• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי חיפה בשמינית גמר הקונפרנס ליג 2023/24

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
מה שמצחיק שמבחינת דירוג עדיף לנו ללכת לקונפרנס ליג ולנצח משחקים

KevinDurant אמר:
מה שמצחיק שמבחינת דירוג עדיף לנו ללכת לקונפרנס ליג ולנצח משחקים

גם מבחינה תקציבית זה מכסה לנו את ההוצאות השנתיות כמו שראינו פה בדפים הקודמים. תכלס זה המפעל ברמה שלנו וגם אפשר להתקדם שם מעבר לבתים.
מישהו יודע באיזה דרג אנחנו צפויים להיות מדורגים אם נעפיל לקונפרנס ולאירופית? ובאיזה דרג היינו בקונפרנס לפני שנתיים? ד' לא?

אם היינו מועדון שמראה איזשהי יציבות ודרך הייתי אומר שאין לי בעיה לשחק במפעל נמוך יותר כמו הקונפרנס כדי לצבור דירוג וכסף. זה ישתלם בעתיד.

אבל כמו שהקיץ האחרון הוכיח לנו (וסלחו לי, אני יודע שאנחנו עוד לא בסופו), הכל פה בגדר המקרי ולמרות הבעלים הנוכחים. אז לפחות תנו לנו עוד רגעים מדהימים שנזכור לכל החיים כמו המשחק נגד יובה.

מנויי זהב יקרים 💎
שבוע טוב !

אני מצרפת לכם פרטים ראשוניים לחבילה למשחק במסגרת הסיבוב הראשון של ליגת האלופות ב *מלטה* נגד חאמרון ✨
שימו 🤍 שיש כ-50 מקומות בלבד!

החבילה תכלול -
✈️ *טיסה הלוך וחזור* עם מטוס הקבוצה
(ככל הנראה הלוך ב-09/07 בשעה 20:00 וחזור אחרי המשחק ב-11/07 בלילה או 12/07 לפנות בוקר)
🏃🏻 *סיור*
👂🏼*הרצאה*
🚎 *הסעות*
⚽ *כרטיס למשחק*

יום מקסים 💚
מיטל

הם כאלה מנותקים שבא לבכות, איבדו כיוון ושכחו מי האוהדים ומאיפה הם באו

The real Tsepo אמר:
מנויי זהב יקרים 💎
שבוע טוב !

אני מצרפת לכם פרטים ראשוניים לחבילה למשחק במסגרת הסיבוב הראשון של ליגת האלופות ב *מלטה* נגד חאמרון ✨

החבילה תכלול -
(ככל הנראה הלוך ב-09/07 בשעה 20:00 וחזור אחרי המשחק ב-11/07 בלילה או 12/07 לפנות בוקר)
🏃🏻 *סיור*
👂🏼*הרצאה*
🚎 *הסעות*
⚽ *כרטיס למשחק*

יום מקסים 💚
מיטל

תסביר לי את הבעיה, באמת מתקשה להבין.
המועדון מוציא מטוס למלטה. אז הוא מציע ל-50 איש להצטרף אליו.
95% מהאוהדים יעדיפו להרכיב בעצמם את חבילת הטיסה בכדי שהיא תהיה זולה יותר.
מנויי זהב לרוב אנשים עם כיס עמוק יותר. בסבירות גבוהה יוכלו לשלם, וירצו לעשות זאת.
במידה ולא תהיה היענות, ינסו להציע את זה לקהל הרחב. סה"כ מדובר על 50 מקומות שפנויים במטוס.

רק מכבי אמר:
The real Tsepo אמר:
מנויי זהב יקרים 💎
שבוע טוב !

החבילה תכלול -
🏃🏻 *סיור*
👂🏼*הרצאה*
🚎 *הסעות*
⚽ *כרטיס למשחק*

יום מקסים 💚
מיטל

מנויי זהב לרוב אנשים עם כיס עמוק יותר. בסבירות גבוהה יוכלו לשלם, וירצו לעשות זאת.
במידה ולא תהיה היענות, ינסו להציע את זה לקהל הרחב. סה"כ מדובר על 50 מקומות שפנויים במטוס.

חחחחחח אתה רציני? ממש אלטרואיסטית. לא ראיתי שהם דאגו לכיס של האוהדים שהם הציעו כרטיסים שנה שעברה בהתחלה רק דרך חבילות מופקעות.
למה לא משחררים את זה לכל הקהל הרחב ונותנים לכל אחד להחליט? למה חצי מהכרטיסים שאנחנו מקבלים הם בקדימות לעשירים?

The real Tsepo אמר:
רק מכבי אמר:
The real Tsepo אמר:
מנויי זהב יקרים 💎
שבוע טוב !

החבילה תכלול -
🏃🏻 *סיור*
👂🏼*הרצאה*
🚎 *הסעות*
⚽ *כרטיס למשחק*

יום מקסים 💚
מיטל

חחחחחח אתה רציני? ממש אלטרואיסטית. לא ראיתי שהם דאגו לכיס של האוהדים שהם הציעו כרטיסים שנה שעברה בהתחלה רק דרך חבילות מופקעות.
למה לא משחררים את זה לכל הקהל הרחב ונותנים לכל אחד להחליט? למה חצי מהכרטיסים שאנחנו מקבלים הם בקדימות לעשירים?

