• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי חיפה 2024/2025 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
hezildo אמר:
למה אנחנו משחקים ביום שישי?
שבת - משחק של היריבה העירונית שלהם
ראשון - התנגשות בשבילם עם הכדורסל
שני - נראה לי קבוצות עם שחקני נבחרות לא יכולות לשחק בו

הבנתי, תודה לשניכם.
אני מקווה מאוד שבסיבוב השני באמת נוכל לחזור לסמי, יהיה לנו רצף ארוך של משחקי בית, זה יכול להיות קריטי.

אני לא יודע כבר מה יותר דחוף.
מצד אחד, חייבים חלוץ, אין מצב שרצים עונה שלמה עם חלוץ אחד.
מצד שני, השוער הזה יעלה לנו בנקודות וזו הזדמנות (אם יש במצאי) להביא שוער זר.

HaifaWave אמר:
מה הסיכוי שכץ מוכר לנו את מלמד וג'ראפי בינואר?
זה בדיוק מה שבאתי לכתוב ואני חושב שהסיפור פה מאוד פשוט.

שני השחקנים מסיימים חוזה בקיץ. מכבי חיפה יכולה להודיע ליואב כץ ב1.1 שמלמד וג'ראפי חתמו במכבי חיפה ועוברים בעונה הבאה.

במצב הזה, הם dead man walking ויהיו שרופים לגמרי בהפועל חיפה, אף אחד לא יעביר את זה, יואב ירצה לחסוך את המשכורות הגבוהות של שניהם ולדעתי עם פיצוי מאוד מאוד מינימלי (באזור ה50-100 אלף יורו), אולי גם להשאיל להם שחקן במקום (שוראנוב, עומר דהן, סולטאני, כיוף), אתה סוגר פינה פה די בקלות לדעתי.

זה מהלך די דומה למה שהיה עם חנן ממן בזמנו שעבר לב''ש ושילמו עליו 100 אלף דולר

HaifaWave אמר:
כובע קש אמר:
אני מביא חלוץ זר ומחזיר את ירמקוב מהשאלה

לא בטוח שיש אופציה להחזיר אותו

שיפצו את הקבוצה האוקראינית אם צריך
אם ירצו להחזיר אותנו ימצאו את הדרך

KevinDurant אמר:
HaifaWave אמר:
מה הסיכוי שכץ מוכר לנו את מלמד וג'ראפי בינואר?
זה בדיוק מה שבאתי לכתוב ואני חושב שהסיפור פה מאוד פשוט.

שני השחקנים מסיימים חוזה בקיץ. מכבי חיפה יכולה להודיע ליואב כץ ב1.1 שמלמד וג'ראפי חתמו במכבי חיפה ועוברים בעונה הבאה.

במצב הזה, הם dead man walking ויהיו שרופים לגמרי בהפועל חיפה, אף אחד לא יעביר את זה, יואב ירצה לחסוך את המשכורות הגבוהות של שניהם ולדעתי עם פיצוי מאוד מאוד מינימלי (באזור ה50-100 אלף יורו), אולי גם להשאיל להם שחקן במקום (שוראנוב, עומר דהן, סולטאני, כיוף), אתה סוגר פינה פה די בקלות לדעתי.

זה מהלך די דומה למה שהיה עם חנן ממן בזמנו שעבר לב''ש ושילמו עליו 100 אלף דולר

ג'נטלמן לא עושה דבר כזה

Screenshot-20241105-213602-365-Scores.jpg

יש לכם דקה לצלם סדודו בזק

MH13 TILL I DIE אמר:
Screenshot-20241105-213602-365-Scores.jpg

יש לכם דקה לצלם סדודו בזק
אני ממש שמח שאף אחד לא פתח נושא של ״מקום ראשוןןןןןןןן״

אגב בתכלס ב"ש הקבוצה הכי טובה בליגה לפי קצב צבירת נקודות עד כה (אין סיכוי שהיו מפסידים לסכנין, אולי תיקו)

Apoc אמר:
אגב בתכלס ב"ש הקבוצה הכי טובה בליגה לפי קצב צבירת נקודות עד כה (אין סיכוי שהיו מפסידים לסכנין, אולי תיקו)
הם היו במשבר וקוזו'ך כבר היה על סף פיטורים ואז הם קיבלו במתנה עוד משחק בית ועוד משחק בית.

בסיבוב הבא יהיה גם להם וגם לבית''ר יותר קשה עם משחקי חוץ

לפני שבוע וחצי כבר היינו בים ועונה גמורה ובוא נבנה את עונה הבאה, עכשיו אנחנו מקום ראשון.

