• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא משחק מכבי חיפה בגביע השוקו נגד עירוני ק״ש

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
צחוק בצד רגע, יכול מאוד להיות שאנחנו נתמודד על הירידה העונה ונספוג תבוסות ואולי אפילו משחקים היסטוריים על חשבוננו. זה בכלל לא נשמע מופרך לאור המצב.
תקחו את זה בחשבון, המצב ממש גרוע ברמה שאני מתפלל שתהיה מלחמה רצינית בחודש הקרוב שתבריח מפה לפחות את הזרים הטובים של שאר הקבוצות שהפערים לא יהיו כל כך גדולים.
מקווה שביבי וטראמפ מתכננים ממש ברגעים אלו את הסבב הקרוב.

NOSFERATU ZODD אמר:
Smile אמר:
Shocking4U אמר:
הספק של שחקני הרכש היום:
בלם אחד- גול עליו
בלם שני- גול עליו וקרע לשוער שלנו את הצולבת

נראה כמו מכה יבשה פשוט נכנס בו בכל הכוח

נראה כמו מישהו שגמר את העונה.

יכול להיות שאני טועה כמובן אבל לא נראה לי
רצועות נקרעות שהרגל נעוצה בקרקע ואז האנרגיה עוברת לברך, שהרגל באוויר זה לדעתי פחות סביר
מה שכן כמו שחברי אמר מכה יבשה מ95 קילו שרץ אלייך ב30 קמ״ש עם גולגולות קשיחה זה כואב ברמה משתקת

רטנר עם עוד איבוד מזעזע

הקבוצה הזאת מפורקת

Daniel123 אמר:
צחוק בצד רגע, יכול מאוד להיות שאנחנו נתמודד על הירידה העונה ונספוג תבוסות ואולי אפילו משחקים היסטוריים על חשבוננו. זה בכלל לא נשמע מופרך לאור המצב.
תקחו את זה בחשבון, המצב ממש גרוע ברמה שאני מתפלל שתהיה מלחמה רצינית בחודש הקרוב שתבריח מפה לפחות את הזרים הטובים של שאר הקבוצות שהפערים לא יהיו כל כך גדולים.
מקווה שביבי וטראמפ מתכננים ממש ברגעים אלו את הסבב הקרוב.

גבר גם בלי זרים בכלל לאף קבוצה בליגה חוץ ממך אתה לא מנצח יותר ממשחק אחד רצוף העונה וגם זה בפוקסים פה ושם

להתחיל עונה בלקבל 3-0 במחצית נגד הפועל חיפה וק"ש כל אחת זה כאילו לקחו את כל העשור השחור וריכזו אותו ל90 דקות חחחח

שטייפמן לא יודע מה הוא עושה
מה זה הדבר הזה

טוב מאוד שיענקלה יסבול
אם קריית שמונה רוצים זה נגמר 7-0

חזרה
למעלה