Judokan אמר:
בכנות, אף אחד לא מכריח אף אחד לעשות מנוי. זה היצע וביקוש, וכרגע הביקוש בשיא וצריך לווסת
אם התחושה שלכם היא שמדובר בסיבוב על האוהדים, שזורקים זין, שלא מעריכים - אז אל תשחקו לידיים שלכם ותחדשו.
אבל בעולם שבו הכל ואחותו התייקר, אני ממש לא מופתע שמכבי באה ומעלה את מחירי המנויים דווקא העונה.
זה אולי עניין של היצע וביקוש, אבל זה לא מוצר קלאסי כמו נדלן או רכב. אוהדים יעשו מנוי גם אם המחיר היה קופץ הרבה יותר, זה לא אומר שצריך לנצל את זה.
וזה לא רק המחיר, היחס של המועדון באופן כללי לאוהדים בשנים האחרונות הוא מגעיל, ואני אומר את זה בתור מנוי שנים. כל אורך הזמן שאני מנוי פניתי מעט מאוד פעמים לעזרה כלשהי, וההבדל ביחס ובתשובות שהם עונים הוא עצום, בשנים האחרונות התשובות מגעילות ומזלזלות, לא מנסים כמעט לעזור.
תוסיף לזה את השלילת מנויים ההזויה, ועוד כמה תנאים שמריעים עם המנויים לקראת העונה.
אני עוד זוכר בפורומים הקודמים שהייתי מתווכח עם אנשים שמנוי עושים בכל מצב, לא משנה מה הסגל או איזה שחקנים מגיעים.
והכי קטע, אני מת על האנשים שפתאום קופצים ואומרים לאחרים לא לחדש את המנוי כי יש רשימת המתנה של אנשים שהיו משלמים גם כפול, איפה האוהדים האלה היו לפני 5-6 שנים?