benrey
מכונת תארים
כן, יש רק עוד 87 נקודות בקופה, זה אבודHaifaWave אמר:היום העונה נגמרה. משוכנע בזה ב-99 אחוז.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
כן, יש רק עוד 87 נקודות בקופה, זה אבודHaifaWave אמר:היום העונה נגמרה. משוכנע בזה ב-99 אחוז.
benrey אמר:כן, יש רק עוד 87 נקודות בקופה, זה אבודHaifaWave אמר:היום העונה נגמרה. משוכנע בזה ב-99 אחוז.
העונה נגמרה כבר בקיץ, היום נגמרה העונה הבאהHaifaWave אמר:היום העונה נגמרה. משוכנע בזה ב-99 אחוז.
שר נגד הקופים עם אוהדים של בית״רDaniel123 אמר:מישהו יכול לומר מה ירין לוי אמר על המועדון?
Shocking4U אמר:שר נגד הקופים עם אוהדים של בית״רDaniel123 אמר:מישהו יכול לומר מה ירין לוי אמר על המועדון?
HaifaWave אמר:שנקל שלי על המשחק מאתמול ובכלל:
1. הקבוצה לא נראית מאומנת ולדעתי גם הלחץ לא היה מתואם כל כך.
2. נהואל וסברינה - מוקדם לשפוט. נהואל מראה יותר כישרון בינתיים. הדבר המדאיג הוא שלא ראינו מסברינה כלום עדיין באחד על אחד וזה משהו שאנחנו חייבים, וביתר שאת אם לנהואל יש תכונות יותר של פליימקר (מקווה שלא).
3. ג'אבר צריך להיות אחורי יותר, חזיזה אם משחק זה רק בשמאל. שני דברים אלמנטריים שיכולים לעזור.
4. ארבע עמדות שחייב בהן חיזוק בינואר:
שני חלוצים (זר וישראלי)
שוער
קשר אחורי (נטע)
מגן שמאלי מחליף
בונוס - טוריאל מהפועל תל אביב. יכול לתת תחרות טובה ואלטרנטיבה לסברינה.
5. הויתור על ירין לוי הוא מחדל שאני לא זוכר כמוהו. מעין כניעה לסחטנות בגלל תביעה שלפי מה שאומרים סיכוייה קלושים. כן היה צריך להשאיל אבל לא להגיע למצב שחמישים אחוז אצל אברמוב.
בעיניי העונה גמורה וצריך לקוות שלקראת העונה הבאה נצטרך לעשות כמה שפחות שינויים ולא נראה החלפות של חצי קבוצה כמו בעשור השחור.
מבחינתי העונה נגמרה...חזיזוש אמר:HaifaWave אמר:שנקל שלי על המשחק מאתמול ובכלל:
1. הקבוצה לא נראית מאומנת ולדעתי גם הלחץ לא היה מתואם כל כך.
2. נהואל וסברינה - מוקדם לשפוט. נהואל מראה יותר כישרון בינתיים. הדבר המדאיג הוא שלא ראינו מסברינה כלום עדיין באחד על אחד וזה משהו שאנחנו חייבים, וביתר שאת אם לנהואל יש תכונות יותר של פליימקר (מקווה שלא).
3. ג'אבר צריך להיות אחורי יותר, חזיזה אם משחק זה רק בשמאל. שני דברים אלמנטריים שיכולים לעזור.
4. ארבע עמדות שחייב בהן חיזוק בינואר:
שני חלוצים (זר וישראלי)
שוער
קשר אחורי (נטע)
מגן שמאלי מחליף
בונוס - טוריאל מהפועל תל אביב. יכול לתת תחרות טובה ואלטרנטיבה לסברינה.
5. הויתור על ירין לוי הוא מחדל שאני לא זוכר כמוהו. מעין כניעה לסחטנות בגלל תביעה שלפי מה שאומרים סיכוייה קלושים. כן היה צריך להשאיל אבל לא להגיע למצב שחמישים אחוז אצל אברמוב.
בעיניי העונה גמורה וצריך לקוות שלקראת העונה הבאה נצטרך לעשות כמה שפחות שינויים ולא נראה החלפות של חצי קבוצה כמו בעשור השחור.
העונה לא גמורה
הפרש של שש נקודות במחזור 7 מעולם לא הכריע אף אלופה בשום ליגה
צריך לשחק כדורגל ולהאבק על האליפות
אישית הייתי מעדיף בלעדיו (ולא רק בגלל סיפור הקטינות)Kozmo אמר:עולה מהתקשורת שאצילי צפוי לעזוב את קפריסין ועשוי לחזור לארץ.
מקווה מאוד שכבר מתחילים לשבת איתו על התנאים והחוזה וכל סוגיית המס בכדי שיחזור ביום שהחלון נפתח ולא רק להתחיל לדבר איתו בפברואר (או בכלל לא), ושישמור/יתחיל להיכנס לכושר כבר מעכשיו.
זה לא משנה גם אם סברינה יהיה שחקן על, הוא לא יבוא במקומו.