ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
lemmacantor אמר:hezildo אמר:lemmacantor אמר:לדעתי זה לא יתפתח למבצע ארוך גם כי האדם הכי גרוע בניהול מבצעים לא על ההגה עכשיו.
והאדם שלא ניהל אף מבצע בחייו עדיף![]()
קשה לנהל את המבצעים יותר גרוע מהנאשם.
אף אחד לא נולד כמנוסה בניהול מבצעים. יש צבא, יש יועצים, בסוף חובת ראש הממשלה לספק ביטחון באופן אפקטיבי.
במקרה של ביבי ניסיון הוא חיסרון. האיש היה 15 שנים ראש ממשלה ואתה יודע מה תקבל. לא תודה.
hezildo אמר:lemmacantor אמר:hezildo אמר:והאדם שלא ניהל אף מבצע בחייו עדיף![]()
קשה לנהל את המבצעים יותר גרוע מהנאשם.
אף אחד לא נולד כמנוסה בניהול מבצעים. יש צבא, יש יועצים, בסוף חובת ראש הממשלה לספק ביטחון באופן אפקטיבי.
במקרה של ביבי ניסיון הוא חיסרון. האיש היה 15 שנים ראש ממשלה ואתה יודע מה תקבל. לא תודה.
תמיד אמרו על ביבי שיתחיל מבצע בתקופת בחירות כדי לצבור פופולאריות. בפועל ביבי היה זהיר מאוד (גם לדעתי יותר מדי), אבל היה לו מספיק
ידע צבאי וניסיון כדי לדעת מה לעשות.
לפיד עכשיו לוקח אותנו למבצע שיכול בקלות להתדרדר למלחמה, כדי לצבור פופולאריות ולהראות שיש לו יותר גדול,
וזה עוד אחרי שהדרום היה במצור כמעט שבוע.
אני לא סומך על השיקולים שהובילו לפתיחה במבצע הזה ועוד יותר לא סומך על הטמבל החליפי, בוגר "סיירת עיתון במחנה" שהוא יודע
איך לנהל מבצע כזה ולעצור אותו בזמן. (וגם על גנץ אני ממש לא סומך).
אני רק מקווה שכוכבי יודע מה הוא עושה.
lemmacantor אמר:hezildo אמר:lemmacantor אמר:קשה לנהל את המבצעים יותר גרוע מהנאשם.
תמיד אמרו על ביבי שיתחיל מבצע בתקופת בחירות כדי לצבור פופולאריות. בפועל ביבי היה זהיר מאוד (גם לדעתי יותר מדי), אבל היה לו מספיק
לפיד עכשיו לוקח אותנו למבצע שיכול בקלות להתדרדר למלחמה, כדי לצבור פופולאריות ולהראות שיש לו יותר גדול,
אני לא סומך על השיקולים שהובילו לפתיחה במבצע הזה ועוד יותר לא סומך על הטמבל החליפי, בוגר "סיירת עיתון במחנה" שהוא יודע
המבצע עכשיו חל על איום אובייקטיבי של פיגועי נ"ט על תושבי הדרום וגם החל בצורה יזומה עם מכת פתיחה. בשנה שעברה ביבי במידה רבה יצר את המשבר ונכנס למבצע בלי מטרות שלא פגע בחמאס בשום דבר. אני הראשון בעד מלחמה, אם יש לה מטרה אמיתית ואובייקטיבית.
hezildo אמר:lemmacantor אמר:hezildo אמר:תמיד אמרו על ביבי שיתחיל מבצע בתקופת בחירות כדי לצבור פופולאריות. בפועל ביבי היה זהיר מאוד (גם לדעתי יותר מדי), אבל היה לו מספיק
המבצע עכשיו חל על איום אובייקטיבי של פיגועי נ"ט על תושבי הדרום וגם החל בצורה יזומה עם מכת פתיחה. בשנה שעברה ביבי במידה רבה יצר את המשבר ונכנס למבצע בלי מטרות שלא פגע בחמאס בשום דבר. אני הראשון בעד מלחמה, אם יש לה מטרה אמיתית ואובייקטיבית.
גם במבצעים "עמוד ענן" ו-"חגורה שחורה" צה"ל תקף ראשון בצורה יזומה. אבל זה פחות חשוב, מה שחשוב זה איך מתנהלת הלחימה ואיך נגמר המבצע.
מה שבטוח, אם ביבי היה מתחיל מבצע כזה בתקופת בחירות אתה היית הראשון לבקר אותו.
Smurk אמר:לפני החיסול של ג'עברי היו אזעקות באשדוד ואשקלון פלוס 5 חיילים נפצעו על הגבול.
זאת בדיוק הבעיה המסורתית אצלינו.hezildo אמר:בכל מקרה פחות חשוב איך זה מתחיל, חשוב איך זה נגמר. אני סומך על כוכבי הרבה יותר מאשר על גנץ ולפיד.
Judokan אמר:אולי אפשר להעביר את כל הדיון הזה לג'ונגל ולחזור לדבר פה על כדורגל במקום פוליטיקה?