lemmacantor
פסל מחוץ לאיצטדיון
פליי אוף מוקדמות האלופות גם לא אמור להיות טיול. לראשונה מאז 2009 יש לנו כלים לעשות צ'מפיונס. לא אומר שנעשה, אבל יש על מי לבנות.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
KevinDurant אמר:אין פה עניין של זלזול. הייתי נותן דק' משמעותיות לניקיטה, פאני, אצילי, צ'יבוטה, ארד, סאן ואולי אפילו פותח עם מאור לוי.
לא צריך להסתכן בפציעות או להעמיס בשלב מוקדם מדי על שחקנים בכירים.
סתם זורק מהראש אבל משהו כמו:
ג'וש
סאן - גולדברג - ארד - סונדגרן
נטע - פאני - לוי
צ'יבוטה - ניקי - אצילי
מקסימום אני משלב את שרי ופיירו סביבות דקה 60-70 .
lemmacantor אמר:אם לא יקרה משהו חריג, הרי שהכוכב האדום בלגרד תהיה הקבוצה השביעית ברציפות במוקדמות האלופות שמכבי חיפה תארח במשחק הראשון בהתמודדות. הפעם האחרונה שמכבי חיפה התארחה במשחק הראשון במסגרת הזו, הייתה אצל זלצבורג ב - 2009.
ברק.י אמר:lemmacantor אמר:אם לא יקרה משהו חריג, הרי שהכוכב האדום בלגרד תהיה הקבוצה השביעית ברציפות במוקדמות האלופות שמכבי חיפה תארח במשחק הראשון בהתמודדות. הפעם האחרונה שמכבי חיפה התארחה במשחק הראשון במסגרת הזו, הייתה אצל זלצבורג ב - 2009.
כמה סיבובים עברנו מתוך אותם משחקים? ידוע לך במקרה?
lemmacantor אמר:ברק.י אמר:lemmacantor אמר:אם לא יקרה משהו חריג, הרי שהכוכב האדום בלגרד תהיה הקבוצה השביעית ברציפות במוקדמות האלופות שמכבי חיפה תארח במשחק הראשון בהתמודדות. הפעם האחרונה שמכבי חיפה התארחה במשחק הראשון במסגרת הזו, הייתה אצל זלצבורג ב - 2009.
סטטיסטיקה יפה בהתחשב בזה שההדחה מול גנט הייתה בפנדלים.
כמה סיבובים עברנו מתוך אותם משחקים? ידוע לך במקרה?
בדרך ל 4 מ 6. בוראץ, מאריבור, אולימפיאקוס וכעת קרובים להדיח את אפולון.
הודחנו לגנק וקאיירט. הכוכב כאמור זה השביעי.
ברק.י אמר:lemmacantor אמר:ברק.י אמר:כמה סיבובים עברנו מתוך אותם משחקים? ידוע לך במקרה?
בדרך ל 4 מ 6. בוראץ, מאריבור, אולימפיאקוס וכעת קרובים להדיח את אפולון.
הודחנו לגנק וקאיירט. הכוכב כאמור זה השביעי.
אין שום סיכוי שהם יסכימו לזה או שאופא תדרוש את זה מהם. יגידו לך ללכת לחפשhezildo אמר:אני לא מאמין שהמבצע ימשך כלכך הרבה זמן, אבל אולי אפשר להחליף ביתיות עם הכוכב האדום, עד משחק הגומלין המבצע יגמר.