• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי חיפה בליגת האלופות 2022/23

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
פליי אוף מוקדמות האלופות גם לא אמור להיות טיול. לראשונה מאז 2009 יש לנו כלים לעשות צ'מפיונס. לא אומר שנעשה, אבל יש על מי לבנות.

ד.ב.ד
"רוטציה רחבה.. כלים טובים: X,Y... מאור לוי...."
סראשבקיר סלול

לא תהיה רוטציה רחבה כל כך.
בכר רוצה את השחקנים בכוננות שיא לפני בלגרד, אני לא רואה סרט שבו הוא משדר זלזול ומעלה 6-7 מחליפים.

לכל היותר נראה 3 שינויים לעומת ההרכב מהמשחקים האחרונים (מהמר על אבו פאני, אצילי וניקיטה, שעל שני הראשונים קשה לומר שזו רוטציה אלא שחקן הרכב חוזר)

אין פה עניין של זלזול. הייתי נותן דק' משמעותיות לניקיטה, פאני, אצילי, צ'יבוטה, ארד, סאן ואולי אפילו פותח עם מאור לוי.

לא צריך להסתכן בפציעות או להעמיס בשלב מוקדם מדי על שחקנים בכירים.

סתם זורק מהראש אבל משהו כמו:
ג'וש
סאן - גולדברג - ארד - סונדגרן
נטע - פאני - לוי
צ'יבוטה - ניקי - אצילי

מקסימום אני משלב את שרי ופיירו סביבות דקה 60-70 .

אם לא יקרה משהו חריג, הרי שהכוכב האדום בלגרד תהיה הקבוצה השביעית ברציפות במוקדמות האלופות שמכבי חיפה תארח במשחק הראשון בהתמודדות. הפעם האחרונה שמכבי חיפה התארחה במשחק הראשון במסגרת הזו, הייתה אצל זלצבורג ב - 2009.

KevinDurant אמר:
אין פה עניין של זלזול. הייתי נותן דק' משמעותיות לניקיטה, פאני, אצילי, צ'יבוטה, ארד, סאן ואולי אפילו פותח עם מאור לוי.

לא צריך להסתכן בפציעות או להעמיס בשלב מוקדם מדי על שחקנים בכירים.

סתם זורק מהראש אבל משהו כמו:
ג'וש
סאן - גולדברג - ארד - סונדגרן
נטע - פאני - לוי
צ'יבוטה - ניקי - אצילי

מקסימום אני משלב את שרי ופיירו סביבות דקה 60-70 .

לא רואה סרט שבכר יפתח עם מאור לוי באירופה. יש גבול...
לגבי כל שאר ההרכב, בהחלט מקבל.

lemmacantor אמר:
אם לא יקרה משהו חריג, הרי שהכוכב האדום בלגרד תהיה הקבוצה השביעית ברציפות במוקדמות האלופות שמכבי חיפה תארח במשחק הראשון בהתמודדות. הפעם האחרונה שמכבי חיפה התארחה במשחק הראשון במסגרת הזו, הייתה אצל זלצבורג ב - 2009.

כמה סיבובים עברנו מתוך אותם משחקים? ידוע לך במקרה?

ברק.י אמר:
lemmacantor אמר:

בדרך ל 4 מ 6. בוראץ, מאריבור, אולימפיאקוס וכעת קרובים להדיח את אפולון.
הודחנו לגנק וקאיירט. הכוכב כאמור זה השביעי.

lemmacantor אמר:
ברק.י אמר:
lemmacantor אמר:

סטטיסטיקה יפה בהתחשב בזה שההדחה מול גנט הייתה בפנדלים.

אפילו בהגרלה באירופית קיבלנו משחק ראשון בבית. אנחנו נאחס בקטע אחר

ברק.י אמר:
lemmacantor אמר:
ברק.י אמר:

סטטיסטיקה יפה בהתחשב בזה שההדחה מול גנט הייתה בפנדלים.

יש דיווח בסרביה שבעקבות המצב הביטחוני בישראל בכוכב האדום יבקשו שלא להגיע לישראל ושהמשחק אולי יתקיים בקפריסין. עם או בלי קשר יזהר קישון הסקאוט של המועדון כתב בטוויטר: ״ כשמנסים להביא לפה משחקי ידידות מיותרים, לקבוצות שאין להן שום רצון וצורך להגיע לפה - הן הראשונות שמבטלות הגעה כאשר קצת מפחיד.

‏אבל הן גם פותחות את הדלת לאחרות.״

נכון אבל אם המצב ימשיך כמו שהוא כרגע אז חד משמעית המשחק לא ישוחק פה. לדעתי יש עד סופ״ש/ראשון הבא פחות או יותר שהדברים ירגעו לפני שאופא יתערבו והמשחק לא ישוחק בסמי עופר. במידה ולא יהיה לנו גם את הביתיות במשחק הראשון אני חושב שהסיכויים שלנו להפעיל הופכים לקלושים מאוד

אני לא מאמין שהמבצע ימשך כלכך הרבה זמן, אבל אולי אפשר להחליף ביתיות עם הכוכב האדום, עד משחק הגומלין המבצע יגמר.

hezildo אמר:
אני לא מאמין שהמבצע ימשך כלכך הרבה זמן, אבל אולי אפשר להחליף ביתיות עם הכוכב האדום, עד משחק הגומלין המבצע יגמר.
אין שום סיכוי שהם יסכימו לזה או שאופא תדרוש את זה מהם. יגידו לך ללכת לחפש

אני לא הייתי עושה רוטציה כזאת גדולה בהרכב
ניצחון יתן גם עוד נק' דירוג
מספיק גול אחד מקרי ואיזו טעות. כבר בפיגור 2-0 ואז מפלס הלחץ והחרדה עולה

הם גם לא קבוצה כזו נחותה כמו שגרמנו להם להיראות. אם נזלזל הם ינצחו. גם זה לא יכריע את זהות העולה לשלב הבא, אנחנו נפסיד נקודות דירוג.

חזרה
למעלה