• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי חיפה 2023/24 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Judokan אמר:
אליאור אמר:
כמה עולה לעשות גרין פלוס והאם זה שווה? אפשר באמת להשיג כרטיסים עם זה או שאין באמת הבדל בין זה לבין קהל רחב?

עולה 150 שח לדעתי (ו70 חוזרים אליך כקופון לחנות).

זה בהחלט עושה הבדל בהשגת כרטיסים - במשחקים המבוקשים, כולל חלק ממשחקי החוץ, יש עדיפות לגרין פלוס שאחריה כרטיסים אוזלים ולא נפתחים לקהל רחב

אז למשחקי בית אני אוכל להשיג כרטיסים עם גרין פלוס? נגיד למשחק נגד מכבי תל אביב או למשחק נגד מכבי נתניה?

אליאור אמר:
Judokan אמר:
אליאור אמר:
כמה עולה לעשות גרין פלוס והאם זה שווה? אפשר באמת להשיג כרטיסים עם זה או שאין באמת הבדל בין זה לבין קהל רחב?

זה בהחלט עושה הבדל בהשגת כרטיסים - במשחקים המבוקשים, כולל חלק ממשחקי החוץ, יש עדיפות לגרין פלוס שאחריה כרטיסים אוזלים ולא נפתחים לקהל רחב

אז למשחקי בית אני אוכל להשיג כרטיסים עם גרין פלוס? נגיד למשחק נגד מכבי תל אביב או למשחק נגד מכבי נתניה?

לא בטוח שתוכל למכבי תל אביב (כי תהיה תחרות גדולה עם גרין פלוס אחרים, אבל זה בהחלט ישפר את הסיכויים שלך.
מול מכבי נתניה, סיכוי גבוה מאוד שכן.

כיוף, ששייך למכבי חיפה, הרשים מאוד במשחק הכנה של הנבחרת הצעירה נגד בלגיה. למחרת הוא הודיע לצוות המקצועי כי בשל סיבות אישיות הוא לא יכול להמריא עם הנבחרת ליורו בגיאורגיה. לאור הסיטואציה עם פרץ, בנבחרת הבהירו לכיוף: "אם פרץ יספוג הערב צהוב, מחר אתה בגיאורגיה". הבעיה היא שביום שלישי כיוף מיועד להמריא עם מכבי חיפה למחנה האימון באוסטריה.

במכבי חיפה לקחו בחשבון את היציאה של כיוף ליורו, אך באותה עת הוא לא היה בתמונת ההרכב למשחק הראשון במוקדמות ליגת האלופות נגד האמרון ספרטנס. בחיפה מקווים שלא יצטרכו להגיע לסיטואציה שכיוף ידרש להמריא לגיאורגיה, כשהעיניים נשואות למשחק הנבחרת הערב.

Judokan אמר:
אליאור אמר:
כמה עולה לעשות גרין פלוס והאם זה שווה? אפשר באמת להשיג כרטיסים עם זה או שאין באמת הבדל בין זהם נגד לבין קהל רחב?

עלה ל-180

לגבי כרטיסים, למשחקים הגדולים ידרשו מעבר לגרין פלוס גם היסטוריית רכישה.

אייל גבאי מונה לאנליסט הראשי במקומו של אדם דיוויד שעזב לכוכב האדום עם בכר

Judokan אמר:
מי הבחור? מאיפה הגיע?

עבד אצלנו גם בעונה שעברה, לפי בן דור במשרה חלקית.
אם אני זוכר נכון הוא עבד בנוער עם דגו

Fzigy4ZWIAEcz8z

Fzig-JFWwAA6IBc

Fzid3FvX0AcODGS

לא מאמין שאפשר להתעלות על זה. טירוף.

כובע קש אמר:
Judokan אמר:
מי הבחור? מאיפה הגיע?

עבד אצלנו גם בעונה שעברה, לפי בן דור במשרה חלקית.
אם אני זוכר נכון הוא עבד בנוער עם דגו

מגניב. אז בגדול למעט וייזינגר, כל המינויים לכוורת המקצועית הם מינויים קרובים לדגו שעבדו איתו בעבר. טוב מאוד, חשוב שיהיה את האמון וההיכרות הזו בתוך הצוות המקצועי.

תופעה מדהימה האתר החדש של החנות. יומיים באוויר ועדיין אי אפשר להתחבר כמו שצריך, כל ניסיון ליצור משתמש או להעביר את הקודם יוצר לופ אינסופי.

באמת כפיים למעורבים, הציפיות שלי ממילא היו נמוכות, אבל הם באמת הצליחו להיות אפילו יותר גרועים.

לא חושב שבעבודה שלי הייתי מצליח ליצור משהו כל כך גרוע אפילו אם הייתי מנסה במיוחד.

חח נכנסתי עכשיו לאתר, ואל אף שהוא נראה טוב מבעבר, זה עדיין נראה כמו Template של Wix

Judokan אמר:
תופעה מדהימה האתר החדש של החנות. יומיים באוויר ועדיין אי אפשר להתחבר כמו שצריך, כל ניסיון ליצור משתמש או להעביר את הקודם יוצר לופ אינסופי.

באמת כפיים למעורבים, הציפיות שלי ממילא היו נמוכות, אבל הם באמת הצליחו להיות אפילו יותר גרועים.

לא חושב שבעבודה שלי הייתי מצליח ליצור משהו כל כך גרוע אפילו אם הייתי מנסה במיוחד.

כשמוסיפים לזה את העובדה שאין אפשרות ללכת לחנות פיזית ולהתרשם מהחולצה ולרכוש במקום בלי לשלם משלוח זה בכלל הופך הכל למעצבן יותר

עוד עזיבה בצוות המקצועי:

הדיאטנית הקלינית של המועדון רקפת אריאלי שהיא אשת מקצוע פצצה עזבה ועברה לעבוד אצל הצהובים. עבדה פה בכל ה3 אליפויות.

Shocking4U אמר:
עוד עזיבה בצוות המקצועי:

הדיאטנית הקלינית של המועדון רקפת אריאלי שהיא אשת מקצוע פצצה עזבה ועברה לעבוד אצל הצהובים. עבדה פה בכל ה3 אליפויות.

היא גם הדיאטנית של גרמניה סל.

רק מכבי אמר:
Shocking4U אמר:
עוד עזיבה בצוות המקצועי:

נכון. עבדה גם עם בכר בב״ש. היא אשת מקצוע נהדרת. מאכזב אותי מאוד שמכבי מאבדת את כל הכוורת המקצועית. מעבר לאנשים של בכר גם רוב הצוות הרפואי כמו תומר בסן עזב שהוא היה מאוד מוערך אצל השחקנים. זה בדיוק חלק מהירידה המקצועית שמדאיגה אותי. תוסיף לזה גם את המאמן המנטלי שאיבדו ולא הביאו אף אחד במקום.

Shocking4U אמר:
רק מכבי אמר:
Shocking4U אמר:
עוד עזיבה בצוות המקצועי:

נכון. עבדה גם עם בכר בב״ש. היא אשת מקצוע נהדרת. מאכזב אותי מאוד שמכבי מאבדת את כל הכוורת המקצועית. מעבר לאנשים של בכר גם רוב הצוות הרפואי כמו תומר בסן עזב שהוא היה מאוד מוערך אצל השחקנים. זה בדיוק חלק מהירידה המקצועית שמדאיגה אותי. תוסיף לזה גם את המאמן המנטלי שאיבדו ולא הביאו אף אחד במקום.

