MH13 TILL I DIE
אלוף המדינה
שבת - משחק של היריבה העירונית שלהםhezildo אמר:למה אנחנו משחקים ביום שישי?
ראשון - התנגשות בשבילם עם הכדורסל
שני - נראה לי קבוצות עם שחקני נבחרות לא יכולות לשחק בו
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
שבת - משחק של היריבה העירונית שלהםhezildo אמר:למה אנחנו משחקים ביום שישי?
כובע קש אמר:אני מביא חלוץ זר ומחזיר את ירמקוב מהשאלה
רק בקיץHaifaWave אמר:כובע קש אמר:אני מביא חלוץ זר ומחזיר את ירמקוב מהשאלה
לא בטוח שיש אופציה להחזיר אותו
זה בדיוק מה שבאתי לכתוב ואני חושב שהסיפור פה מאוד פשוט.HaifaWave אמר:מה הסיכוי שכץ מוכר לנו את מלמד וג'ראפי בינואר?
HaifaWave אמר:כובע קש אמר:אני מביא חלוץ זר ומחזיר את ירמקוב מהשאלה
לא בטוח שיש אופציה להחזיר אותו
KevinDurant אמר:זה בדיוק מה שבאתי לכתוב ואני חושב שהסיפור פה מאוד פשוט.HaifaWave אמר:מה הסיכוי שכץ מוכר לנו את מלמד וג'ראפי בינואר?
שני השחקנים מסיימים חוזה בקיץ. מכבי חיפה יכולה להודיע ליואב כץ ב1.1 שמלמד וג'ראפי חתמו במכבי חיפה ועוברים בעונה הבאה.
במצב הזה, הם dead man walking ויהיו שרופים לגמרי בהפועל חיפה, אף אחד לא יעביר את זה, יואב ירצה לחסוך את המשכורות הגבוהות של שניהם ולדעתי עם פיצוי מאוד מאוד מינימלי (באזור ה50-100 אלף יורו), אולי גם להשאיל להם שחקן במקום (שוראנוב, עומר דהן, סולטאני, כיוף), אתה סוגר פינה פה די בקלות לדעתי.
זה מהלך די דומה למה שהיה עם חנן ממן בזמנו שעבר לב''ש ושילמו עליו 100 אלף דולר
אני ממש שמח שאף אחד לא פתח נושא של ״מקום ראשוןןןןןןןן״MH13 TILL I DIE אמר:![]()
יש לכם דקה לצלם סדודו בזק
הם היו במשבר וקוזו'ך כבר היה על סף פיטורים ואז הם קיבלו במתנה עוד משחק בית ועוד משחק בית.Apoc אמר:אגב בתכלס ב"ש הקבוצה הכי טובה בליגה לפי קצב צבירת נקודות עד כה (אין סיכוי שהיו מפסידים לסכנין, אולי תיקו)
להערכתי הסיבוב הבא הוא מה שיכריע. אם נבוא אליו כמו שצריך זה שלנו. אחרת אין מה לדבר על אליפותKevinDurant אמר:לפני שבוע וחצי כבר היינו בים ועונה גמורה ובוא נבנה את עונה הבאה, עכשיו אנחנו מקום ראשון.
צריך לקחת אליפות השנה ולדעתי אנחנו גם הפייבוריטים. בסיבוב הבא בעזרת ה' צפויים לנו משהו כמו 10-11 משחקי בית כולל מול כל הגדולות (מאמין שתוחלף הביתיות נגד ב''ש)
אנחנו מקום ראשון כבר עכשיו ונראים הכי טוב בעיקר התקפית וזה אחרי כל התהפוכות שהסגל שלנו עבר ונבנה מאוחר מאוד ועוד לא הכנסנו לעניינים כל כך שחקני מפתח.
להערכתי גם הסגל שלנו הטוב בליגה ויש לנו את המאמן הכי טוב בליגה, צריך לעשות את זה.
אנחנו צריכים שיפור גדול במשחק ההגנה ובעמדת השוער.KevinDurant אמר:לפני שבוע וחצי כבר היינו בים ועונה גמורה ובוא נבנה את עונה הבאה, עכשיו אנחנו מקום ראשון.
צריך לקחת אליפות השנה ולדעתי אנחנו גם הפייבוריטים. בסיבוב הבא בעזרת ה' צפויים לנו משהו כמו 10-11 משחקי בית כולל מול כל הגדולות (מאמין שתוחלף הביתיות נגד ב''ש)
אנחנו מקום ראשון כבר עכשיו ונראים הכי טוב בעיקר התקפית וזה אחרי כל התהפוכות שהסגל שלנו עבר ונבנה מאוחר מאוד ועוד לא הכנסנו לעניינים כל כך שחקני מפתח.
להערכתי גם הסגל שלנו הטוב בליגה ויש לנו את המאמן הכי טוב בליגה, צריך לעשות את זה.
בשביל זה יש את חלון ינואר.dyarok אמר:אנחנו צריכים שיפור גדול במשחק ההגנה ובעמדת השוער.KevinDurant אמר:לפני שבוע וחצי כבר היינו בים ועונה גמורה ובוא נבנה את עונה הבאה, עכשיו אנחנו מקום ראשון.
צריכים את האקסטרה הזאת שתמנע מאיתנו להכנס לפיגור מיקרי וגם אפשרות לדעת "לסגור" משחק בו נוביל ונדחק לאחור.
וחלוץ נוסף- קשה מאד למשוך עונה שלמה עם דינדה.
2 חיזוקים נקודתיים ומשמעותיים בינואר וזה בהשג יד -מה שלא חשבתי לפני חודשיים.
קצת בלאגאן בגזרת זוהבי, טרלול אופייני בביתר וקצת מעידות של בש במשחקי חוץ לא יזיקו.