זה שוב אקמולאנחנו נראים כמו הימים של גיא לוזון. כל כך חלשים
זהו נשברתי אני רוצה שבכר ילך.
רפאלוב אפס מאופס חסר כל הבנה בסיסית בכדורגל
חרא עליכם חבורת כושלים זה כואב בעיניים זה לא כדורגל זה
שיישארו ויתרסקו יחד עם יענקל'ך
זה שוב אקמולאנחנו נראים כמו הימים של גיא לוזון. כל כך חלשים
זהו נשברתי אני רוצה שבכר ילך.
רפאלוב אפס מאופס חסר כל הבנה בסיסית בכדורגל
חרא עליכם חבורת כושלים זה כואב בעיניים זה לא כדורגל זה
ברור. אבל אם תביא את כל אלה אז העוגה התקציבית תתחלק באופן כזה שאלה יהיו שחקנים להפועל רעננה.הייתי משחרר את שניהם ואת נובאקוביץ' ואת בנסון ומשאיל את דון ומביא בלם זר, חלוץ זר, קשר אחורי זר, כנף ימין זר ומגן שמאלי זר נורמלים.
אבל מה אני מבין, אני לא הלכתי ללמוד כדורגל בבלגיה כמו רפאלוב.
צודק, זה יעלה לפחות שליש ממה שיענקל'ה הכניס העונה ממכירות שחקנים.ברור. אבל אם תביא את כל אלה אז העוגה התקציבית תתחלק באופן כזה שאלה יהיו שחקנים להפועל רעננה.
מלכתחילה כתבתי שהיה צריך להביא 2-3 שחקנים. זה היה צריך לראות קשר אחורי ושתי כנפיים (מעריצי חורה יסלחו לי). אחר כך אם נשאר תקציב לעשות השלמות לפי ההזדמנויות שיש, אם יש.
כן, סך הכל קצת לועס את התקציב וגם לא מאפשר לך לרשום זרים שכבר חתמו ובנוסף להחתים שחקנים חדשים שצריך. לא עניין רציני סך הכל.לא צריך לרשום את זה כאילו זה איזו משימה בלתי אפשרית, הקיץ הזה הוכיח שזה אפשרי ולא כזה מסובך כמו שמציגים את זה ובמקרה הכי קיצוני מגיעים להסדר.
זה יעלה יותר, וזה גם לא משנה, יש לך תקציב שחקנים שמתחלק.צודק, זה יעלה לפחות שליש ממה שיענקל'ה הכניס העונה ממכירות שחקנים.
זו ממש לא בעיה שלי כמה זה יעלה. מבחינתי שיקפיא את כולם וישלם מהכיס שלו. אף אחד לא יושב עם אקדח ומכריח אותו לא למכור לאיזה מיליארדר את הקבוצה. להפך.זה יעלה יותר, וזה גם לא משנה, יש לך תקציב שחקנים שמתחלק.
זה עניין אחר. ברור שהמועדון כבר נהיה גדול עליו.זו ממש לא בעיה שלי כמה זה יעלה. מבחינתי שיקפיא את כולם וישלם מהכיס שלו. אף אחד לא יושב עם אקדח ומכריח אותו לא למכור לאיזה מיליארדר את הקבוצה. להפך.
זה לא קשור לקפריזות. כשהסגל לא טוב אז ההרכב מתחלף מהר. זה התוצר של שחקנים לא טובים שגם המחליפים שלהם הם שחקנים לא טובים.הכל פה קפריזות.
בתחילת הקיץ הצהירו שגרימברג ושטייפמן פרוספקטים שהולכים לקבל הרבה קרדיט העונה.
כמה תוצאות פחות טובות, והופ, שטייפמן וגרימברג מיובשים.
לגבי גרימברג - וזה עוד בימים שנובאקוביץ ומלמד לא בסגל. מה יקרה שהם יחזרו? הוא פוןט לא יהיה בסגל. העיקר שליאור אומר שהוא "חלוץ העתיד של הכדורגל הישראלי".
לגבי שטייפמן - הוא יכול להיות רגוע, לפי היכולת של הבלמים, הוא עוד ישחק לא מעט.
זה בכר קלאסי למחוק ככה שחקנים אבלהכל פה קפריזות.
לגבי גרימברג - וזה עוד בימים שנובאקוביץ ומלמד לא בסגל. מה יקרה שהם יחזרו? הוא פוןט לא יהיה בסגל. העיקר שליאור אומר שהוא "חלוץ העתיד של הכדורגל הישראלי".
בגלל שהיא עולה חדשה כמו שהייתה בני יהודה? אז זה אומר שהעונה תסתיים עם מקום רביעי וגביע? אני קונה מעכשיויש וויבים של לחטוף 3 מהפועל רמת גן בשבת כמו בני יהודה בעונה של רוני. זה מרגיש שזה הולך לשם.
הקפריזיות זה להגיד שבונים עליהם כשמסביבם שחקנים בינוניים, מה שיביא להתרסקות גם שלהם. אז החליטו להתרסק לבד בלי הנוערהכל פה קפריזות.
באופן כללי לא מתקנים את מה שלא מקולקל, זה משפט ידועקשה להסביר אבל גלזר שוער נאחס. יש לו קארמה שלילית, הוא תמיד נמצא באיזור המשוער שדברים לא טובים קורים. זאת הסיבה שלמרות שהמהלך להביא אותו היה סך הכל הגיוני עדיין העדפתי את ירמקוב
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!