צריך לקחת אליפות השנה ולדעתי אנחנו גם הפייבוריטים. בסיבוב הבא בעזרת ה' צפויים לנו משהו כמו 10-11 משחקי בית כולל מול כל הגדולות (מאמין שתוחלף הביתיות נגד ב''ש)

אנחנו מקום ראשון כבר עכשיו ונראים הכי טוב בעיקר התקפית וזה אחרי כל התהפוכות שהסגל שלנו עבר ונבנה מאוחר מאוד ועוד לא הכנסנו לעניינים כל כך שחקני מפתח.

להערכתי גם הסגל שלנו הטוב בליגה ויש לנו את המאמן הכי טוב בליגה, צריך לעשות את זה.

KevinDurant אמר:
לפני שבוע וחצי כבר היינו בים ועונה גמורה ובוא נבנה את עונה הבאה, עכשיו אנחנו מקום ראשון.

צריך לקחת אליפות השנה ולדעתי אנחנו גם הפייבוריטים. בסיבוב הבא בעזרת ה' צפויים לנו משהו כמו 10-11 משחקי בית כולל מול כל הגדולות (מאמין שתוחלף הביתיות נגד ב''ש)

אנחנו מקום ראשון כבר עכשיו ונראים הכי טוב בעיקר התקפית וזה אחרי כל התהפוכות שהסגל שלנו עבר ונבנה מאוחר מאוד ועוד לא הכנסנו לעניינים כל כך שחקני מפתח.

להערכתי גם הסגל שלנו הטוב בליגה ויש לנו את המאמן הכי טוב בליגה, צריך לעשות את זה.
להערכתי הסיבוב הבא הוא מה שיכריע. אם נבוא אליו כמו שצריך זה שלנו. אחרת אין מה לדבר על אליפות

KevinDurant אמר:

אנחנו צריכים שיפור גדול במשחק ההגנה ובעמדת השוער.
צריכים את האקסטרה הזאת שתמנע מאיתנו להכנס לפיגור מיקרי וגם אפשרות לדעת "לסגור" משחק בו נוביל ונדחק לאחור.
וחלוץ נוסף- קשה מאד למשוך עונה שלמה עם דינדה.
2 חיזוקים נקודתיים ומשמעותיים בינואר וזה בהשג יד -מה שלא חשבתי לפני חודשיים.

קצת בלאגאן בגזרת זוהבי, טרלול אופייני בביתר וקצת מעידות של בש במשחקי חוץ לא יזיקו.

dyarok אמר:
KevinDurant אמר:

אנחנו צריכים שיפור גדול במשחק ההגנה ובעמדת השוער.
צריכים את האקסטרה הזאת שתמנע מאיתנו להכנס לפיגור מיקרי וגם אפשרות לדעת "לסגור" משחק בו נוביל ונדחק לאחור.
וחלוץ נוסף- קשה מאד למשוך עונה שלמה עם דינדה.
2 חיזוקים נקודתיים ומשמעותיים בינואר וזה בהשג יד -מה שלא חשבתי לפני חודשיים.

קצת בלאגאן בגזרת זוהבי, טרלול אופייני בביתר וקצת מעידות של בש במשחקי חוץ לא יזיקו.
בשביל זה יש את חלון ינואר.

אני חושב ששוער נורמלי גם יוסיף ביטחון להגנה.

שם לב שנניח במכבי ת''א הם מניעים המון כדור מאחורה עם משפתי וגם עוזר בלחץ, אצלנו אין את זה עם כיוף.

הבעיה העיקרית במכבי ת''א שהם איבדו את 2 הספקי מספרים הכי גדולים שלהם בשנה שעברה (זהבי ומילסון) ואולי תורג'מן נכנס קצת לנעליים של זהבי למרות שהוא לא סקורר כמוהו אבל למילסון אין שם שום תחליף.

השחקני כנף שלהם ב2 הצדדים לא מספקים מספרים בכלל, לפטאצ'י יש גול בקריירה, אדו עוד בוסרי, לאיוס ודוידה אומנם מכדררים ברמה גבוהה אבל לא שווים כמעט מספרים בשום צורה.

7 שחקנים של מכבי זומנו לנבחרת
שון גולדברג, עיליי פיינגולד, מחמוד ג'אבר, איתן אזולאי, דולב חזיזה, דיא סבע(!) ודין דוד.

זה שיא של 20 השנים האחרונות בערך לא?

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה