדמת.
אולי כן אולי לא, אבל לא צריך לחרוץ גורלות
Shocking4U אמר:לדעתי אם מחשבים את כמות הנקודות הצפויות לכל הקבוצות על בסיס הנתונים אנחנו צריכים להיות כרגע מקום שלישי. ב״ש והצהבת כבשו יותר וספגו פחות מאיתנו. הצלחנו לנצח במשחקים שלא היינו אמורים על בסיס היכולת ועכשיו עם אותה היכולת אנחנו כבר לא מצליחים לנצח. הפיתרון היחיד זה להתחיל לשחק כדורגל, גם לקחת נקודות בשיניים לא יספיק הפעם.
Shocking4U אמר:בהתחשב שזה בן דור? סאן מנחם
אם היית מקשיב לתןכניות ברדיו חיפה היית שומע כמה בן דור מאתרג את סאן מנחם בלי הפסקה בצורה מוגזמת לחלוטין. טוענים שיש נגדו ״הנדסת תודעה״ ושהוא נהדר.חזיזוש אמר:Shocking4U אמר:בהתחשב שזה בן דור? סאן מנחם
קשה לי להאמין, שחקן שמדליף בדרך כלל מקבל משהו בתמורה, לא ראיתי איזה יחס אוהד חריג מהתקשורת לסאן או לחלופין ביקורת על קורנו.
מישהו בטוח מדליף, זה כמעט תמיד מישהו מהשוליים וכמעט תמיד יש ביקורת על השחקן שמאיים על הדקות שלו
*לדעתי האישית אגב בשנה וחצי האחרונות משפתי מקבל יחס אוהד לא הגיוני מהתקשורת, כולל בערך בשניה שהוא הגיע התחילו כתבות על זה שגוש רוצה לעזוב ושמשפתי צריך להיות שוער ראשון. כל דקה שגוש פצוע, אוטומטית יש כתבות על זה שמשפתי צריך להישאר בשער גם כשהוא יחזור. לכאורה, מקווה שאני טועה.
Shocking4U אמר:אם היית מקשיב לתןכניות ברדיו חיפה היית שומע כמה בן דור מאתרג את סאן מנחם בלי הפסקה בצורה מוגזמת לחלוטין. טוענים שיש נגדו ״הנדסת תודעה״ ושהוא נהדר.חזיזוש אמר:Shocking4U אמר:בהתחשב שזה בן דור? סאן מנחם
קשה לי להאמין, שחקן שמדליף בדרך כלל מקבל משהו בתמורה, לא ראיתי איזה יחס אוהד חריג מהתקשורת לסאן או לחלופין ביקורת על קורנו.
מישהו בטוח מדליף, זה כמעט תמיד מישהו מהשוליים וכמעט תמיד יש ביקורת על השחקן שמאיים על הדקות שלו
*לדעתי האישית אגב בשנה וחצי האחרונות משפתי מקבל יחס אוהד לא הגיוני מהתקשורת, כולל בערך בשניה שהוא הגיע התחילו כתבות על זה שגוש רוצה לעזוב ושמשפתי צריך להיות שוער ראשון. כל דקה שגוש פצוע, אוטומטית יש כתבות על זה שמשפתי צריך להישאר בשער גם כשהוא יחזור. לכאורה, מקווה שאני טועה.
מסכים גם לגבי משפתי, די ברור שיש פסטיבל מוגזם ולא ענייני סביבו.
KevinDurant אמר:https://www.youtube.com/watch?v=pV8rSxm7Q_k&ab_channel=MeItay_
אוהב אתכם אחד אחד, תחזרו לעצמכם
מרגיש כאילו כל הדברים האלה היו לפני כל כך הרבה זמןירוק זה אני אמר:KevinDurant אמר:https://www.youtube.com/watch?v=pV8rSxm7Q_k&ab_channel=MeItay_
אוהב אתכם אחד אחד, תחזרו לעצמכם
איזה כיף להיזכר