• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי חיפה בליגת האלופות 2022/23

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אולימפיאקוס בשנים האחרונות בליגת האלופות:
2021- סיבוב שלישי
2020- בתים
2019- בתים
2018- בתים
2017- סיבוב שלישי
2016- בתים
2015- בתים
2014- שמינית גמר
2013- בתים
2012- בתים
2011- שמינית גמר

אבל כן אם סמי עופר מלא אנחנו ״קל עוברים אותם״. אני בטוח שסתיו נחמני יצעיד אותנו ישר לשלב הבתים.

Shocking4U אמר:
2021- סיבוב שלישי
2020- בתים
2019- בתים
2018- בתים
2017- סיבוב שלישי
2016- בתים
2015- בתים
2014- שמינית גמר
2013- בתים
2012- בתים
2011- שמינית גמר

אבל כן אם סמי עופר מלא אנחנו ״קל עוברים אותם״. אני בטוח שסתיו נחמני יצעיד אותנו ישר לשלב הבתים.

אפילו סמי עופר מלא זה לא בטוח... בדר''כ יש חרם אוהדים בגלל מחירי כרטיסים/מנויים בתקופה הזו loll

זה כי המועדון מתנהג בצורה מטומטמת וזורק את אחד מהיתרונות שהם יכולים לקבל שזה איצטדיון מלא עם קהל במשחקים באירופה. זה שווה נקודות במפעלים כמו בקונפרנס

onn אמר:
Shocking4U אמר:
2021- סיבוב שלישי
2020- בתים
2019- בתים
2018- בתים
2017- סיבוב שלישי
2016- בתים
2015- בתים
2014- שמינית גמר
2013- בתים
2012- בתים
2011- שמינית גמר

אפילו סמי עופר מלא זה לא בטוח... בדר''כ יש חרם אוהדים בגלל מחירי כרטיסים/מנויים בתקופה הזו loll

בלתי אפשרי חרם מנויים כשיש רשימת המתנה של אנשים שימכרו כליה בשביל מנוי

RakMaccabi31 אמר:
חזיזוש אמר:
RakMaccabi31 אמר:
אם נתכונן ונבוא מוכנים וסמי בטירוף 30 אלף איש.. קל עוברים אותם

אבל בקצב הזה אנחנו יותר שאננים מנגד קאירט
אין מנויים, אין מדים, אין מגן שמאלי, שחקנים בקושי חזרו מחופשות
לא מבין מה הולך פה

קל? אם נעבור אותם זו סנסצייה פסיכית. זו קבוצה שב-20 שנה האחרונות רק פעמיים לא הגיעו לשלב הבתים, השווי של הסגל שלהם פי 6 מאיתנו. גם אם נעשה רכש אימתני ביותר זה יהיה מאוד קשה.

זו קבוצה עם מאזן ככ עלוב נגד ישראליות שגם את תל אביב של נימני היא לא עברה

בכללי מאזן של ישראליות נגד יווניות הוא יחסית טוב

בוא נגיד שאם היינו מקבלים קבוצה בסדר גודל של בנפיקה או אפילו איינדהובן הסיכויים שלנו באמת היו אפסיים .

Daniel123 אמר:
בוא נגיד שאם היינו מקבלים קבוצה בסדר גודל של בנפיקה או אפילו איינדהובן הסיכויים שלנו באמת היו אפסיים .

וגם לזה לאיינדהובן לא היה טיול שנה שעברה בבלומפילד.

למרות שיש פעם בין לתת הופעה מכובדת לאשכרה לעבור. אני מאמין במכבי ובהחלט חושב שאם נעשה הכנה נכונה ונתפוס את עצמנו בידיים נעבור אותם

RakMaccabi31 אמר:
Daniel123 אמר:

למרות שיש פעם בין לתת הופעה מכובדת לאשכרה לעבור. אני מאמין במכבי ובהחלט חושב שאם נעשה הכנה נכונה ונתפוס את עצמנו בידיים נעבור אותם

הרבה תלוי ברכש שיגיע
2 מגנים וחלוץ

עוד חודש המשחק והקבוצה שלנו אפילו לא מתאמנת,שלא נדבר על חיזוק שאפילו לא נראה באופק. אני חושב שהכי ריאלי זה הליגה האירופאית צריך להתחיל להחזיר את הנקודות דירוג שלנו שנעלמו בעשור האחרון כל עוד אין לנו מגינים וחלוץ מפחיד זה לא רציני, גם ככה הסגל שלנו כל כך לא מאוזן

RakMaccabi31 אמר:
Daniel123 אמר:

עברתי עכשיו על סגל השחקנים שלהם, הסיכויים אכן דיי אפסיים .
לא כוחות, אבל עם ינון אליהו הכל אפשרי .

אולימפיאקוס- 41 נק' דירוג
7 משחקי אימון עד למשחק נגדינו
על הפרשי התקציב - כבר נכתב..

בהצלחה לירוקים

dyarok אמר:
אולימפיאקוס- 41 נק' דירוג
7 משחקי אימון עד למשחק נגדינו
על הפרשי התקציב - כבר נכתב..

בהצלחה לירוקים

רק לפי הנתון הזה אפשר להבין למה הם כמעט כל שנה בשלב הבתים. שאפו להם,לדעתי לנו יהיה אולי אחד או שניים

הקבוצה שלו ניצחה אותם פעם אחת בליגה וזה המשחק שבו הוא היה מושעה בגלל צהובים

אם אני זוכר נכון משנה שעברה, השלב השלישי מוגרל לפני שמשחקים את השלב השני.
המנצחות בדו קרב הסיבוב השני נפגשות בסיבוב השלישי של הצמפיונס והמפסידות במוקדמות האירופית.

מוקדמות ליגת האלופות עם גרשון בהרכב כבלם שלישי. הולך להיות משעשע

רונן22 אמר:

לפעמים זה מרגיש כאילו אתה ממציא לעצמך מציאות כדי שיהיה מה להגיד

הגרלה קשה אבל אל תהפכו אותם לבלתי עבירים, כל עוד המשחקים בשלב כזה מוקדם של העונה הכל אפשרי, רק שבכר יכין את הקבוצה כמו שצריך

חזיזוש אמר:
רונן22 אמר:

לפעמים זה מרגיש כאילו אתה ממציא לעצמך מציאות כדי שיהיה מה להגיד
זה דווקא לא מופרך בכלל. זה קרה כמעט כל עונה בשנים האחרונות ששיחקנו עם גרשון ב3 בלמים באירופה גם אצל בלבול וגם אצל בכר.

ראיתי היום את התקציר של ה3-0 מאז, איזה מדהים היה יעקובו, באמת שני שערים אחרונים בטכניקה כזאת גבוהה שזה מטורף. מהיר, חזק, טכני. איפה הוא ואיפה הסחורה שיש היום. באמת זה אחד ליובל שנוחת פה חלוץ כזה.

חזרה
למעלה