• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי חיפה 2023/24 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אם כבר פגעתי במערך המתוכנן, אני אוסיף עוד נקודה שלדעתי דגו יכוון אליה:
בתור חסיד של פפ, אני מהמר שינסה אצלנו במשחקים מול קבוצות קטנות את הרעיון של בלם כנף. זאת אומרת שהבלם שמשחק בצד עולה ברגעים מתאימים ממש עד להתקפה. כמו התפקיד של נייתן אקה בסיטי, שלפעמים משחק כקשר התקפי נוסף. או להבדיל אלף הבדלות, סבוריט בצהבת של איביץ בתחילת העונה שעברה.

בדרך הזו אפשר להפוך את המערך הזה של שלושה בלמים למשמעותית יותר התקפי ולפרק התבנקרויות

Judokan אמר:
בתור חסיד של פפ, אני מהמר שינסה אצלנו במשחקים מול קבוצות קטנות את הרעיון של בלם כנף. זאת אומרת שהבלם שמשחק בצד עולה ברגעים מתאימים ממש עד להתקפה. כמו התפקיד של נייתן אקה בסיטי, שלפעמים משחק כקשר התקפי נוסף. או להבדיל אלף הבדלות, סבוריט בצהבת של איביץ בתחילת העונה שעברה.

בדרך הזו אפשר להפוך את המערך הזה של שלושה בלמים למשמעותית יותר התקפי ולפרק התבנקרויות
צריך בשביל זה בלם שמאוד טוב עם הכדור ולקדם את המשחק. אין לנו אף אחד ברמה של סאבוריט או נתן אקה בפרמטר הזה.

Shocking4U אמר:
Judokan אמר:

צריך בשביל זה בלם שמאוד טוב עם הכדור ולקדם את המשחק. אין לנו אף אחד ברמה של סאבוריט או נתן אקה בפרמטר הזה.

סונדגרן מצוין עם הכדור מבחינת קידום משחק (פחות בהגבהות), גם גולדברג.

Judokan אמר:
benrey אמר:
Jerry אמר:
אוי ואבוי אם זה נכון
למען הסר ספק, זה לא מה שאני מייחל, זה מה שאני חושב שיקרה

עיקר הבעיה פה היא בהתקפה, אני לא רואה פה מישהו שמסיים עם 10+ שערים

ב3-5-2 כזה, גם פיירו וגם החלוץ שלידו (דוד או שורנוב) הם מבחינתי מועמדים חזקים לסיים עם 10+ שערים.

פיירו נתן במערך הזה את המשחקים הכי טובים אצלנו, כשכדורין הוכנסו לרחבה הרבה יותר. וגם דוד הגיע לכמות מצבים נאה בתחילת העונה אבל החמיץ/נבדל את עצמו למוות.
המערך מזיז את הפוקוס לחלוצים להבקיע, ואת השחקנים מאחוריהם (שרי או רפאלוב) להכין את המצבים ולנצל את הדלילות כשההגנב מתמקדת בשני חלוצים.

אתם מדברים על זה שפיירו יסיים עם 10+ שערים כאילו זה הישג. חלוץ ראשון במכבי חיפה שלא נותן 10 שערים צריך להתבייש בעצמו.

Shocking4U אמר:
אתם מדברים על זה שפיירו יסיים עם 10+ שערים כאילו זה הישג. חלוץ ראשון במכבי חיפה שלא נותן 10 שערים צריך להתבייש בעצמו.

הוא סיים בעיקרון עם 10 שערי ליגה את העונה החולפת אז מה כזה הישג בלשחזר את זה.

כובע קש אמר:
מישהו יודע מי מהשחקנים יהיו באימון פתיחה מחר?

תוריד את שחקני הנבחרות השונים. מי שנשאר יהיה. וגם מושאלים שחוזרים סטייל חג'ג'.

סיכוי סביר שלא יהיה שום שחקן ''חדש''.
רפאלוב עדיין לא פה.
בקסטר במדריד.
אולי אולי קנדיל.

שורא אני לא יודע אם נמצא בארץ.

[mention]Shocking4U[/mention]
תפתח נושא רשמי מחנה אימונים 2023/24, עונה שעברה אתה פתחת נראה לי את הנושא.

פשוט הזוי בעיניי שמישהו במועדון עוד מוציא לעצמו כתבה מפרגנת על הארכת החוזה לחלאילי, עם הסעיף שחרור האידיוטי שהכניסו לשם.

זה כבר באמת מקרה שאין בו שום תירוץ או הסבר.

Judokan אמר:
פשוט הזוי בעיניי שמישהו במועדון עוד מוציא לעצמו כתבה מפרגנת על הארכת החוזה לחלאילי, עם הסעיף שחרור האידיוטי שהכניסו לשם.

על אצילי הוציאו את הסעיף שחרור החוצה יום לפני שפורסם שהוא עוזב
יכול להיות שרוצים להסביר את המצב לאוהדים שלא יקבלו את זה בהפתעה

Apoc אמר:
Judokan אמר:

כן, סביר מאוד להניח שזו הכנת קרקע להצעה.
אבל לשים על זה כותרת של "ראו את הנולד"? זה טמטום מרשים אפילו ביחס לדודו בזק

Judokan אמר:
Apoc אמר:
Judokan אמר:

כן, סביר מאוד להניח שזו הכנת קרקע להצעה.
אבל לשים על זה כותרת של "ראו את הנולד"? זה טמטום מרשים אפילו ביחס לדודו בזק

זה כבר בטח ליקוק של גולדשטיין כתודה על ההדלפה או משהו.

מה זה אומר עליי אם אחרי כל החדשות של הקיץ, דווקא הדיווח הזה הוא מה ששובר אותי?...

Judokan אמר:
מה זה אומר עליי אם אחרי כל החדשות של הקיץ, דווקא הדיווח הזה הוא מה ששובר אותי?...

שאתה חובב נוער (בקטע טוב)

גם על חזיזה ואצילי הם אוננו על עצמם על הסעיפי שחרור אצל גולדשטיין

אולי הם חושבים שאנחנו בשנת 1995 ולכן הם מתלהבים מהסעיפי שחרור🤷‍♂️

בסוף ככל שאני חושב על זה

שנה שעברה:

בוגדן בקיץ ונטע בינואר

השנה:

בכר אצילי ופאני וכנראה גם סבע

יש פה יותר מדי עזיבות כדי להצליח לשמר את ההצלחה של המועדון לאורך זמן.

היה דיבור בשנים האחרונות שמכבי חיפה של 2023 זה לא מכבי חיפה של קריית אליעזר ויענקלה לא יפרק את הקבוצה כי ההכנסות של העידן הנוכחי לא דומות למה שהיה פעם אבל עובדתית השלד המרכזי של הקבוצה מתפרק בדגש על הישראלים כשאין שום אלטרנטיבות של ישראלים בשוק כדי להחליף אותם.

אנשים חשבו שיהיה אפשר להימנע מהמחזוריות שקורה לכל אלופה ישראלית אבל בסוף זה כנראה חזק מאיתנו.

חזרה
למעלה