• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי חיפה 21-22 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Liberman אמר:
עונה הבאה חובה להביא מגן שמאל וימין, בלם וחלוץ אכזרי. מאסט מאסט.

בלם לדעתי לא יביאו זר. השאלה אם שווה להביא את ניר ביטון. אם יש בטעות אופציה לחטוף את אלחמיד לחטוף.

אני נגד ביטון וכבר מאוחר להביא את אלחמיד (בן כמה הוא?)

Liberman אמר:
אני נגד ביטון וכבר מאוחר להביא את אלחמיד (בן כמה הוא?)

בן 31 אבל הוא בלם פצצה. יודע לשחק מגן ימני וגם בתור מגן שמאלי בבאר שבע הוא נראה מצוין. חבל שלא לקחנו אותו שהייתה לנו אופציה.

GKagelmacher אמר:
Liberman אמר:
עונה הבאה חובה להביא מגן שמאל וימין, בלם וחלוץ אכזרי. מאסט מאסט.

בלם לדעתי לא יביאו זר. השאלה אם שווה להביא את ניר ביטון. אם יש בטעות אופציה לחטוף את אלחמיד לחטוף.

רודריגס כנראה נשאר ויש 3 זרים אחרים באנקר - שרי, פלאניץ' ומוחמד
אני הייתי מביא מגן שמאלי זר, כי זו עמדה בעייתית בישראלים וגם כי טוואטחה לא באמת איתנו
מגן ימני גאבר מנתניה שחקן מעניין וסך הכל בן 21, מתפשר על
חלוץ ישראלי נוסף במקום שהר כמס' 3 ברוטציה
ודוניו להיפרד יפה ולהביא חלוץ 9 אכזרי כי זה חסר לנו בהרבה משחקים

מגן ימני זר ברמה גבוהה במקום אלפונס
חלוץ קילר בסגנון של ג'ורג'יו יובאנוביץ, במקום דוניו.
רודריגז למרות שהוא בין הבודדים שיכול לשחק במספר עמדות, משחרר לטובת מגן שמאלי זר טבעי.

אם עלי מוחמד מקבל אזרחות, דחוף לצרף עוד בלם זר .
הלוואי זאיר אמאדור שיכול לייצב את מרכז ההגנה ולהחזיר את הביטחון לבוגדן, שנראה די אומלל בחודשיים האחרונים.

כמובן שצריך חלוץ ישראלי נוסף במקום הבן של בתיה.
אין הרבה אופציות ראויות בשוק
אם יצליחו איכשהו לשכנע את שון וייסמן לעשות קאמבק , זה יהיה וואו ענק...

ואחרון אחרון, הייתי שוקל לצרף קשר 50/50 קלאסי בסגנון של דור פרץ, טל בנין, עידן טל, באדיר.
יש לנו באמצע יותר מדי קשרים שלא נותנים מספרים.
בשביל אירופה זה לא מספיק.

3 זרים להגנה בקיץ אחד זה יכול להיות מסוכן. צריך להביא מגן ישראלי שיתחרה עם מנחם, תחרות עושה טוב למנחם. ליידנר מתאים. מגן זר במקום אלפונס
פלאניץ מתחת לכל ביקורת כבר תקופה ארוכה, אני לא בטוח שצריך להשאיר אותו, יכול להיות שהוא מיצה פה

רונן22 אמר:
3 זרים להגנה בקיץ אחד זה יכול להיות מסוכן. צריך להביא מגן ישראלי שיתחרה עם מנחם, תחרות עושה טוב למנחם. ליידנר מתאים. מגן זר במקום אלפונס
פלאניץ מתחת לכל ביקורת כבר תקופה ארוכה, אני לא בטוח שצריך להשאיר אותו, יכול להיות שהוא מיצה פה
לא רואה מצב שנפרדים מפלאניץ' למרות הירידה ביכולת. עונה קשה ועמוסה והוא שיחק המון גם בחצי כשירות ואני מניח שזה משפיע.

