ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
adoram אמר:חזיזוש אמר:https://twitter.com/mhfootballclub/status/1802362665416704032
בינתיים מצאנו ״בית״ בפולין למוקדמות קונפרנס, מסתכל על התגובות שם וקשה לי להאמין שההחלטה הזאת תחזיק מעמד יומיים
אם כל הקבוצות הישראליות אכן תארחנה בפולין, אז ההחלטה לא תשתנה.

Smile אמר:תנו קצת רקע על הסביח שהוגרלנו מולם
חזיזה מתאמן כרגיל עם כל הקבוצה (עוד מסוף שנה שעברה)dyarok אמר:מה עכשיו סק?
ודרך אגב, שוראנוב, חזיזה וחג'ג' מתאמנים או עדיין שייכים למסדר הפצועים?
רק מכבי אמר:סיפור רציני עם סק.
מקווה שעוד נראה אותו בירוק.
נאחס גדול עובר על המועדון בחודשים האחרונים.
רק מכבי אמר:סיפור רציני עם סק.
מה השמועות ינעל אחותכםבירקי אמר:רק מכבי אמר:סיפור רציני עם סק.
אם השמועות נכונות…. הוא יהיה חייב כמה שקשה להמשיך בחייו.
אומרים שהבן שלו טבע בים או בבריכהLiberman אמר:מה השמועות ינעל אחותכםבירקי אמר:רק מכבי אמר:סיפור רציני עם סק.
אם השמועות נכונות…. הוא יהיה חייב כמה שקשה להמשיך בחייו.
וואוnetanel412 אמר:אומרים שהבן שלו טבע בים או בבריכהLiberman אמר:מה השמועות ינעל אחותכםבירקי אמר:אם השמועות נכונות…. הוא יהיה חייב כמה שקשה להמשיך בחייו.
נראה לי בחו"ל אולי סנגלLiberman אמר:וואוnetanel412 אמר:אומרים שהבן שלו טבע בים או בבריכהLiberman אמר:מה השמועות ינעל אחותכם
פה בארץ ?
Shocking4U אמר:ההתרשמות העיקרית שלי מהראיונות של בורג ואלברמן:
שניהם לא מסוגלים להודות בטעויות, לקחת אחריות או להגיד שהם נכשלו. בורג עד עכשיו טוען ששואו זה החתמה ראויה, אלברמן מאשים את כל העולם חוץ מאת עצמו. מדאיג שלא נראה שירד להם האסימון או האגו (בורג כבר לא יהיה כמובן)
בלשון עבר. אומר שהוא עומד מאחורי העבודה שנעשתה בעונה שעברה כולל ההחתמה של שואו. להגיד שהוא מתנער מהעבודה שנעשה בתקופה תחת לוזון זה לא חכמה.חזיזוש אמר:Shocking4U אמר:ההתרשמות העיקרית שלי מהראיונות של בורג ואלברמן:
שניהם לא מסוגלים להודות בטעויות, לקחת אחריות או להגיד שהם נכשלו. בורג עד עכשיו טוען ששואו זה החתמה ראויה, אלברמן מאשים את כל העולם חוץ מאת עצמו. מדאיג שלא נראה שירד להם האסימון או האגו (בורג כבר לא יהיה כמובן)
כל החצי הראשון הוא רק מדבר על זה שהוא עשה קטסטרופה של עבודה