Apoc
יו״ר הבורד
Shocking4U אמר:כמה שטויות שמענו על זה שדיא הרזה
נראה שמנמן כמו תמיד
הוא הרזה, בשביל זה הלך מהר לטורקיה לסידורים אישיים בדונרים שם כדי למלא מצברים ושיהיה לו שומן לשרוף במהלך העונה
זה מה שעושה אותו זריז
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:כמה שטויות שמענו על זה שדיא הרזה
נראה שמנמן כמו תמיד
תפסיקו לגמור על שחקני נוער שלא הוכיחו עדיין כלום ברמת בוגרים. ריאן, גוזלן, הירש ועטא ג׳אבר גם היו עתודה לשנים הבאות.Hulk אמר:יש פה אחלה עתודה לשנים הבאות עם ידעו לפתח אותם נכון אפשר תוך עונה שתיים לבנות שלד ישראלי חדש מהצעירים פה.
ממש לא מסכים. נאור עדיף עליו משמעותית. זרגרי מאוד חלש וגם עם אופי חלש.ירוק זה אני אמר:לא שזה כזה קריטי, אבל אם רק אחד מבין זרגרי ונאור צריך להישאר, אני הייתי בוחר בזרגרי.
Shocking4U אמר:לא מסכים. לדעתי נחלשנו משמעותית בכישרון. אנחנו כרגע הרבה יותר קבוצה אפורה ופיזית.ירוק לבן אמר:יש כל כך הרבה כישרון בקבוצה הזאת... זו תהיה אחת השנים הכי כיפיות שלנו בשנים האחרונות לדעתי, גם אם זה לא יסתיים באליפות.
ירוק זה אני אמר:לא שזה כזה קריטי, אבל אם רק אחד מבין זרגרי ונאור צריך להישאר, אני הייתי בוחר בזרגרי.
שיבלי, סוף וחלאיילי זה 3 שחקנים שלא הוכיחו כלום ברמה של כדורגל בוגרים. על אותו תקן גם זנטי זה שחקן מאוד מוכשר שלא נדבר על ערן ביטון. צ׳יבוטה כבר ראינו מה הוא שווה. על השאר מסכים שהם מוכשרים, בוא נראה שדיא נשאר.ירוק לבן אמר:Shocking4U אמר:לא מסכים. לדעתי נחלשנו משמעותית בכישרון. אנחנו כרגע הרבה יותר קבוצה אפורה ופיזית.ירוק לבן אמר:יש כל כך הרבה כישרון בקבוצה הזאת... זו תהיה אחת השנים הכי כיפיות שלנו בשנים האחרונות לדעתי, גם אם זה לא יסתיים באליפות.
אפורה ופיזית? שיבלי, סוף, חלאיילי, רפאלוב, שרי, צ׳יבוטה, חזיזה, דיא אולי גם.
זה אוסף של שחקנים שהם ההפך הגמור מ"אפור ופיזי".
לדעתי זו קבוצה מאוד מלהיבה.
צ'יבוטה וסוף כישרוניים? באיזה עולםירוק לבן אמר:Shocking4U אמר:לא מסכים. לדעתי נחלשנו משמעותית בכישרון. אנחנו כרגע הרבה יותר קבוצה אפורה ופיזית.ירוק לבן אמר:יש כל כך הרבה כישרון בקבוצה הזאת... זו תהיה אחת השנים הכי כיפיות שלנו בשנים האחרונות לדעתי, גם אם זה לא יסתיים באליפות.
אפורה ופיזית? שיבלי, סוף, חלאיילי, רפאלוב, שרי, צ׳יבוטה, חזיזה, דיא אולי גם.
זה אוסף של שחקנים שהם ההפך הגמור מ"אפור ופיזי".
לדעתי זו קבוצה מאוד מלהיבה.
Shocking4U אמר:ממש לא מסכים. נאור עדיף עליו משמעותית. זרגרי מאוד חלש וגם עם אופי חלש.ירוק זה אני אמר:לא שזה כזה קריטי, אבל אם רק אחד מבין זרגרי ונאור צריך להישאר, אני הייתי בוחר בזרגרי.
Shocking4U אמר:נדמה שיותר ממה שהמועדון רוצה עונה פיננסית עם שילוב צעירים, האוהדים אפילו יותר דוחפים לזה. רק אחר כך לא לבכות שלא תחרותיים על אליפות