• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי חיפה בליגה האיזורית - 2025/26

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

עד איזה שלב תגיע מכבי חיפה?

• סיבוב מוקדמות שני

הצבעות: 4 16.0%
  • סיבוב מוקדמות שלישי

הצבעות: 7 28.0%
  • סיבוב מוקדמות רביעי

הצבעות: 3 12.0%
  • שלב הבתים

הצבעות: 8 32.0%
  • טופ 32

הצבעות: 1 4.0%
  • שמינית גמר

• רבע גמר וצפונה

• סך המצביעים
    25
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
ראקוב עם כל הפציעות והחיסורים שלהם וסגל לא מוכן וכו וכו דופקים באהלן אהלן 3-0 לז'לינה בינתיים.
אני מניח שנעבור את הבלרוסים בקושי רב, אבל ראקוב יהיה סיפור מאוד לא נעים.

הספקתי לראות 20 דקות אחרונות של ראקוב.
אנחנו לא בארוע, לא בקצב, לא בחוסן, בתאום, זה יהיה ממש כואב..

לעבור את ראקוב עם הסגל הנוכחי יהיה משהו קשה אבל לא בלתי אפשרי.
הדבר היותר מטריד הוא שהסיכויים יורדים דרמטית עם המאמן הנוכחי. אם מבחינת סגל ובית חוץ זה 65 35 נניח, אז עם המאמן הזה ממה שראיתי בינתיים זה יהיה בכיוון של 90 10.
הזוי.

כדי לעבור את ראקוב במצב הנוכחי צריך את עלי בכושר שיא, אזולאי במשחק חייו נטול טעויות ואדומים, הסרת חלודה מסיבית של סטיוארט, הבלחה של חלאילי ו(גורה?), לידה מחדש של נהואל בגומלין ושהמאמן יעשה סיאנס ויערבב את כל הקלפים מחדש.
מה שנקרא - איחלתי לחייל בהצלחה.

• אהבתי
תגובות: Apoc
למעוניינים, כעת ראקוב במשחק ליגה ביתי נגד ויסלה פלוק.

2 קבוצות פתחו את הליגה במאזן של ניצחון במחזור הפתיחה.

חבל על הזמן, ראקוב ייתנו לנו 3 בלי להתאמץ, אני גם בכלל לא בטוח שנעלה עם איך שאנחנו נראים

ראקוב מפסידה 2-1 במשחק בו היא שלטה בכדור יותר מהיריבה, אבל לא תרגמה את זה למצבים. מנגד ויסלה עשתה התקפות מעבר איכותיות וידעה לנצל את ההזדמנויות.

מכבי חיפה עד עכשיו לא הרשימה בשום מרכיב של המשחק.

סתם קוריוז.. ראיתי באתר כלשהו שמדרג תחזית לדירוגים בהגרלה של הבתים בקונפרנס.
אחרי המשחק הראשון בסיבוב השני ושלנו נגד טורפדו, הוציאו אותנו מההגרלה (דרג 2) ושמו את ראקוב (דרג 5) כמועמדת להשתתף בהגרלה.

dyarok אמר:
אחרי המשחק הראשון בסיבוב השני ושלנו נגד טורפדו, הוציאו אותנו מההגרלה (דרג 2) ושמו את ראקוב (דרג 5) כמועמדת להשתתף בהגרלה.
ממה שאני עקבתי זה עוד מלפני, בערך מאזור ההגרלה כבר העדיפו את ראקוב עלינו.

KevinDurant אמר:
dyarok אמר:
ממה שאני עקבתי זה עוד מלפני, בערך מאזור ההגרלה כבר העדיפו את ראקוב עלינו.
ראקוב תדיח את טורפדו בלי בעיה

לתחושתי עדיף לנו לעוף בחמישי ולנסות בחודש שישאר עד הליגה להיערך מחדש עם מאמן אחר וחיזוק. למרות שחוששני שבכל מקרה אנחנו בדרך להתרסק.

lemmacantor אמר:
לתחושתי עדיף לנו לעוף בחמישי ולנסות בחודש שישאר עד הליגה להיערך מחדש עם מאמן אחר וחיזוק. למרות שחוששני שבכל מקרה אנחנו בדרך להתרסק.
שמעתי את הסיפורים האלה גם שנה שעברה

"להיערך עם מאמן אחר" זה גדול. אין ספק שהמאמן זה הבעיה במכבי חיפה, לא זה שמהקישור ומעלה יש פה אוסף של שחקנים בינוניים במקרה הטוב.

אם אני מנתק את סבע, יש מצב גדול שמכל הקישור של מכבי חיפה ומעלה שחקן אחד או שתיים פותחים בבית''ר(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) ואני לא מדבר בכלל על ב''ש ועל מכבי ת''א

למה מה בכר חידש אחרי סבאח? שוב אני חושד שבכל מקרה העונה אבודה, אבל תיאורטית יש עוד חודש עד הליגה, אפשר לעשות דברים.

lemmacantor אמר:
למה מה בכר חידש אחרי סבאח? שוב אני חושד שבכל מקרה העונה אבודה, אבל תיאורטית יש עוד חודש עד הליגה, אפשר לעשות דברים.
מה שקרה שנה שעברה זה שאחרי ההדחה מול סבאח המועדון עשה בדיוק ההפך. הלך עוד יותר אחורה.

אתה חושב שמכבי חיפה תודח מאירופה ותייצר פה מהפכה בסגל?

לדעתי הדחה מחר לא תגרור פיטורים של דגו פלורס, אבל כן תקל מאוד לפטר אותו עד מחזור 7 בליגה

גם על רפאלוב יהיה לזה השפעה מקצרת קדנציה

לא מאמין שהכושלים האלה גרמו לי לחשוש ממשחק מול עובדי אטליז מבלרוס.
זה לא שהפכנו להפועל מנטליטי ורואים רק שחורות, פשוט שנה שניה ברציפות הקבוצה לא מוכנה למשחק הזה.
אנחנו כל כך גרועים כקבוצה כרגע, שאם הפורום מרכיב סגל של 18 שחקנים, יש מצב שנוציא תיקו ממכבי חיפה הנוכחית.

לתחושתי המערכת תשמח היום יותר מהדחה, מאשר מעבר שלב. יחסוך לוגיסטיקה במפעל לא כלכלי בהיעדר ביתיות וגם יקדם פיטורי מאמן שאף אחד לא מאמין בו.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה