ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:האשמים זה המועדון ומערך הדוברות שממשיכים לתת לו לשאול שאלות במסיבות עיתונאים כי לא בא להם לריב עם רדיו חיפה. כל מועדון שמכבד את עצמו שולח את הכלומניק הזה ללכת לעשות חמוצים.
שיראה לו על הבובה איפה מכבי חיפה הכאיבה לוחזיזוש אמר:משה פרימו באולפן לילה מנסה בכל כוחו לזרוע הרס
על חלאילי שלא תריך להישאר בחיפה, על המשכורת של חזיזה, ועל זה שעלי מוחמד קיבל אזרחות וסאבוריט לא, פלאס תחקיר שעשה בנושא
כמה אנרגיות ותשוקה יש לו לזה
אף אחד בתקשורת החיפאית לא כשיר לדבר ברדיוDelPiero אמר:בונא מי אחראי על הסאונד במסיבות עיתונאים האלה - איזה דיסטורשן כשדגו מדבר אני בקושי מבין מה הוא אומר. זה מביך, ייש גבול.
אם הוא רוצה שידבר איתי, אני אתן לו כמה טיפים
לגבי אהרונוביץ, רדיו חיפה וכל מה שקשור בתקשורת החיפאית - זה הכל חברים שם, זה לא עניין של מי טוב.
באמת שאני לפעמים בשוק שנותנים במה לאנשים האלה, הם מביכים.
שלמה וייס יחסית סבבה, וקניאס הוא ביזנס מן טוב שיודע להיות באמצע בין לסנגר על שחר ולדבר בשם הקהל. שני אלה עוד איך שהוא יכולים לקבל מיקרופון, אבל כל השאר אלוהים ישמור...
מסכים לגבי הדיסטורשן, מציק באוזןDelPiero אמר:בונא מי אחראי על הסאונד במסיבות עיתונאים האלה - איזה דיסטורשן כשדגו מדבר אני בקושי מבין מה הוא אומר. זה מביך, ייש גבול.
אם הוא רוצה שידבר איתי, אני אתן לו כמה טיפים
לגבי אהרונוביץ, רדיו חיפה וכל מה שקשור בתקשורת החיפאית - זה הכל חברים שם, זה לא עניין של מי טוב.
באמת שאני לפעמים בשוק שנותנים במה לאנשים האלה, הם מביכים.
שלמה וייס יחסית סבבה, וקניאס הוא ביזנס מן טוב שיודע להיות באמצע בין לסנגר על שחר ולדבר בשם הקהל. שני אלה עוד איך שהוא יכולים לקבל מיקרופון, אבל כל השאר אלוהים ישמור...
Shocking4U אמר:https://twitter.com/wobi_king/status/1681393938798608385?s=46
ברק.י אמר:Judokan אמר:ברק.י אמר:היום נגלה מי קפטן שני?
רמי גרשון. אז לא
זה רשמי?
DelPiero אמר:אז השינויים המשמעותיים עד עכשיו:
בעמדת המאמן - הלך בכר - הגיע דגו
בעמדת השוער - הלכו ג׳וש ומשפתי - הגיע ניצן
בלם - איבדנו את בטו ונכון לעכשיו אין מחליף
קשר אחורי - פאני הלך וטרם הגיע מחליף
קיצוני / קשר התקפי - אצילי הלך ונגיד שליאור הוא המחליף
להתקפה חוזקנו גם בשוראנוב.
כשאני מסתכל על זה ככה אני לא יכול שלא לאכול ציפורניים בדאגה. זאת החלשות רצינית אבל יש בי עוד שבבים של תקווה ..