רגוע יותר עכשיו?

https://twitter.com/matangilorblog/status/1672927945055248387?t=XUO7jkZygYYT0a0LcauCiQ&s=19

רק מכבי אמר:
The real Tsepo אמר:
רק מכבי אמר:

רגוע יותר עכשיו?

https://twitter.com/matangilorblog/status/1672927945055248387?t=XUO7jkZygYYT0a0LcauCiQ&s=19
אתה מביא את זה כאילו הבאת הוכחה לקייס שלך. אבל כן אני יותר רגוע.
יחד עם זאת לא יודע מה ההגדרה לאוהדי VIP אבל הייתי מצפה שאם ההגדרה שם היא גמישה שזה יילך למנויי חוץ/ותק. אבל זה כן מצייר את זה אחרת אין מה לומר.
כך או כך המועדון שוב עושה פיגוע הסברתי לעצמו. מועדון מסודר שמבין את הלך הרוח בקהל לא עושה דברים ואז יוצא בהסתייגויות כמו שעשו עם המנויים

יש תאריכים ושעות למשחקים מול המלטזים:
משחק ראשון - יום שלישי 11.7 21:00 שעון ישראל
גומלין - יום שלישי 18.7 20:00

adoram אמר:
יש תאריכים ושעות למשחקים מול המלטזים:
משחק ראשון - יום שלישי 11.7 21:00 שעון ישראל
גומלין - יום שלישי 18.7 20:00

בבית צריך למלטז אותם, בחוץ אני צופה שנתקשה

רק מכבי אמר:
https://twitter.com/yossport1/status/1674365113468321792?t=1cgiqbQBRfNBEYXv5nHkkQ&s=19

איזה נאחס

קשקוש מוחלט.

Note that there are basically 3 factors affecting the chances of each team to qualify to the group stage of any of the european competitions:
1) team strenght
2)Qualification format (number of rounds, and at which round each team enters)
3) Draw procedure (grouping) and luck
אין לו שום יכולת להעריך חוזק של כל קבוצה בכל אחד משלבי המוקדמות - שיקח אותנו כדוגמא - האם יודע שחצי הרכב עזב? וכך לגבי כל הקבוצות.

dyarok אמר:
רק מכבי אמר:
https://twitter.com/yossport1/status/1674365113468321792?t=1cgiqbQBRfNBEYXv5nHkkQ&s=19

איזה נאחס

קשקוש מוחלט.

Note that there are basically 3 factors affecting the chances of each team to qualify to the group stage of any of the european competitions:
1) team strenght
2)Qualification format (number of rounds, and at which round each team enters)
3) Draw procedure (grouping) and luck
אין לו שום יכולת להעריך חוזק של כל קבוצה בכל אחד משלבי המוקדמות - שיקח אותנו כדוגמא - האם יודע שחצי הרכב עזב? וכך לגבי כל הקבוצות.

ברור שזה לא יכולת הערכת קבוצות.

ולמי ששואל למה באירופית יש יותר סיכוי, כי שיטת הדירוג בפלייאוף של הליגה האירופית היא שונה. ונגזרת מאיפה הגעת לשלב הזה, ואם אתה נופל לאלופות, יש סיכוי גדול שתהיה מדורג.
לעומת זאת בקונפרנס בכלל לא בטוח שנהיה מדורגים.

שרשור מרתק על היריבה בסיבוב הראשון:
https://twitter.com/digitupbro/status/1674772481897558016?t=qDWJUQdgR7htKLYn4JweEQ&s=19

הודעה על מחירי הכרטיסים למשחק נגד חמרון ספרטנס

בעקבות תלונת המועדון והדרישה להסבר בדבר ההבדלים במחירי הכרטיסים בין קהלי שתי הקבוצות ולאחר דין ודברים עם הקבוצה המלטזית, הצלחנו להוזיל את המחירים ב-10 יורו

מועדון כדורגל מכבי חיפה פנה הבוקר לקבוצת חמרון ספרטנס, על פערי המחירים של כרטיסים בין קהל החוץ לקהל הבית.

מנכ״ל המועדון המלטזי, מר מרסל בונסי, הבהיר כי המחירים שפורסמו (25€ למבוגר ו-15€ לילד עד גיל 12) מיועדים אך ורק לבעלי מנויים וחברי מועדון האוהדים של חמרון ספרטנס, וכי המחיר הרגיל לכרטיס הינו 50€.

תקנון אופ"א מאפשר מכירה של כרטיסים למנויים וחברי מועדון במחיר מוזל מהמחיר לקהל הרחב, כולל קהל הקבוצה האורחת

לאחר דין ודברים עם הקבוצה המקומית, הצלחנו להוריד את מחיר הכרטיס ב-10 יורו, (מ-60 ל-50), לאחר שנתקלנו בסירוב להשוות את המחירים למחיר מנויים וחברי מועדון של הקבוצה המלטזית.

אוהדים שהזמינו כרטיס במחיר של 60€ יזוכו ב-40 שקלים.

המכירה נפתחה מחדש במחיר של 50€.

נזכיר במועדון הוחלט שכל מי שיגיע למשחק במלטה, יקבל כרטיס בחינם לגומלין בסמי עופר.

אז איזה הרכב פותח שבוע הבא ברמה מספיק טובה בשביל לנצח?

החתימו את מארקטי האגדי.
השוער שלהם נפצע, והם היו חייבים שוער.
אמנם בן 40. אבל שנה שעברה היה בספציה כשחקן ספסל.

רק מכבי אמר:
החתימו את מארקטי האגדי.
השוער שלהם נפצע, והם היו חייבים שוער.
אמנם בן 40. אבל שנה שעברה היה בספציה כשחקן ספסל.
שיחק איזה 5 משחקים ב6-7 שנים האחרונות

חזרה
למעלה