ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
SaTla אמר:סק זה השחקן שאין לי מושג איך לא לקחו אותו לפני כולם
The real Tsepo אמר:תגובה סטיגמטית ומנותקת שלך תסלח לי.Liberman אמר:מרימים שלטים ברחובות
עושים רעש
תמיד יהיה לנו קהל מטומטם
כשיש ביקוש המחיר עולה
זה שוק חופשי
מתי יעשו מחאות עם טעם?
אותם אוהדים שמוחים אלו אותם אוהדים שהולכים לקנות בקבוק וודקה ב1000 שח במועדון.
אי אי אי העלו 100 או 200 שח.
מוזמן לקרוא את הנימוק המלא של עמותת היציע הצפוני. זה ממש לא רק על העליה, זה על כל המסביב, זה על החובה להחזיק בפלאפון עם nfc כדי להיכנס (מה יעשה למי שאין), על חוסר היכולת למכור כרטיס מהמנוי, על העבודה שאם אתה לא בא למשחק אתה חייב לדווח למועדון כדי שלא יחשב לך כחיסור ואז הם מוכרים את הכרטיס עושים רווח כפול על אותו מושב ועוד ועוד.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0Ckru4dnzvDHLWatiuziv15wJoEvHnJ3igsreaBDqzCkDEc8HUq1GCfexmGf5skwsl&id=100087475932835&mibextid=Nif5oz
מוזמן לקרוא, כותבים פה נימוקים ענייניים ומהותיים.
Liberman אמר:The real Tsepo אמר:תגובה סטיגמטית ומנותקת שלך תסלח לי.Liberman אמר:מרימים שלטים ברחובות
עושים רעש
תמיד יהיה לנו קהל מטומטם
כשיש ביקוש המחיר עולה
זה שוק חופשי
מתי יעשו מחאות עם טעם?
אותם אוהדים שמוחים אלו אותם אוהדים שהולכים לקנות בקבוק וודקה ב1000 שח במועדון.
אי אי אי העלו 100 או 200 שח.
מוזמן לקרוא את הנימוק המלא של עמותת היציע הצפוני. זה ממש לא רק על העליה, זה על כל המסביב, זה על החובה להחזיק בפלאפון עם nfc כדי להיכנס (מה יעשה למי שאין), על חוסר היכולת למכור כרטיס מהמנוי, על העבודה שאם אתה לא בא למשחק אתה חייב לדווח למועדון כדי שלא יחשב לך כחיסור ואז הם מוכרים את הכרטיס עושים רווח כפול על אותו מושב ועוד ועוד.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0Ckru4dnzvDHLWatiuziv15wJoEvHnJ3igsreaBDqzCkDEc8HUq1GCfexmGf5skwsl&id=100087475932835&mibextid=Nif5oz
זה בסדר זכותך גם לקרוא לי דיביל.
בכל מקרה, לא הכרתי את שלל הנימוקים וגם אם יש בהם מן ההיגיון - מי שלא טוב לו שלא יקנה. הקהל מצביע ברגליים, זה שוק חופשי שעובד על היצע וביקוש.
אל תהיו מטומטמים - לא יעשו אתכם כאלה.
The real Tsepo אמר:Liberman אמר:The real Tsepo אמר:תגובה סטיגמטית ומנותקת שלך תסלח לי.
זה בסדר זכותך גם לקרוא לי דיביל.
בכל מקרה, לא הכרתי את שלל הנימוקים וגם אם יש בהם מן ההיגיון - מי שלא טוב לו שלא יקנה. הקהל מצביע ברגליים, זה שוק חופשי שעובד על היצע וביקוש.
אל תהיו מטומטמים - לא יעשו אתכם כאלה.
וחוץ מזה, נאה דורש נאה מקיים, מגדילים הכנסות? תשקיעו בהתאם
ברק.י אמר:קצת בשורות חיוביות - סק על הספסל מול ברזיל
עריכה: גם דניאל לא בהרכב.
אין לנו שחקני התקפה נורמלים ואתה רוצה לשלוח אותו להשאלה?כרמליסט ירוק אמר:יאללה לדחוף לשם את חלאיילה ופיינגולד
רק מכבי אמר:
Judokan אמר:רק מכבי אמר:
לא בטוח שהחלטה טובה.
השאלה היא מה התנאים של השתפ הזה. אם זה סתם הסכם של "נשאיל לכם שחקנים" זה לא שווה הרבה.
האם יש דיבור על התחייבות לדקות משחק, נגיד?
רק מכבי אמר:Judokan אמר:רק מכבי אמר:
לא בטוח שהחלטה טובה.
השאלה היא מה התנאים של השתפ הזה. אם זה סתם הסכם של "נשאיל לכם שחקנים" זה לא שווה הרבה.
בכל מקרה זה עדיף על כלום. ההשאלות לעפולה זה נחמד. אבל דווקא פאני וג'אבר זו דוגמא לכך שאין תחליף לדקות בליגת העל.
רק מכבי אמר:
רק מכבי אמר:Judokan אמר:רק מכבי אמר:
לא בטוח שהחלטה טובה.
בכל מקרה זה עדיף על כלום. ההשאלות לעפולה זה נחמד. אבל דווקא פאני וג'אבר זו דוגמא לכך שאין תחליף לדקות בליגת העל.