GKagelmacher
מכונת תארים
חברים שאלה לי אליכם, בGSP עושים רוטציה? זה לא יכול להפסיק נגיד רצף טוב של הקבוצה? אני אומר לעצמי אולי כדאי לעלות עם ההרכב החזק כדי שימשיכו בפורמה הטובה שלהם. אולי רוטציה יכולה לעשות לא טוב להמשכיות. לא?
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
GKagelmacher אמר:חברים שאלה לי אליכם, בGSP עושים רוטציה? זה לא יכול להפסיק נגיד רצף טוב של הקבוצה? אני אומר לעצמי אולי כדאי לעלות עם ההרכב החזק כדי שימשיכו בפורמה הטובה שלהם. אולי רוטציה יכולה לעשות לא טוב להמשכיות. לא?
lemmacantor אמר:אגב על בוקארי שולמו 2 מיליון יורו. הרכש המרכזי שלהם בחלון עד כה.
באותו זמן התחברתי ב11:40 זה עשה בעיה בכניסה אבל איכשהו קפץ לי לאתר כרטיסים ובנס רכשתיRamos אמר:אתה זוכר מתי התחברת?David אמר:היה להם בעיה באתר במזל הצלחתי לרכוש שני כרטיסים לצפוני משפחות
חיכיתי בתור למעלה מחצי שעה עד שקיבלתי דף ריק. האתר לא עלה יותר ואחרי זה הסתבר שהכל כבר סולד אאוט.
Green Alien אמר:לרנקה הקפרסיאית ניצחה הערב 2-1 את פרטיזן בלגרד הסרבית במוקדמות הליגה האירופאית.
כנראה שלא צריך לזלזל בניצחון שלנו על לימסול מצד אחד, ולא צריך להסתנוור מהכוכב האדום מצד שני.
גם לא כדאי לזלזל בגומלין מול לימסול. אם מגיעים לא מוכנים מנטלית בקלות אפשר להסתבך.
lemmacantor אמר:אל ערבי מציל את אולימפיאקוס מהפסד ביתי לסלובן. בישול לולבואנה. הם בטראוומה. אין ספק.
lemmacantor אמר:לדעתי זה לא יתפתח למבצע ארוך גם כי האדם הכי גרוע בניהול מבצעים לא על ההגה עכשיו.

hezildo אמר:lemmacantor אמר:לדעתי זה לא יתפתח למבצע ארוך גם כי האדם הכי גרוע בניהול מבצעים לא על ההגה עכשיו.
והאדם שלא ניהל אף מבצע בחייו עדיף![]()
לגמרי. מישהו צריך לדבר איתם. נקווה שלא יגיע למשהו רציני מדי ברמה שנצטרך להעתיק את הביתיות במשחק נגד הכוכב האדוםSmurk אמר:בא ברע. מקווה שהזרים החדשים לא נבהלים