lemmacantor
פסל מחוץ לאיצטדיון
הוא נפנף אותם עם היו יו כאילו זה שחקני ליגת העל. זוכר שראיתי את המשחק פעור פה. היה ברור לגמרי שהוא הולך לעשות קריירה גדולה.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
benrey אמר:ראיתי היום את התקציר של ה3-0 מאז, איזה מדהים היה יעקובו, באמת שני שערים אחרונים בטכניקה כזאת גבוהה שזה מטורף. מהיר, חזק, טכני. איפה הוא ואיפה הסחורה שיש היום. באמת זה אחד ליובל שנוחת פה חלוץ כזה.
זה שזה לא מופרך זה משהו אחרShocking4U אמר:זה דווקא לא מופרך בכלל. זה קרה כמעט כל עונה בשנים האחרונות ששיחקנו עם גרשון ב3 בלמים באירופה גם אצל בלבול וגם אצל בכר.חזיזוש אמר:רונן22 אמר:מוקדמות ליגת האלופות עם גרשון בהרכב כבלם שלישי. הולך להיות משעשע
לפעמים זה מרגיש כאילו אתה ממציא לעצמך מציאות כדי שיהיה מה להגיד
dyarok אמר:לוח המשחקים של אולימפיאקוס עד המשחק נגדינו
24.6- ריד
25.6 - פורטונה דיסלדורף
27.6 - קרקוביה
29.6 - סלביה פראג
1.7 - ארמיניה בילפילד
2.7 - זלצבורג
9.7 - אלקמאר
ברור שבחלק מהמשחקים יעלו הרכבים אלטרנטיביים, לזה נועדו משחקי אימון.
אבל ככה מכינים קבוצה לצ'מפיונס.
אח"כ לקראת המשחק השרלטנים אצלינו יברברו משהו כמו "במפגש כפול תמיד יש סיכוי".
רמאים.
קיבלו עוד שבועיים להכנה עם ההקפצה לסיבוב שני ולא עשו עם זה כלום.
מגן ימני וחלוץ עדיין לא החתימו...
lemmacantor אמר:נו גם לנו יש מחנה אימון. מאמין שיהיו יריבות לא רעות. יותר מטריד אותי עניין הכושר הגופני.
נוריץ זה היה סגל ב - במקביל אלינו היה משחק לסגל א שלהם.lemmacantor אמר:בשנתיים האחרונות היה לו"ז צפוף ומחנה אימון קצר ולא היה זמן ליותר מדי משחקי אימון. ב - 2019 אצל בלבול כבר לא זוכר מה היה. נדמה לי שיחקנו נגד נוריץ'. לפני כן היו לנו את הנוכלים ההולנדים. אני זוכר גם מחנות אימון עם יריבות טובות מאוסטריה ורוסיה.
לא חושב שנשחק נגד חובבים.
greenguy אמר:עוד חודש המשחק והקבוצה שלנו אפילו לא מתאמנת,שלא נדבר על חיזוק שאפילו לא נראה באופק.
lemmacantor אמר:העונה גם יש יותר זמן. חייבים לשפר את הכושר הגופני. אבל שוב בכר לא שינה את צוות מאמני הכושר החובבנים.
benrey אמר:אני לא מבין איך אלוף האלופים שלושה ימים לפני אולימפייקוס, ועוד כשאנחנו בתחילת העונה, ולוקח לגוף יותר זמן להשתקם אחרי משחק.