נושא משחק מכבי חיפה נגד הפועל ירושלים במשחקי הדירוג של גביע השוקו

אנחנו נראים כמו הימים של גיא לוזון. כל כך חלשים
זהו נשברתי אני רוצה שבכר ילך.
רפאלוב אפס מאופס חסר כל הבנה בסיסית בכדורגל

חרא עליכם חבורת כושלים זה כואב בעיניים זה לא כדורגל זה
זה שוב אקמול
שיישארו ויתרסקו יחד עם יענקל'ך

הייתי משחרר את שניהם ואת נובאקוביץ' ואת בנסון ומשאיל את דון ומביא בלם זר, חלוץ זר, קשר אחורי זר, כנף ימין זר ומגן שמאלי זר נורמלים.
אבל מה אני מבין, אני לא הלכתי ללמוד כדורגל בבלגיה כמו רפאלוב.
ברור. אבל אם תביא את כל אלה אז העוגה התקציבית תתחלק באופן כזה שאלה יהיו שחקנים להפועל רעננה.

מלכתחילה כתבתי שהיה צריך להביא 2-3 שחקנים. זה היה צריך לראות קשר אחורי ושתי כנפיים (מעריצי חורה יסלחו לי). אחר כך אם נשאר תקציב לעשות השלמות לפי ההזדמנויות שיש, אם יש.

ברור. אבל אם תביא את כל אלה אז העוגה התקציבית תתחלק באופן כזה שאלה יהיו שחקנים להפועל רעננה.

מלכתחילה כתבתי שהיה צריך להביא 2-3 שחקנים. זה היה צריך לראות קשר אחורי ושתי כנפיים (מעריצי חורה יסלחו לי). אחר כך אם נשאר תקציב לעשות השלמות לפי ההזדמנויות שיש, אם יש.
צודק, זה יעלה לפחות שליש ממה שיענקל'ה הכניס העונה ממכירות שחקנים.

קשה להסביר אבל גלזר שוער נאחס. יש לו קארמה שלילית, הוא תמיד נמצא באיזור המשוער שדברים לא טובים קורים. זאת הסיבה שלמרות שהמהלך להביא אותו היה סך הכל הגיוני עדיין העדפתי את ירמקוב

לא צריך לרשום את זה כאילו זה איזו משימה בלתי אפשרית, הקיץ הזה הוכיח שזה אפשרי ולא כזה מסובך כמו שמציגים את זה ובמקרה הכי קיצוני מגיעים להסדר.
כן, סך הכל קצת לועס את התקציב וגם לא מאפשר לך לרשום זרים שכבר חתמו ובנוסף להחתים שחקנים חדשים שצריך. לא עניין רציני סך הכל.

יש וויבים של לחטוף 3 מהפועל רמת גן בשבת כמו בני יהודה בעונה של רוני. זה מרגיש שזה הולך לשם.

זה יעלה יותר, וזה גם לא משנה, יש לך תקציב שחקנים שמתחלק.
זו ממש לא בעיה שלי כמה זה יעלה. מבחינתי שיקפיא את כולם וישלם מהכיס שלו. אף אחד לא יושב עם אקדח ומכריח אותו לא למכור לאיזה מיליארדר את הקבוצה. להפך.

הכל פה קפריזות.

בתחילת הקיץ הצהירו שגרימברג ושטייפמן פרוספקטים שהולכים לקבל הרבה קרדיט העונה.

כמה תוצאות פחות טובות, והופ, שטייפמן וגרימברג מיובשים.

לגבי גרימברג - וזה עוד בימים שנובאקוביץ ומלמד לא בסגל. מה יקרה שהם יחזרו? הוא פוןט לא יהיה בסגל. העיקר שליאור אומר שהוא "חלוץ העתיד של הכדורגל הישראלי".

לגבי שטייפמן - הוא יכול להיות רגוע, לפי היכולת של הבלמים, הוא עוד ישחק לא מעט.

זו ממש לא בעיה שלי כמה זה יעלה. מבחינתי שיקפיא את כולם וישלם מהכיס שלו. אף אחד לא יושב עם אקדח ומכריח אותו לא למכור לאיזה מיליארדר את הקבוצה. להפך.
זה עניין אחר. ברור שהמועדון כבר נהיה גדול עליו.

הכל פה קפריזות.

לגבי גרימברג - וזה עוד בימים שנובאקוביץ ומלמד לא בסגל. מה יקרה שהם יחזרו? הוא פוןט לא יהיה בסגל. העיקר שליאור אומר שהוא "חלוץ העתיד של הכדורגל הישראלי".

זה לא קשור לקפריזות. כשהסגל לא טוב אז ההרכב מתחלף מהר. זה התוצר של שחקנים לא טובים שגם המחליפים שלהם הם שחקנים לא טובים.

הכל פה קפריזות.

זה בכר קלאסי למחוק ככה שחקנים אבל

יש וויבים של לחטוף 3 מהפועל רמת גן בשבת כמו בני יהודה בעונה של רוני. זה מרגיש שזה הולך לשם.
בגלל שהיא עולה חדשה כמו שהייתה בני יהודה? אז זה אומר שהעונה תסתיים עם מקום רביעי וגביע? אני קונה מעכשיו

הכל פה קפריזות.

הקפריזיות זה להגיד שבונים עליהם כשמסביבם שחקנים בינוניים, מה שיביא להתרסקות גם שלהם. אז החליטו להתרסק לבד בלי הנוער

שוב אגיד שחוץ מברוניניו הקבוצה לא התחזקה באף עמדה ואף נחלשה (בלמים) לעומת עונה שעברה אחרי עונה מזעזעת מקצועית של הקבוצה

קשה להסביר אבל גלזר שוער נאחס. יש לו קארמה שלילית, הוא תמיד נמצא באיזור המשוער שדברים לא טובים קורים. זאת הסיבה שלמרות שהמהלך להביא אותו היה סך הכל הגיוני עדיין העדפתי את ירמקוב
באופן כללי לא מתקנים את מה שלא מקולקל, זה משפט ידוע

חזרה
למעלה