• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי חיפה 2024/2025 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
https://www.facebook.com/share/r/1EdVWHkHH1/?mibextid=NpOjYg

סיקור טוב של מליקסון

לאבד את אצילי לקבוצה ישראלית אחרת יהיה אסון. בכללי לא להביא את אצילי זה אסון. אם זה בגלל בכר אז גם הוא אשם מבחינתי.

אני באמת חשבתי שבית״ר יעשו הכל להביא אותו,אבל אין ספק שהוא חייב להגיע. חייב

hezildo אמר:
אצילי, שוער וחלוץ זר בינואר ואנחנו מסודרים.

אצילי לדעתי ישאר בחו״ל עד סוף העונה וכרגע הקצבים פשוט מנסים לייצר סביבו הייפ ולהשאיר אותו בתודעה. במועדון לא ישקיעו בו תקציב גדול כשהביאו שני זרים, חגג האריך חוזה וחזר לרוטציה וחזיזה נראה בינתיים הטוב משחקני האגף (כשסבע מקבל חלק דקות באגף). מניח שבקיץ הוא יעלה שוב על הפרק כשהקבוצה תיבנה שוב ואולי תהיה אירופה. אני מקווה להתבדות, אבל אני באמת מאמין שהוא לא יהיה פה ושלשאר קבוצות הליגה הוא לא ריאלי.

שוער לא יביאו כי שחר רוצה את כיוף ואנחנו רואים מסרים בתקשורת ששוער לא על הפרק. בהתחשב בזה שהחתימו את ירמקוב, אני מאמין שלא יביאו שוער נוסף ויתנו לו להמשיך לרוץ באולכסנדיה עד סוף העונה כדי שיגיע לכאן בשל יותר ולתוך הכנת טרום עונה מסודרת.

אם אני צריך להמר, ינסו ללכת על נטע (ובמקרה שהוא לא רלוונטי, על קשר אחר) ועל חלוץ זר שיוכל לשחק גם לצד דין.

מה הבעיה לתת לנטע מענק חתימה 1-2 מיליון יורו ועוד שכר ברמת הסבע או קצת מתחת?
שיחשבו על רעיונות יצירתיים במקום מראש להגיד שלא מסוגלים לתת לו מיליון יורו לעונה

שאלה - למה מועדון צריך מנהל מקצועי כשאפילו מנהל מקצועי צעיר ממועדון אחר קולט את הכישרונות פה יותר מהר ממנו? זאת בהנחה ואלברמן לא התנגד למהלך של שחר על ירין לוי.

ToniKroos אמר:
מה הבעיה לתת לנטע מענק חתימה 1-2 מיליון יורו ועוד שכר ברמת הסבע או קצת מתחת?
שיחשבו על רעיונות יצירתיים במקום מראש להגיד שלא מסוגלים לתת לו מיליון יורו לעונה
נטע לא רוצה לחזור לארץ

מה שקורה עם ירין לוי זה בזיון אחד גדול. אין לי כוח כבר להזיות של המועדון שלנו

פוטנציאל לתוצאה היסטורית ובאותו הזמן פוטנציאל להדחה המביכה בהיסטוריה של הגביע

עזבו הכל, עיצרו את הנשימה.
מעכשיו הכל יהיה בסדר,
יענק'לה הזועף ירד לחדר ההלבשה ונזף בכולם.

דגו פוטר מהפועל ת"א..ברדה במקומו.
הוא שאמרנו- קבל תפקיד רק בגלל הטיול אצלינו..
החזיק בקושי סיבוב..

רק מדגיש את גודל המחדל של אלברמן ושחר בעונה שעברה.

ולחשוב שהיו כאן אנשים בעונה שעברה שהצדיקו את המינוי של דגו

בסוף היום - ההחלטה למכור את פיירו בלי להביא תחליף חרצה את גורל העונה.
אולי עכשיו אנשים מבינים כמה פיירו היה משמעותי מבחינת תבניות התקפה, מבחינת שטחים שהוא פינה לשחקנים אחרים, היכולת לשחק עם הגב כקיר ולפתוח ככה הגנות ולתת לשחקני קו שני להגיע עם הפנים, האיום בהרמות ובנייחים שחייב קבוצות להתאים את עצמם מה שגרם לשחקנים אחרים יותר חופש.
וביום בהיר אחד על אף כל האיכויות והתרומה הסופר משמעותית שלו למשחק ההתקפה, מכור אותו בשביל כמה גרושים ולא הביאו מחליף. וככה מתנהל באסטיונר, לא קבוצת כדורגל מקצוענית.

מה היתה הבעיה להגיד לזרים: מוכנים לשחרר אותכם עד שבועיים לפני סגירת החלון, אח"כ אין על מה לדבר

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה