• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי חיפה בליגת האלופות 2022/23

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
חברים שאלה לי אליכם, בGSP עושים רוטציה? זה לא יכול להפסיק נגיד רצף טוב של הקבוצה? אני אומר לעצמי אולי כדאי לעלות עם ההרכב החזק כדי שימשיכו בפורמה הטובה שלהם. אולי רוטציה יכולה לעשות לא טוב להמשכיות. לא?

GKagelmacher אמר:
חברים שאלה לי אליכם, בGSP עושים רוטציה? זה לא יכול להפסיק נגיד רצף טוב של הקבוצה? אני אומר לעצמי אולי כדאי לעלות עם ההרכב החזק כדי שימשיכו בפורמה הטובה שלהם. אולי רוטציה יכולה לעשות לא טוב להמשכיות. לא?

תהיה רוטציה, אבל לא רחבה. נניח, אצילי במקום דין ופאני במקום נטע. ככה ישדר לשחקנים שזה לא גמור.

מאוד בזהירות
אצילי במקום חזיזה
אולי רוקביצה במקום פיירו
זהו
אמנם 4-0 זה יתרון מבטיח אבל גול מקרי וטעות של שחקן יכולים לגרום להרבה לחץ מיותר. מקסימום אם רואים שיש תוצאה טובה במחצית אפשר לעשות חילופים מוקדמים

חזיזה צריך לרדת לספסל. פאני ואולי גם אצילי צריכים לקבל הרכב כדי לשמור על רמה גבוהה. כל השאר יכול להישאר אותו דבר וששחקנים יקבלו דקות אחרי חילופים מוקדמים.

להחליף שחקני התקפה. רוקא צ'יבוטה אפילו מאור לוי

הגנה אסור לגעת

לא פותח לא עם שרי ולא עם חזיזה בגומלין. שרי מבוגר וצריך לקבל מנוחה איפה שאפשר. חזיזה בסכנת צהובים.
יכולים להכנס במידת הצורך בהמשך.

לרנקה הקפרסיאית ניצחה הערב 2-1 את פרטיזן בלגרד הסרבית במוקדמות הליגה האירופאית.
כנראה שלא צריך לזלזל בניצחון שלנו על לימסול מצד אחד, ולא צריך להסתנוור מהכוכב האדום מצד שני.
גם לא כדאי לזלזל בגומלין מול לימסול. אם מגיעים לא מוכנים מנטלית בקלות אפשר להסתבך.

lemmacantor אמר:
אגב על בוקארי שולמו 2 מיליון יורו. הרכש המרכזי שלהם בחלון עד כה.

זה חתיכת רכש. הוא חיה רעה, מהיר וטכני עם סיומת קטלנית.
אם היה לנו את בוקארי הזה בעונת הקיזוז...

Ramos אמר:
David אמר:
היה להם בעיה באתר במזל הצלחתי לרכוש שני כרטיסים לצפוני משפחות
אתה זוכר מתי התחברת?
חיכיתי בתור למעלה מחצי שעה עד שקיבלתי דף ריק. האתר לא עלה יותר ואחרי זה הסתבר שהכל כבר סולד אאוט.
באותו זמן התחברתי ב11:40 זה עשה בעיה בכניסה אבל איכשהו קפץ לי לאתר כרטיסים ובנס רכשתי

Green Alien אמר:
לרנקה הקפרסיאית ניצחה הערב 2-1 את פרטיזן בלגרד הסרבית במוקדמות הליגה האירופאית.
כנראה שלא צריך לזלזל בניצחון שלנו על לימסול מצד אחד, ולא צריך להסתנוור מהכוכב האדום מצד שני.
גם לא כדאי לזלזל בגומלין מול לימסול. אם מגיעים לא מוכנים מנטלית בקלות אפשר להסתבך.

כשבעניין הזה רק צריך לציין -
כולם זורקים שהכוכב האדום לקחו אליפות שנה שעברה עם 100 נקודות. לפרטיזן היו 98. אומר משהו על איכות היריבות שבליגה הזו

פרטיזן פתחה רע גם בליגה. ניצחון אחד בארבעה משחקים.

אל ערבי מציל את אולימפיאקוס מהפסד ביתי לסלובן. בישול לולבואנה. הם בטראוומה. אין ספק.

lemmacantor אמר:
אל ערבי מציל את אולימפיאקוס מהפסד ביתי לסלובן. בישול לולבואנה. הם בטראוומה. אין ספק.

העיקר כולם פה רשמו שהם יטיילו מול סלובן.

מבצע צבאי עכשיו יכול בקלות להוביל להסלמה ביטחונית שעלולה למנוע מאיתנו לארח את המשחק נגד הכוכב האדום

לדעתי זה לא יתפתח למבצע ארוך גם כי האדם הכי גרוע בניהול מבצעים לא על ההגה עכשיו.

lemmacantor אמר:
לדעתי זה לא יתפתח למבצע ארוך גם כי האדם הכי גרוע בניהול מבצעים לא על ההגה עכשיו.

והאדם שלא ניהל אף מבצע בחייו עדיף סראשבקיר

נקווה שלא יתפתח למשהו רציני גם מסיבות שמעבר לכדורגל כמובן אבל אם אני אסתכל נטו מהפריזמה של מכבי חיפה זה לא יכול לבוא בתזמון גרוע יותר

hezildo אמר:
lemmacantor אמר:

והאדם שלא ניהל אף מבצע בחייו עדיף סראשבקיר

קשה לנהל את המבצעים יותר גרוע מהנאשם.
אף אחד לא נולד כמנוסה בניהול מבצעים. יש צבא, יש יועצים, בסוף חובת ראש הממשלה לספק ביטחון באופן אפקטיבי.

במקרה של ביבי ניסיון הוא חיסרון. האיש היה 15 שנים ראש ממשלה ואתה יודע מה תקבל. לא תודה.

בא ברע. מקווה שהזרים החדשים לא נבהלים

Smurk אמר:
בא ברע. מקווה שהזרים החדשים לא נבהלים
לגמרי. מישהו צריך לדבר איתם. נקווה שלא יגיע למשהו רציני מדי ברמה שנצטרך להעתיק את הביתיות במשחק נגד הכוכב האדום

חזרה
למעלה