• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי חיפה 2023/24 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
הוא צריך להתבייש. איזה חוסר כבוד.
למה דגו צריך להתמודד עם היחס הזה? אנשים פשוט מתים שהוא יתרסק.

האשמים זה המועדון ומערך הדוברות שממשיכים לתת לו לשאול שאלות במסיבות עיתונאים כי לא בא להם לריב עם רדיו חיפה. כל מועדון שמכבד את עצמו שולח את הכלומניק הזה ללכת לעשות חמוצים.

Shocking4U אמר:
האשמים זה המועדון ומערך הדוברות שממשיכים לתת לו לשאול שאלות במסיבות עיתונאים כי לא בא להם לריב עם רדיו חיפה. כל מועדון שמכבד את עצמו שולח את הכלומניק הזה ללכת לעשות חמוצים.

בדיוק, פשוט בדיחה שמישהו נותן ליצור הזה איזשהי במה.
עאלק עיתונאי, כל פעם נושא נאומים של 3 דקות מלאים ב"אני ואני ואני" בלי לשאול שאלה.

מה שכן, אהבתי את התשובה של דגו שהעמיד במקום תוך כדי הגנה על השחקנים. כמו שצריך

משה פרימו באולפן לילה מנסה בכל כוחו לזרוע הרס
על חלאילי שלא תריך להישאר בחיפה, על המשכורת של חזיזה, ועל זה שעלי מוחמד קיבל אזרחות וסאבוריט לא, פלאס תחקיר שעשה בנושא
כמה אנרגיות ותשוקה יש לו לזה

חזיזוש אמר:
משה פרימו באולפן לילה מנסה בכל כוחו לזרוע הרס
על חלאילי שלא תריך להישאר בחיפה, על המשכורת של חזיזה, ועל זה שעלי מוחמד קיבל אזרחות וסאבוריט לא, פלאס תחקיר שעשה בנושא
כמה אנרגיות ותשוקה יש לו לזה
שיראה לו על הבובה איפה מכבי חיפה הכאיבה לו

יש יותר פתטי מהאוהדים של הצהבת שמעלים אותו לספייס כי הוא התחיל ללקק להם ולתקוף את מכבי חיפה? מי זוכר את הימים שהוא היה שנוא נפשם והם שלחו לו הטרלות בוואטסאפ כדי להפיל אותו. כמה חסר עמוד שדרה אתה צריך להיות כדי לחבק את היצור הנאלח הזה שאפילו אוטובוס לא הייתי נותן לו להסיע.

בונא מי אחראי על הסאונד במסיבות עיתונאים האלה - איזה דיסטורשן כשדגו מדבר אני בקושי מבין מה הוא אומר. זה מביך, ייש גבול.

אם הוא רוצה שידבר איתי, אני אתן לו כמה טיפים :)

לגבי אהרונוביץ, רדיו חיפה וכל מה שקשור בתקשורת החיפאית - זה הכל חברים שם, זה לא עניין של מי טוב.
באמת שאני לפעמים בשוק שנותנים במה לאנשים האלה, הם מביכים.

שלמה וייס יחסית סבבה, וקניאס הוא ביזנס מן טוב שיודע להיות באמצע בין לסנגר על שחר ולדבר בשם הקהל. שני אלה עוד איך שהוא יכולים לקבל מיקרופון, אבל כל השאר אלוהים ישמור...

DelPiero אמר:
בונא מי אחראי על הסאונד במסיבות עיתונאים האלה - איזה דיסטורשן כשדגו מדבר אני בקושי מבין מה הוא אומר. זה מביך, ייש גבול.

לגבי אהרונוביץ, רדיו חיפה וכל מה שקשור בתקשורת החיפאית - זה הכל חברים שם, זה לא עניין של מי טוב.

שלמה וייס יחסית סבבה, וקניאס הוא ביזנס מן טוב שיודע להיות באמצע בין לסנגר על שחר ולדבר בשם הקהל. שני אלה עוד איך שהוא יכולים לקבל מיקרופון, אבל כל השאר אלוהים ישמור...
אף אחד בתקשורת החיפאית לא כשיר לדבר ברדיו
כולם כולל כולם יצורים בלי יוצא מן הכלל

DelPiero אמר:

מסכים לגבי הדיסטורשן, מציק באוזן

Shocking4U אמר:
https://twitter.com/wobi_king/status/1681393938798608385?s=46

היה שכונה ושכונה ישאר.
תקשורת ספורט עאלק

זה שאהרונוביץ עדיין מגיע למסיבות עיתונאים של מכבי חיפה היה כבר מזמן צריך לעלות לדודו בזק בתפקיד שלו
אם הוא ימשיך אחרי הדבר הזה זה כבר מעבר לרשלנות , זה מעיד שהבנאדם היצור הזה אשכרה מחזיק מועדון שלם בביצים
עצוב לראות איך כולם מפחדים ממנו מהשחקן הכי זוטר ועד הבעלים הוא מגיע למסיבות עיתונאים ופשוט עושה קרקס מהמועדון כל שבוע מחדש
אפס מאופס

לדעתי סדר הקפטנים יהיה

שרי
רפאלוב
חזיזה
גרשון/סונדגרן

אני שומע קצת עכשיו את התכנית רדיו של ערוץ הספורט.

