• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי חיפה 2023/24 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סק זה השחקן שאין לי מושג איך לא לקחו אותו לפני כולם

SaTla אמר:
סק זה השחקן שאין לי מושג איך לא לקחו אותו לפני כולם

הרזומה שלו לא להיט. בבלגיה זוכרים אותו מאוד לרעה.
תוסיף גיל לא צעיר. וקיבלת שחקן שבנס פה.

קצת בשורות חיוביות - סק על הספסל מול ברזיל

עריכה: גם דניאל לא בהרכב.

The real Tsepo אמר:
Liberman אמר:
מרימים שלטים ברחובות
עושים רעש
תמיד יהיה לנו קהל מטומטם
כשיש ביקוש המחיר עולה
זה שוק חופשי

מתי יעשו מחאות עם טעם?
אותם אוהדים שמוחים אלו אותם אוהדים שהולכים לקנות בקבוק וודקה ב1000 שח במועדון.

אי אי אי העלו 100 או 200 שח.
תגובה סטיגמטית ומנותקת שלך תסלח לי.
מוזמן לקרוא את הנימוק המלא של עמותת היציע הצפוני. זה ממש לא רק על העליה, זה על כל המסביב, זה על החובה להחזיק בפלאפון עם nfc כדי להיכנס (מה יעשה למי שאין), על חוסר היכולת למכור כרטיס מהמנוי, על העבודה שאם אתה לא בא למשחק אתה חייב לדווח למועדון כדי שלא יחשב לך כחיסור ואז הם מוכרים את הכרטיס עושים רווח כפול על אותו מושב ועוד ועוד.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0Ckru4dnzvDHLWatiuziv15wJoEvHnJ3igsreaBDqzCkDEc8HUq1GCfexmGf5skwsl&id=100087475932835&mibextid=Nif5oz
מוזמן לקרוא, כותבים פה נימוקים ענייניים ומהותיים.

זה בסדר זכותך גם לקרוא לי דיביל.
בכל מקרה, לא הכרתי את שלל הנימוקים וגם אם יש בהם מן ההיגיון - מי שלא טוב לו שלא יקנה. הקהל מצביע ברגליים, זה שוק חופשי שעובד על היצע וביקוש.
אל תהיו מטומטמים - לא יעשו אתכם כאלה.

Liberman אמר:
The real Tsepo אמר:
Liberman אמר:
מרימים שלטים ברחובות
עושים רעש
תמיד יהיה לנו קהל מטומטם
כשיש ביקוש המחיר עולה
זה שוק חופשי

מתי יעשו מחאות עם טעם?
אותם אוהדים שמוחים אלו אותם אוהדים שהולכים לקנות בקבוק וודקה ב1000 שח במועדון.

אי אי אי העלו 100 או 200 שח.
מוזמן לקרוא את הנימוק המלא של עמותת היציע הצפוני. זה ממש לא רק על העליה, זה על כל המסביב, זה על החובה להחזיק בפלאפון עם nfc כדי להיכנס (מה יעשה למי שאין), על חוסר היכולת למכור כרטיס מהמנוי, על העבודה שאם אתה לא בא למשחק אתה חייב לדווח למועדון כדי שלא יחשב לך כחיסור ואז הם מוכרים את הכרטיס עושים רווח כפול על אותו מושב ועוד ועוד.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0Ckru4dnzvDHLWatiuziv15wJoEvHnJ3igsreaBDqzCkDEc8HUq1GCfexmGf5skwsl&id=100087475932835&mibextid=Nif5oz

בכל מקרה, לא הכרתי את שלל הנימוקים וגם אם יש בהם מן ההיגיון - מי שלא טוב לו שלא יקנה. הקהל מצביע ברגליים, זה שוק חופשי שעובד על היצע וביקוש.

זכותך להגיד הכל, אבל להגיד שזה אותם אוהדים שקונים בקבוק וודקה ב1000 שקל זה צורם וסטיגמטי זה הכל.
זה ממש לא נכון ההשוואה לשוק כי בשוק חופשי יש אלטרנטיבות, למכבי חיפה אין מוצר חליפי, יש מונופול על הלב של האוהדים ומנצלים את זה בצרות עין בכל מיני צמתים.
וחוץ מזה, נאה דורש נאה מקיים, מגדילים הכנסות? תשקיעו בהתאם

The real Tsepo אמר:
Liberman אמר:
The real Tsepo אמר:

וחוץ מזה, נאה דורש נאה מקיים, מגדילים הכנסות? תשקיעו בהתאם

הופההה עכשיו אתה כבר מדבר לעניין, על זה תמחה.

