נושא משחק מכבי חיפה נגד הפועל ירושלים במשחקי הדירוג של גביע השוקו

אזולאי יודע לעשות משהו חוץ מלבעוט כל כדור שמגיע אליו?
שחקן כך כך לא חכם.

אגב, אני מבין שבכר מאוד מרוצה ממה שהוא רואה, לכן הוא לא מבצע חילוף. ישן בעמידה.

שחקן כך כך לא חכם.

עוד פעם אזולאי? הוא וברוניניו היחידים שיכולים לאיים מרחוק. תביא שחקני התקפה שעושים משהו אז לא תצטרך אותו

מה היה דחוף לרפאלוב להביא שני בלמים זרים לפני שיש פה קשר 6 ושחקני כנף? עכשיו אנחנו תקועים עם ערימת זרים שחלקם הגודל לא מרשים בעליל וגם לא יכולים להביא את מה שכן צריך.

שחקן כך כך לא חכם.

דווקא במחצית הראשונה הזיז את הכדור יפה כמה פעמים ופתח את המשחק של הקבוצה. הוא לא הבעיה שלנו.

• אהבתי
תגובות: Apoc
מה היה דחוף לרפאלוב להביא שני בלמים זרים לפני שיש פה קשר 6 ושחקני כנף? עכשיו אנחנו תקועים עם ערימת זרים שחלקם הגודל לא מרשים בעליל וגם לא יכולים להביא את מה שכן צריך.
כמו שהיה דחוף להביא חלוץ שכבש ארבעה שערים וירד לליגה השלישית באיטליה. כל הרכש שהגיע כולל הצונאמי הזה, הוא רכש של טבריה. שום שחקן עם איזה רזומה. לא מכליל את ברוניניו שהוא שחקן טוב, אבל לא דיא סבע ולא אצילי

צונאמי עוד בסדר,אבל העציץ האנגלי זה לא מובן.
ותעשה כבר חילופים אידיוט

לונגוויק עם הSIGNATURE MOVE שלו של לראות שחקן שמקבל כדור ברחבה במצב מסוכן ולתת לו מייד את כל הספייס שהוא צריך כדי שלא יחטיא

נו אולי עכשיו בכר יתעורר עם חילופים .
לא שזה יעזור, כי מה שצריך להחליף זה שיטה וכנראה גם מאמן

מצטער לונגוויק נראה בלם חלש ברמות
אני לא אוהב את זה שאורי אוזן נתפס עליו אבל הוא בינתיים די מצדיק את זה
העמידה הגנתית שלו זוועתית, נותן קילומטר מרחב לחלוצים ברחבה

חזרה
למעלה