• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי חיפה במחנה אימונים 2022-2023 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Jerry אמר:
ירוק זה אני אמר:
אני באמת תופס מבכר איש מקצוע טוב.
לא מבין איך זה לא מפריע לו שהקשר האחורי שלו לא מעורב ב-90% מהמשחק.
עד עכשיו נטע טוב מאוד, הוא מעורב במהלכים שהכדור לא מעורב בהם, בין היתר ארגון הלחץ. ההגנה מדאיגה ויש הרבה חורים, עד עכשיו ויטסה לא ניצלו

מה זה מעורב בארגון הלחץ?
הוא שחקן לא מאמן, הוא צריך להיות חלק מהמשחק.

הבנאדם בקושי נוגע בכדור.

ירוק זה אני אמר:
Jerry אמר:
ירוק זה אני אמר:
אני באמת תופס מבכר איש מקצוע טוב.
לא מבין איך זה לא מפריע לו שהקשר האחורי שלו לא מעורב ב-90% מהמשחק.
עד עכשיו נטע טוב מאוד, הוא מעורב במהלכים שהכדור לא מעורב בהם, בין היתר ארגון הלחץ. ההגנה מדאיגה ויש הרבה חורים, עד עכשיו ויטסה לא ניצלו

מה זה מעורב בארגון הלחץ?

הבנאדם בקושי נוגע בכדור.
כל הקישור ההתקפי זה שחקנים של כדור לרגל, ויש גם את אבו פאני, נקווה שבהמשך גם סונדגרן וקורנו יקבלו יותר ביטחון להוביל כדור

מרגיש כאילו אנחנו משחקים נגד קבוצה מהליגה ההולנדית השניה.
לא ייאמן שאלה הפערים .

Jerry אמר:
ירוק זה אני אמר:
Jerry אמר:

מה זה מעורב בארגון הלחץ?

הבנאדם בקושי נוגע בכדור.
כל הקישור ההתקפי זה שחקנים של כדור לרגל, ויש גם את אבו פאני, נקווה שבהמשך גם סונדגרן וקורנו יקבלו יותר ביטחון להוביל כדור
הקשר האחורי תמיד צריך לחפש להתפנות כדי להיות אופציה למסירה.
תראה את כמות הפעמים שהבלמים מתמסרים ביניהם בגלל שנטע לא עושה את זה

פלאניץ' יקח כדור וינסה להיות פליימיקר גם אם בוסקטס ומודריץ' יהיו בקישור, ככה האופי שלו, זה התפקיד של בכר לרסן אותו

Daniel123 אמר:
לא ייאמן שאלה הפערים .

זה לכל מי שלא הבין למה דסה לא מקבל הצעות מבאיירן ואינטר, צריכים להבין שהליגה ההולנדית זאת לא באמת ליגה כזאת מרשימה, יש שם קבוצות ברמה נמוכה רק עם מתקנים מעולים

פיירו לא מספיק חד, אולי עדיף לפתוח עם דוד באירופה, סונדגרן מאוד אחראי אבל אני רוצה לראות ממנו יותר פעולות התקפיות האגף הימני שוב מושבת

למה הבמאי רואה לנכון להרוס את חווית הצפיה כל פעם כשמתקרבים לשער

על המרפק הזה של פיירו הוא מקבל צהוב/אדום בליגה שלנו, פה זה עבר אחרי שנייה, מצד אחד ככה צריך לשחק כדורגל מצד שני צריך להיות חכם ולא צודק, מקווה שיעבדו איתו על זה כי הוא משחק הרבה עם הידיים, מזכיר את פלט בקטע הזה

Jerry אמר:
Daniel123 אמר:
לא ייאמן שאלה הפערים .

זה לכל מי שלא הבין למה דסה לא מקבל הצעות מבאיירן ואינטר, צריכים להבין שהליגה ההולנדית זאת לא באמת ליגה כזאת מרשימה, יש שם קבוצות ברמה נמוכה רק עם מתקנים מעולים

מסכים איתך

אתם זוכרים שזה משחק אימון ושהתמודדות מולם במסגרת מפעל אירופאי רשמי תהיה שונה לגמרי, כן?
לא נראה שזה מובן פה.

הם אמנם לא קבוצה עדיפה על מכבי, אבל אי אפשר לזלזל בהם.
הזלזול פה לא ברור.
מקום 6 בליגה ההולנדית, קמפיין יפה בקונפרנס (הגיעו יותר רחוק מאיתנו).
אפשר לפרגן גם למכבי שנראים לא רע ואפילו טוב לפרקים מולם. אולי אנחנו פשוט טובים? למה לזלזל?
מה שכן, ניכרת עייפות על השחקנים.

Apoc אמר:
אתם זוכרים שזה משחק אימון ושהתמודדות מולם במסגרת מפעל אירופאי רשמי תהיה שונה לגמרי, כן?
לא נראה שזה מובן פה.

האינטנסיביות תהיה גדולה יותר ללא ספק.
אבל תכונות של שחקנים לא משתנות עם קהל.

חודש היה לבכר לעבוד עם הקבוצה, ועדיין איכשהו הוא לא הצליח לחשוב על שום רעיון נורמלי לבניית התקפות.
ממשיכים בצורת המשחק האידיוטית שבה גולדברג ופלאניץ' ממזמזים את הכדור שנה (גולדברג), מתמסרים ביניהם ובסוף מעיפים לשומקום (פלאניץ').
אבו פאני ולביא קילומטר מהכדור ולא מסייעים בכלום.

ההתקפות היחידות שלנו זה מתפרצות ואם במקרה פיירו הצליח להוריד איזה כדור.

חזרה
למעלה