ברק.י אמר:
קצת בשורות חיוביות - סק על הספסל מול ברזיל

עריכה: גם דניאל לא בהרכב.

4-2 לסנגל.
סק לא שיחק כלל.

מצוין. מקווה שהחבר'ה של הצעירה ילכו לשם. אין תחליף לדקות ליגת על. גם פאני וג'אבר חזרו טוב אחרי ההשאלות שם.
זה בנוסף לעפולה אמור לעזור לפיתוח שחקנים.
החלטה טובה של המערכת.

פותח דיון:
מי הולך להיות הזר ה-6 בעונה הבאה?
כולנו מבינים שסק, קורנו, דניאל, שרי, והזר שיהיה 6 די בטוחים בהרכב.
מי יהיה הזר השישי? פיירו?

בניגוד לעונה שעברה שדילן היה לרוב השחקן שיושב בספסל.
אני עדיין לא רואה שתהיה היררכריה ברורה בנושא.

כרמליסט ירוק אמר:
יאללה לדחוף לשם את חלאיילה ופיינגולד
אין לנו שחקני התקפה נורמלים ואתה רוצה לשלוח אותו להשאלה?

רק מכבי אמר:

מצוין. מקווה שהחבר'ה של הצעירה ילכו לשם. אין תחליף לדקות ליגת על. גם פאני וג'אבר חזרו טוב אחרי ההשאלות שם.
החלטה טובה של המערכת.

לא בטוח שהחלטה טובה.
השאלה היא מה התנאים של השתפ הזה. אם זה סתם הסכם של "נשאיל לכם שחקנים" זה לא שווה הרבה.
האם יש דיבור על התחייבות לדקות משחק, נגיד?

Judokan אמר:
רק מכבי אמר:

החלטה טובה של המערכת.

לא בטוח שהחלטה טובה.
השאלה היא מה התנאים של השתפ הזה. אם זה סתם הסכם של "נשאיל לכם שחקנים" זה לא שווה הרבה.

בכל מקרה זה עדיף על כלום. ההשאלות לעפולה זה נחמד. אבל דווקא פאני וג'אבר זו דוגמא לכך שאין תחליף לדקות בליגת העל.

רק מכבי אמר:
Judokan אמר:
רק מכבי אמר:

החלטה טובה של המערכת.

לא בטוח שהחלטה טובה.

בכל מקרה זה עדיף על כלום. ההשאלות לעפולה זה נחמד. אבל דווקא פאני וג'אבר זו דוגמא לכך שאין תחליף לדקות בליגת העל.

ג'אבר לא קיבל דקות בליגת העל בקבוצה אחרת, הוא היה בהשאלה בנוף הגליל בליגה הלאומית.

בוא נסייע לקבוצה שכל שנה עושה לנו את המוות וחוטפת שישיות מהצהבת

רק מכבי אמר:
Judokan אמר:
רק מכבי אמר:

החלטה טובה של המערכת.

לא בטוח שהחלטה טובה.

לא בטוח שזה עדיף על כלום. בהשאלות לעפולה, אתה יודע שהשחקנים יקבלו זמן משחק קבוע, שהשיטה כנראה תהיה התקפית יחסית ותעזור להם להתפתח.
בחדרה, אתה מסתכן בזה שהשחקנים ייזרקו לספסל ברגע הראשון שדברים לא יעבדו (אם אין את ההתחייבות לדקות), כמו שקרה ליפרח ולנחמני בשנה שעברה. וגם סגנון המשחק הוא לרוב בונקריסטי ולא ידידותי לשחקנים התקפיים.

אין לי בעיה להשאיל שחקנים נקודתיים, אבל אם כבר מדברים על שתפ ועדיפות לחדרה, חשוב שיהיה שם גם תנאים טובים לנו

חזרה
למעלה