KevinDurant
נשיא המועדון
מה שמצחיק שמבחינת דירוג עדיף לנו ללכת לקונפרנס ליג ולנצח משחקים
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
KevinDurant אמר:מה שמצחיק שמבחינת דירוג עדיף לנו ללכת לקונפרנס ליג ולנצח משחקים
The real Tsepo אמר:מנויי זהב יקרים
שבוע טוב !
אני מצרפת לכם פרטים ראשוניים לחבילה למשחק במסגרת הסיבוב הראשון של ליגת האלופות ב *מלטה* נגד חאמרון
שימושיש כ-50 מקומות בלבד!
החבילה תכלול -
*טיסה הלוך וחזור* עם מטוס הקבוצה
(ככל הנראה הלוך ב-09/07 בשעה 20:00 וחזור אחרי המשחק ב-11/07 בלילה או 12/07 לפנות בוקר)
*סיור*
*הרצאה*
*הסעות*
*כרטיס למשחק*
יום מקסים
מיטל
הם כאלה מנותקים שבא לבכות, איבדו כיוון ושכחו מי האוהדים ומאיפה הם באו
רק מכבי אמר:The real Tsepo אמר:מנויי זהב יקרים
שבוע טוב !
אני מצרפת לכם פרטים ראשוניים לחבילה למשחק במסגרת הסיבוב הראשון של ליגת האלופות ב *מלטה* נגד חאמרון
החבילה תכלול -
(ככל הנראה הלוך ב-09/07 בשעה 20:00 וחזור אחרי המשחק ב-11/07 בלילה או 12/07 לפנות בוקר)
*סיור*
*הרצאה*
*הסעות*
*כרטיס למשחק*
יום מקסים
מיטל
תסביר לי את הבעיה, באמת מתקשה להבין.
המועדון מוציא מטוס למלטה. אז הוא מציע ל-50 איש להצטרף אליו.
95% מהאוהדים יעדיפו להרכיב בעצמם את חבילת הטיסה בכדי שהיא תהיה זולה יותר.
מנויי זהב לרוב אנשים עם כיס עמוק יותר. בסבירות גבוהה יוכלו לשלם, וירצו לעשות זאת.
במידה ולא תהיה היענות, ינסו להציע את זה לקהל הרחב. סה"כ מדובר על 50 מקומות שפנויים במטוס.
The real Tsepo אמר:רק מכבי אמר:The real Tsepo אמר:מנויי זהב יקרים
שבוע טוב !
החבילה תכלול -
*סיור*
*הרצאה*
*הסעות*
*כרטיס למשחק*
יום מקסים
מיטל
תסביר לי את הבעיה, באמת מתקשה להבין.
מנויי זהב לרוב אנשים עם כיס עמוק יותר. בסבירות גבוהה יוכלו לשלם, וירצו לעשות זאת.
במידה ולא תהיה היענות, ינסו להציע את זה לקהל הרחב. סה"כ מדובר על 50 מקומות שפנויים במטוס.
חחחחחח אתה רציני? ממש אלטרואיסטית. לא ראיתי שהם דאגו לכיס של האוהדים שהם הציעו כרטיסים שנה שעברה בהתחלה רק דרך חבילות מופקעות.
למה לא משחררים את זה לכל הקהל הרחב ונותנים לכל אחד להחליט? למה חצי מהכרטיסים שאנחנו מקבלים הם בקדימות לעשירים?
אתה מביא את זה כאילו הבאת הוכחה לקייס שלך. אבל כן אני יותר רגוע.רק מכבי אמר:The real Tsepo אמר:רק מכבי אמר:תסביר לי את הבעיה, באמת מתקשה להבין.
חחחחחח אתה רציני? ממש אלטרואיסטית. לא ראיתי שהם דאגו לכיס של האוהדים שהם הציעו כרטיסים שנה שעברה בהתחלה רק דרך חבילות מופקעות.
למה לא משחררים את זה לכל הקהל הרחב ונותנים לכל אחד להחליט? למה חצי מהכרטיסים שאנחנו מקבלים הם בקדימות לעשירים?
רגוע יותר עכשיו?
https://twitter.com/matangilorblog/status/1672927945055248387?t=XUO7jkZygYYT0a0LcauCiQ&s=19
adoram אמר:יש תאריכים ושעות למשחקים מול המלטזים:
משחק ראשון - יום שלישי 11.7 21:00 שעון ישראל
גומלין - יום שלישי 18.7 20:00
רק מכבי אמר:https://twitter.com/yossport1/status/1674365113468321792?t=1cgiqbQBRfNBEYXv5nHkkQ&s=19
איזה נאחס
dyarok אמר:רק מכבי אמר:https://twitter.com/yossport1/status/1674365113468321792?t=1cgiqbQBRfNBEYXv5nHkkQ&s=19
איזה נאחס
קשקוש מוחלט.
Note that there are basically 3 factors affecting the chances of each team to qualify to the group stage of any of the european competitions:
1) team strenght
2)Qualification format (number of rounds, and at which round each team enters)
3) Draw procedure (grouping) and luck
אין לו שום יכולת להעריך חוזק של כל קבוצה בכל אחד משלבי המוקדמות - שיקח אותנו כדוגמא - האם יודע שחצי הרכב עזב? וכך לגבי כל הקבוצות.
שיחק איזה 5 משחקים ב6-7 שנים האחרונותרק מכבי אמר:החתימו את מארקטי האגדי.
השוער שלהם נפצע, והם היו חייבים שוער.
אמנם בן 40. אבל שנה שעברה היה בספציה כשחקן ספסל.