• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי חיפה 2024/2025 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
משחק ידידות ראשון לעונה מול הלוזוניה. כרגע 1-1 במחצית השנייה.
דין כבש מבישול של קורנו.

איך יודעים שבכר חזר לקבוצה? יש קו חמש עם חזיזה כמגן (לכאורה).

ההרכב של מכבי חיפה: שריף כיוף; דולב חזיזה, דניאל סונדגרן, לורנצו שימיץ`, רמי גרשון, פייר קורנו; עלי מוחמד, מחמוד ג`אבר, ליאור רפאלוב; דין דוד, סוף פודגוראנו.

כמו כן שותפו: מאור קנדיל, חמזה שיבלי, גוני נאור, קני סייף, איאד חלאיילי, גדי קינדה, ליאור קאסה, תומר לנס, אלעד אמיר ומאור לוי. גם סולטאני נכנס.

בפינת החדשות המשמחות: שוראנוב חזר ושותף

חזיזה מבקש להתחלף אחרי חצי שעה

וזה ה״רכש״

לא אוהב לשפוט לפי משחקי אימון ובטח בשלב הזה של העונה אבל וואלה פדיחות רציניות מה שעושים לנו.
מקווה שזה חלק מהטקטיקה של בכר לשדר מצוקה ורצון לזירוז / העלאת רמה בסאגת הרכש. אחרת זה מזכיר את ה5-0 של הצ'כים נגד לוזון שסימן על העונה שתבוא.

Shocking4U אמר:

וזה ה״רכש״

מעניין את התחת חזיזה. באמת שלא יזיז לי את הביצה אם ייפצע כבר עכשיו. מטומטם מי שסומך על השחקן הזה שיעשה משהו העונה. שחקן שכבר עברו שנים מאז שתרם משהו, גם כשהיה פצוע וגם ב10% מהזמן כשהיה כשיר והיה אחד הגרועים בעמדה שלו בליגה. בעצם מאז שנפצע לפני יובנטוס אי שם לפני שנתיים הוא גמר את הסיפור.

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:

וזה ה״רכש״

מעניין את התחת חזיזה. באמת שלא יזיז לי את הביצה אם ייפצע כבר עכשיו. מטומטם מי שסומך על השחקן הזה שיעשה משהו העונה. שחקן שכבר עברו שנים מאז שתרם משהו, גם כשהיה פצוע וגם ב10% מהזמן כשהיה כשיר והיה אחד הגרועים בעמדה שלו בליגה. בעצם מאז שנפצע לפני יובנטוס אי שם לפני שנתיים הוא גמר את הסיפור.
בכר זוכר לו חסד נעורים וזאת טעות קשה. מדובר בשחקן שבקושי משחק כדורגל כבר שנתיים.

Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
Shocking4U אמר:

וזה ה״רכש״

בכר זוכר לו חסד נעורים וזאת טעות קשה. מדובר בשחקן שבקושי משחק כדורגל כבר שנתיים.

ובתקופה ששיחק לא יכלתי לראות אותו, פלאשבקים לאלף פעמים שהוא מנסה להרים מהאגף ובכל פעם פוגע בשחקן הראשון בהגנה של היריבה ולא מצליח.
שיהיה לבכר בהצלחה אם הוא בונה על זה הרים וגבעות.

5-0 של ניב יהושוע

המועדון עשה טעות להסכים לשדר את המשחק

Shocking4U אמר:
5-0 של ניב יהושוע

החרא הזה משודר? מזל שלא ידעתי

הדבר החיובי שאני לוקח מהמשחק קאסה נהיה מקרר, אני חושב שבכר יכול לעשות ממנו מפלץ.

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:
5-0 של ניב יהושוע

החרא הזה משודר? מזל שלא ידעתי
כן. התוצאה משקרת אגב זה משחק של 9-0 לאולימפית.

לא חושב שזאת קבוצה שיכולה לסיים בטופ 3 העונה בסגל הקיים.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה