ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
ממה שאני עקבתי זה עוד מלפני, בערך מאזור ההגרלה כבר העדיפו את ראקוב עלינו.dyarok אמר:סתם קוריוז.. ראיתי באתר כלשהו שמדרג תחזית לדירוגים בהגרלה של הבתים בקונפרנס.
אחרי המשחק הראשון בסיבוב השני ושלנו נגד טורפדו, הוציאו אותנו מההגרלה (דרג 2) ושמו את ראקוב (דרג 5) כמועמדת להשתתף בהגרלה.
ראקוב תדיח את טורפדו בלי בעיהKevinDurant אמר:ממה שאני עקבתי זה עוד מלפני, בערך מאזור ההגרלה כבר העדיפו את ראקוב עלינו.dyarok אמר:סתם קוריוז.. ראיתי באתר כלשהו שמדרג תחזית לדירוגים בהגרלה של הבתים בקונפרנס.
אחרי המשחק הראשון בסיבוב השני ושלנו נגד טורפדו, הוציאו אותנו מההגרלה (דרג 2) ושמו את ראקוב (דרג 5) כמועמדת להשתתף בהגרלה.
שמעתי את הסיפורים האלה גם שנה שעברהlemmacantor אמר:לתחושתי עדיף לנו לעוף בחמישי ולנסות בחודש שישאר עד הליגה להיערך מחדש עם מאמן אחר וחיזוק. למרות שחוששני שבכל מקרה אנחנו בדרך להתרסק.
מה שקרה שנה שעברה זה שאחרי ההדחה מול סבאח המועדון עשה בדיוק ההפך. הלך עוד יותר אחורה.lemmacantor אמר:למה מה בכר חידש אחרי סבאח? שוב אני חושד שבכל מקרה העונה אבודה, אבל תיאורטית יש עוד חודש עד הליגה, אפשר לעשות דברים.