אני אישית פחות מתאכזב מעזיבה, אנשי מקצוע כאלו באים והולכים, זה לא מאמנים ולא שחקנים.
הבעיה היא בחוסר הבאת התחליף.
אני רוצה להאמין שיגיע מנטליסט. יודע שרצו את שיימן וזה לא הסתדר. זה דבר שצריכים אותו פה בקבוצה. גם מסאיי והצוות עם כל הלחץ והעליהום, וגם שחקנים שבאים אחרי 3 אליפויות וצ'מפיונס, וגם לצעירים זה חשוב.

מצחיק לחשוב שלפני חודשיים דיברנו על כן אוסקר גארסיה לא אוסקר גארסיה ומה דעתנו על פאפשון

בסוף מי שמנהל לנו את המחנה אימונים זה עוזר מאמן בן 28

רק מכבי אמר:
Shocking4U אמר:
רק מכבי אמר:

אני אישית פחות מתאכזב מעזיבה, אנשי מקצוע כאלו באים והולכים, זה לא מאמנים ולא שחקנים.
אני רוצה להאמין שיגיע מנטליסט. יודע שרצו את שיימן וזה לא הסתדר. זה דבר שצריכים אותו פה בקבוצה. גם מסאיי והצוות עם כל הלחץ והעליהום, וגם שחקנים שבאים אחרי 3 אליפויות וצ'מפיונס, וגם לצעירים זה חשוב.

במקום מאמן מנטלי, הביאו עוזר מאמן נוסף, כך שכוח האדם של הצוות המקצועי נשאר זהה. השאלה היא מה חלוקת הרחריות הפנימית.

ברק.י אמר:
רק מכבי אמר:
Shocking4U אמר:

במקום מאמן מנטלי, הביאו עוזר מאמן נוסף, כך שכוח האדם של הצוות המקצועי נשאר זהה. השאלה היא מה חלוקת הרחריות הפנימית.

מאמן מנטלי זה תחום אחריות שונה לגמרי מהעוזר הנוסף שהביאו, אין כל קשר בין דברים. זה לא שמטוביץ' שמגיע כמאמן הגנה לוקח את התפקיד הזה או שיש לו איזשהם כישורים רלבנטיים אליו.
מאמן מנטלי זה תפקיד שעדיין צריך להביא לקבוצה, בייחוד בכל הנסיבות שיש השמה

Judokan אמר:
ברק.י אמר:
רק מכבי אמר:

מאמן מנטלי זה תחום אחריות שונה לגמרי מהעוזר הנוסף שהביאו, אין כל קשר בין דברים. זה לא שמטוביץ' שמגיע כמאמן הגנה לוקח את התפקיד הזה או שיש לו איזשהם כישורים רלבנטיים אליו.
מאמן מנטלי זה תפקיד שעדיין צריך להביא לקבוצה, בייחוד בכל הנסיבות שיש השמה

היו כבר צוותים שהצליחו ללא מאמן מנטלי וגם כשבכר הגיע לפה הרבה זלזלו בתפקיד הזה ולא ממש הבינו את הצורך בזה.
אני מניח שבמקרים שאין מאמן מנטלי, כמו זה שלנו כרגע, חלוקת האחריות בצוות הופכת קצת שונה ובאופן טבעי, מישהו "לוקח על עצמו" את החלק הזה יותר.
זה לא תפקיד שהוא מאסט, כמו מאמן כושר, לצורך העניין.

לצד זאת, אני מסכים איתך לחלוטין. רצוי מאד שיהיה אדם שזו המומחיות שלו.
הבעיה שמדובר בשוק פרוץ בלי אנשי מקצוע ברמה גבוהה באמת ויכול להיות שאין את מי להביא (אם צריך, ארחיב על הנושא הזה איזו פעם).

באופן כללי, אני מאמין מאד בזה שמועדון יכול לעשות קפיצת מדרגה משמעותית, אם הוא מעסיק אנשי מקצוע שהם לא "הגרעין ההכרחי" לקיומו של מועדון.
העניין הוא שזה עולה הרבה ולרוב, לצערנו, נתפש כמותרות.

חזרה
למעלה