ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
ב2-0 עוד היה על מה לדבר. ה3 סיים סיפורbenrey אמר:כשהתחיל המשחק הייתי בטוח אנחנו מפרקים אותם, הם פתחו מאוד חלש.
אני עדיין חושב שאפשר לעלות, קבוצה חלשה עם אוהדים מכוערים ש90 דקות שרו אותו שיר עם מילה אחת.
DelPiero אמר:אסור להיות לוזרים
אפשר תמיד לחזור ולהפוך
וחסר להם שהם לא יעשו את זה
לא בחוץ.KevinDurant אמר:אני גם חושב שעם המנטליות הנכונה ומשחק שמתפתח נכון אפשר לעשות את זה.
הם קבוצה נחמדה מאוד בסגנון של מכבי נתניה עם התקפה טובה אבל עם שער מוקדם ומשחק טוב אפשר לעשות את זה.
סירוטה לא ברמה של שון ושל סק שהם אבידות חמורות בהגנה והיו השחקני הגנה הכי טובים שלנו.מייקל בן חמו אמר:לא מבין מה זה סגל חסר וכל הבכי הזה. חסר למה? מכבי תא גם היו עם סגל חסר ולא התבזו. אנחנו עם תוספת של חזיזה, סבע וסירוטה על סגל שרץ הרבה זמן יחד ורובו הביא לנו אליפות רק לפני שנתיים. זה שנקודתית אין את השחקן הבכיר ביותר בעמדה כזאת או אחרת לא מצדיקה תבוסה לסבאח.
אם סונדגרן וקורנו לא נראים טוב, מי מבטיח שסק או אצילי היו נראים טוב אם היו משחקים? דין דוד היה טוב? פיירו איימת אירופה היה טוב?
אין שום שחקן שהיה משנה את התמונה. הסגל מפוצץ כבר עכשיו. הכל שטויות. גם לא עניין של "מערך" כזה או אחר ולמה סבע לא פתח. זה שטויות. סבע עלה מהספסל והוא אמור להיות טוב בזה.
כששחקנים לא באים לשחק אז הם לא באים לשחק ומעבר לזה זה עניין של מזל ומומנטום. זה כדורגל. זה כמו להתעצבן על חיריון של יונה. אין שליטה על זה ואיפה שזה נוחת זה מקרי לגמרי