אפשר להכריז רשמית שערוץ הספורט בקמפיין נגד מכבי חיפה.
התחילו עם ראיון של אלי אוחנה ודרישה חד משמעית להוריד לנו נקודות, ועכשיו מראיינים את הסוכן של שרי וחושבים איתו ביחד איך מוציאים את שרי לאיזה קבוצה באמירויות.

נראה שהם מנסים ללקק למכבי תל אביב בעקבות החרם עליהם. יהיה מצחיק אם גם אנחנו נתחיל עליהם חרם, ואז הם ישארו בלי 2 הקבוצות הגדולות בארץ.
תוכן ספורטיבי גם ככה לא נשאר להם חוץ מליגת האלופות.

אלי אוחנה בכלל יש לו קטע מקופח מאוד נגדנו לא ברור מה עובר עליו אבל הוא איבד את זה מזמן

DelPiero אמר:
אז השינויים המשמעותיים עד עכשיו:

בעמדת המאמן - הלך בכר - הגיע דגו
בעמדת השוער - הלכו ג׳וש ומשפתי - הגיע ניצן
בלם - איבדנו את בטו ונכון לעכשיו אין מחליף
קשר אחורי - פאני הלך וטרם הגיע מחליף
קיצוני / קשר התקפי - אצילי הלך ונגיד שליאור הוא המחליף
להתקפה חוזקנו גם בשוראנוב.

כשאני מסתכל על זה ככה אני לא יכול שלא לאכול ציפורניים בדאגה. זאת החלשות רצינית אבל יש בי עוד שבבים של תקווה ..

תרשה לי קצת להרחיב .
מסאיי דגו מאמן שנכשל בכל מועדון בו עבד- מחליף את ברק בכר, המאמן הישראלי מספר אחד בכל הזמנים.
איתמר ניצן, השוער שחטף הכי שערים בעונה שעברה- מחליף את ג'וש כהן, אחד הטובים בארץ
רפאלוב לפני יציאה לפנסיה- מגיע כתשובה לעזיבה של עומר אצילי, הכדורגלן מספר אחד בליגה בעשור האחרון
מוחמד אבו פאני עוזב והפארסה סביב קשר זר בעמדה 6 נמשכת כבר חודשיים.
פיירו שאמור להיות החלוץ הבכיר, ממשיך רק בגלל הקרדיט שצבר במוקדמות האלופות בעונה שעברה, נראה פשוט מביך על המגרש, לא מתאים בכלל לענף!!!
כולם יודעים שחסר עוד בלם ומגן שמאלי, אבל לא עושים שום דבר בעניין, הצוות המקיצועי מרוכז בניסיונותיו לצרף קשר 6, לא פשוט לדעת איך הולכים ולועסים מסטיק בעת ובעונה אחת.
שוראנוב הזה, ספק אם יש לו בכלל מקום בקבוצה מהליגה הלאומית
ענאן חליאיילה וחמזה שיבלי עולים עליו בעשר דרגות.
כנ"ל לגבי קנדיל, המיותר לגמרי בעמדת המגן הימני, כאשר יש לך ביד שני צעירים מוכשרים תוצרת בית, פיינגולד ואלימלך...

אבל העיקר דורון בן דור, שכנראה מכין את הקרקע להיות הדובר הבא אחרי דודו בזק, ממשיך לטעון בלהט "שלא אלמן ישראל..."

חח מה כולם התהפכו על שוארנוב וזה נהיה קונצזוס שהוא פלופ? תנשמו עמוק, פותח איתו מחר אם זה היה תלוי בי, כדורגל יש לו אני בטוח בזה. לגבי מידת ההתאמה נצטרך לחכות והוא תלוי גם בחברים שלו כמו כל חלוץ
לגבי קנדיל ממש לא רכש מיותר, אי אפשר לבנות על צעירים בכל עמדה אפשרית, אלימלך שחקן חלש ופיינגולד לא חתם בכלל, הלוואי היו עושים רכש כזה גם לאגף השני וגם לקישור במקום הזרגרים שיש לנו שמה

מי זה 'כולם'?
המשתמש פה למעלה שמבקר את שוראנוב לא בדיוק ידוע באופטימיותו חחחח
ילד בן 21, יש לו עוד שנים פה

אוהדי מכבי חיפה בעוד עשרים שנה:
זוכרים את העונה ההיא שפתחנו עם איתמר ניצן וגוני נאור בהרכב

חזרה
למעלה