RakMaccabi31
אלוף המדינה
לדעתי לא יפטרו אותו. הוא מקבל מליונים וטוכל או פוץ' ידרשו מיליונים
שיובה לא רוצה לתת
שיובה לא רוצה לתת
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:מה שבטוח שעכשיו הנרטיב בתקשורת הישראלית יהיה שפחות מ6מ6 מיובה ובכר כישלון
בעתיד אם תרצה אני מוכן לקנות עבורך (יש לי מנוי וגרין)Greenfromluxembourg אמר:אני קונה ליציעים של יובה.
לצערי מכבי לא נותנים לכאלה בלי מנוי או גרין לקנות כרטיס בשום צורה. אני גר בחו׳ל אז לא מחזיק באף אחד מאלה. העיקר לראות את המשחק.
Shocking4U אמר:בעתיד אם תרצה אני מוכן לקנות עבורך (יש לי מנוי וגרין)Greenfromluxembourg אמר:אני קונה ליציעים של יובה.
לצערי מכבי לא נותנים לכאלה בלי מנוי או גרין לקנות כרטיס בשום צורה. אני גר בחו׳ל אז לא מחזיק באף אחד מאלה. העיקר לראות את המשחק.
בכיף. שלח לי הודעה בפרטי לקראת המכירה למשחק בפריז ונסגור את זה. אני לצערי לא טס השנה למשחקי חוץ אז יכול לקנות לך.Greenfromluxembourg אמר:Shocking4U אמר:בעתיד אם תרצה אני מוכן לקנות עבורך (יש לי מנוי וגרין)Greenfromluxembourg אמר:אני קונה ליציעים של יובה.
תודה!
מעריך את זה!
אני תכלס ארצה גם לפריז בחוץ אם אתה לא נוסע, מניח שהכרטיסים לזה יחטפו מהר…
למשחק נגד יובה אני נוסע עם 2 אוהדי יובה (אבא של אישתי וחבר שלו) אז פחות קריטי![]()
Shocking4U אמר:בכיף. שלח לי הודעה בפרטי לקראת המכירה למשחק בפריז ונסגור את זה. אני לצערי לא טס השנה למשחקי חוץ אז יכול לקנות לך.Greenfromluxembourg אמר:Shocking4U אמר:בעתיד אם תרצה אני מוכן לקנות עבורך (יש לי מנוי וגרין)
תודה!
מעריך את זה!
למשחק נגד יובה אני נוסע עם 2 אוהדי יובה (אבא של אישתי וחבר שלו) אז פחות קריטי![]()
Greenfromluxembourg אמר:Shocking4U אמר:בכיף. שלח לי הודעה בפרטי לקראת המכירה למשחק בפריז ונסגור את זה. אני לצערי לא טס השנה למשחקי חוץ אז יכול לקנות לך.Greenfromluxembourg אמר:תודה!
מעריך את זה!
מעולה! המון תודה!
בן אדם אחד יכול לקנות 2 כרטיסים? אתה יודע אולי?
שים לב שהמועדון הוציא הודעה שיובה מתכוונים לדרוש הצגת דרכון איטלקי כדי להיכנסGreenfromluxembourg אמר:יאללה קניתי כרטיסים לטורינו.
תפסתי 2 כרטיסים למושבי פרמיום קלאב ב120 יורו כרטיס. נראה לי כל האיטלקים מוכרים את הכרטיסים שלהם חח
Shocking4U אמר:שים לב שהמועדון הוציא הודעה שיובה מתכוונים לדרוש הצגת דרכון איטלקי כדי להיכנסGreenfromluxembourg אמר:יאללה קניתי כרטיסים לטורינו.
תפסתי 2 כרטיסים למושבי פרמיום קלאב ב120 יורו כרטיס. נראה לי כל האיטלקים מוכרים את הכרטיסים שלהם חח