• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי חיפה בליגת האלופות 2022/23

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
adoram אמר:
זה לא כזה נדיר, גם הכוכב באו לפה אחרי שעשו אימון מסכם בסרביה.

הכוכב גם עשו בבלגרד חימום מחוץ לאיצטדיון, כזה דבר אני לא זוכר שראיתי וגם לא יכול למצוא סיבה הגיונית לזה

https://twitter.com/shnaiderman_/status/1569345108381925377?s=46&t=ZfJZPXCi1ThJS5TkFlS6Cw

לא מספיק שאוהדת מכבי תל אביב מקבלת כרטיס למשחק שלנו היא גם מתלוננת שלא נותנים לה לבוא עם חולצה של פסז

אין דברים כאלה

איך היא השיגה כרטיס?
חשבתי שהמועדון נתן קדימות למנויים שלנו.

hezildo אמר:
איך היא השיגה כרטיס?
חשבתי שהמועדון נתן קדימות למנויים שלנו.
המועדון גם דואג לקמבן כל מיני מקורבים שמחלקים כרטיסים לאנשים כמוה

מי זאת ולמה היא קיבלה כרטיסים
בכלל לא הבנתי מי המקורבים שמקבלים כרטיסים ולמה??

גם איזה מכר שהיה לי מהבצפר. פתאום מבקש טרמפ למשחק.
רשמתי לו ת"א לא באירופה אז באת למכבי
כנראה מחקו לו את הפוסט וזרקו אותו מהקבוצה
אז הוא שלח לי בפרטי "יפה אחי, כל הכבוד"
רשמתי לו "לא אחי.. תגיד כל הכבוד לפאבקוב"

לדעתי צריך להחשיך את הפורום לאיזה שלושה ימים אחרי שריקת הפתיחה של המשחק מחר
לתת לדברים קצת להרגע

מבחינתי אם בכר לא פותח עם אצילי זה טעות קשה בman management. זה לא שאם תפתח עם דין דוד אז יש לך באמת סיכוי אמיתי לנצח את המשחק אז תן כבר לאצילי לפתוח במשחק שברור שמאוד חשוב לו ותרוויח אותו גם לשאר הקמפיין וגם לאירופה. זה לא כמו הכוכב האדום שאמרת חייבים צורה טקטית מסויימת ואיתה ננצח. פה פערי הרמות די ברורים ולכן אין שום הבדל אם אצילי משחק או דין דוד חוץ מזה שחשוב הרבה יותר שאצילי יקבל ביטחון ואת ההרגשה שמאמינים בו

למה אין עדיין נושא אולי למשחק הכי נוצץ ומעניין שהיה למכבי חיפה מאז שנוסדה ?
בנוגע לאצילי - אם בכר לא פותח איתו מחר צפו לבלאגן .
זו תהיה וואחד סטירה בלי קשר ליכולת המקצועית שהוא מציג, בעיקר בגלל העובדה שמאז ההגרלה בוא רק חולם ומפנטז על המשחק הזה ולשחק עם מסי האליל שלו על אותו מגרש .
רוצה להאמין שלבכר יש רגש בכל הקשור לנושא הזה והוא יפתח איתו .
אני אישית את דין דוד כבר לא יכול לראות .

אם לא מספיק המוטיבציה של מסי לעבור את רונלדו בכמות קבוצות שכבש נגדן באלופות
הציונים שניימאר ומסי קיבלו בפיפא אולי יתנו עוד איזה בוסט לרצון לקרקס. שאלוהים יהיה איתנו

לא אוהב את הלחץ הזה על בכר
אם הוא הולך עם דין דויד אני מרים גבה ובו זמנית מגבה אותו במאה אחוז על הלחץ של דין דויד ההצטרפות לרחבה והירידה להגנה

לא הגיוני שבכר לא יעשה מה שהוא רוצה בכל משחק שהוא מאמן כאן

בכל מקרה דעתי שרי צריך להיות זה שיהיה האס מהספסל, ואני לא נהנה לראות משחק בו אצילי-חזיזה-שרי משחקים ביחד. לדעתי זה יותר מדי שחקנים שאוהבים כדור לרגל בשליש ההתקפי. זה לא כמו בפאריז שהם השלישיה הקדמית. פה הם מדרגה אחת מתחת

RakMaccabi31 אמר:
לא אוהב את הלחץ הזה על בכר
אם הוא הולך עם דין דויד אני מרים גבה ובו זמנית מגבה אותו במאה אחוז על הלחץ של דין דויד ההצטרפות לרחבה והירידה להגנה

לא הגיוני שבכר לא יעשה מה שהוא רוצה בכל משחק שהוא מאמן כאן

בכל מקרה דעתי שרי צריך להיות זה שיהיה האס מהספסל, ואני לא נהנה לראות משחק בו אצילי-חזיזה-שרי משחקים ביחד. לדעתי זה יותר מדי שחקנים שאוהבים כדור לרגל בשליש ההתקפי. זה לא כמו בפאריז שהם השלישיה הקדמית. פה הם מדרגה אחת מתחת

שרי על הספסל?

חזיזוש אמר:
אם לא מספיק המוטיבציה של מסי לעבור את רונלדו בכמות קבוצות שכבש נגדן באלופות
הציונים שניימאר ומסי קיבלו בפיפא אולי יתנו עוד איזה בוסט לרצון לקרקס. שאלוהים יהיה איתנו
הם הורידו את הציונים של כולם באופן גורף כדי לייצר כרטיסים מיוחדים יותר טובים בultimate team

יובנטוס יבואו מולנו כמו חיה פצועה
הזוי לרשום את זה
הם חייבים לנצח אותנו פעמיים, איבוד נקודות והם בחוץ

חזרה
למעלה