GKagelmacher
מכונת תארים
Liberman אמר:עונה הבאה חובה להביא מגן שמאל וימין, בלם וחלוץ אכזרי. מאסט מאסט.
בלם לדעתי לא יביאו זר. השאלה אם שווה להביא את ניר ביטון. אם יש בטעות אופציה לחטוף את אלחמיד לחטוף.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Liberman אמר:עונה הבאה חובה להביא מגן שמאל וימין, בלם וחלוץ אכזרי. מאסט מאסט.
Liberman אמר:אני נגד ביטון וכבר מאוחר להביא את אלחמיד (בן כמה הוא?)
GKagelmacher אמר:Liberman אמר:עונה הבאה חובה להביא מגן שמאל וימין, בלם וחלוץ אכזרי. מאסט מאסט.
בלם לדעתי לא יביאו זר. השאלה אם שווה להביא את ניר ביטון. אם יש בטעות אופציה לחטוף את אלחמיד לחטוף.
לא רואה מצב שנפרדים מפלאניץ' למרות הירידה ביכולת. עונה קשה ועמוסה והוא שיחק המון גם בחצי כשירות ואני מניח שזה משפיע.רונן22 אמר:3 זרים להגנה בקיץ אחד זה יכול להיות מסוכן. צריך להביא מגן ישראלי שיתחרה עם מנחם, תחרות עושה טוב למנחם. ליידנר מתאים. מגן זר במקום אלפונס
פלאניץ מתחת לכל ביקורת כבר תקופה ארוכה, אני לא בטוח שצריך להשאיר אותו, יכול להיות שהוא מיצה פה
בן דור אמר בפודקאסט בוואן שאחרי המשחק נגד ב''ש הוא יפרסם שם של חלוץ ישראלי, שם מעניין מאוד לטענתוNirgreen אמר:שמועות שיש רכש סגור ויודיעו בימים הקרובים
KevinDurant אמר:בן דור אמר בפודקאסט בוואן שאחרי המשחק נגד ב''ש הוא יפרסם שם של חלוץ ישראלי, שם מעניין מאוד לטענתוNirgreen אמר:שמועות שיש רכש סגור ויודיעו בימים הקרובים
Liberman אמר:KevinDurant אמר:בן דור אמר בפודקאסט בוואן שאחרי המשחק נגד ב''ש הוא יפרסם שם של חלוץ ישראלי, שם מעניין מאוד לטענתוNirgreen אמר:שמועות שיש רכש סגור ויודיעו בימים הקרובים
שם של חלוץ ישראלי מעניין? מה כבר יש בשוק שפספסתי?
עריכה:
רגע הוא בליגת העל או חול?
לדעתי הוא לא מתאים למועדון גדול והוא כבר שיחק אצל בכר בב"שadoram אמר:Liberman אמר:KevinDurant אמר:בן דור אמר בפודקאסט בוואן שאחרי המשחק נגד ב''ש הוא יפרסם שם של חלוץ ישראלי, שם מעניין מאוד לטענתו
עריכה:
גיא מלמד.
adoram אמר:Liberman אמר:KevinDurant אמר:בן דור אמר בפודקאסט בוואן שאחרי המשחק נגד ב''ש הוא יפרסם שם של חלוץ ישראלי, שם מעניין מאוד לטענתו
עריכה:
גיא מלמד.