לא רואה את הקבוצה משקיעה כסף גדול על ליידנר.

אם כבר מביאים מגן ימני ישראלי אני מעדיף להביא את בן ביטון מאשר לבזבז המון כסף על ג'אבר וזסנו שעוד לא הוכיחו שהם שווים אותו.

חובה להביא:
מגן ימני עם יכולת התקפית שיהווה איום ויפנה את אצילי - כארם ג'אבר ומאור (איכס) קנדיל היחידים שברמה, ועדיין נצטרך לדעתי להביא זר.
מגן שמאלי שיתחרה עם סאן על העמדה - רק אלוהים יודע אם יש ישראלי טוב, ליידנר אוברייטד ויקר בטירוף.
חלוץ זר 9 - הכי קשה למצוא, בד"כ הפתרון הוא לשים חבילה של כסף ולהתפלל. טוומאסי מנתניה מנוסה, בגיל הנכון וברמה גבוהה, אבל ספק אם מתאים למכבי חיפה, ונצטרך לשלם "תעריף אייל סגל".
גנדלמאן נראה כמו הדבר האמיתי, אבל שוב, סגל ימציא לנו מחיר שטרם שולם כאן.
חשוב למצוא גם קשר התקפי מחליף לשרי שיודע לייצר מסירות מפתח, אבל לא קל למצוא כזה ובטוח שאין ישראלי.
ועוד לא דיברנו על עזיבה אפשרית של אבו פאני.
יהיה לאלברמן קיץ קשוח, נקווה שהרשימות כבר מוכנות.
ומה עם איזה בונוס של האמירתים?

מסתמן שלא פחות משיהיה חשוב להביא שחקנים יהיה חשוב להשאיר שחקנים. בדגש על אצילי, חזיזה ואבו פאני.

Nirgreen אמר:
שמועות שיש רכש סגור ויודיעו בימים הקרובים
בן דור אמר בפודקאסט בוואן שאחרי המשחק נגד ב''ש הוא יפרסם שם של חלוץ ישראלי, שם מעניין מאוד לטענתו

KevinDurant אמר:
Nirgreen אמר:
בן דור אמר בפודקאסט בוואן שאחרי המשחק נגד ב''ש הוא יפרסם שם של חלוץ ישראלי, שם מעניין מאוד לטענתו

שם של חלוץ ישראלי מעניין? מה כבר יש בשוק שפספסתי?

עריכה:
רגע הוא בליגת העל או חול?

Liberman אמר:
KevinDurant אמר:
Nirgreen אמר:

עריכה:

גיא מלמד.

adoram אמר:
Liberman אמר:
KevinDurant אמר:

עריכה:

גיא מלמד.
לדעתי הוא לא מתאים למועדון גדול והוא כבר שיחק אצל בכר בב"ש

adoram אמר:
Liberman אמר:
KevinDurant אמר:

עריכה:

גיא מלמד.

אני דווקא חושב שהוא חלוץ טוב למרות שנכשל בב״ש.
זה הוא בוודאות? אם על חשבון סהר זה מצוין.

רחוקים 2 נצחונות על ב"ש בינונית להחריד מהיסטוריה מטורפת

אלופת ישראל (99% מכבי חיפה) כנראה אכן תרוויח מהשעיית הרוסיות ותחל את דרכה במוקדמות האלופות בסיבוב שני, במקום בראשון, מה שגם אוטומטית יקנה לה אפשרות לנסות את מזלה גם בליגה האירופית, אפילו אם תודח מיידית.
כרגע אתר דירוגי אופ"א https://kassiesa.net/uefa/ הציב את הנציגה הישראלית בסיבוב השני וכך גם ויקיפדיה בעקבותיו.

לא נוכל כבר לקבל שם קבוצות ברמה של קייראט שהדיחו אותנו העונה, אלא קבוצות ברמה יותר טובה מקייראט
נקווה שבכל זאת נצליח לעבור סיבוב אחד בצ'מפיונס כי זה כבר יבטיח קמפיין אירופאי

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה